Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב שטח עד 250 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר לא כך כך חשוב.

מה כן חשוב ?

1. שתהיה לו יכולת שטח מסויימת ( שבילים + ) לא מחפש לטפס מדרגות ולצלוח נהרות.

2. מרווח הרכב צריך לשמש גם את העבודה שיהיה מקום למטען.

3. צריכת דלק סבירה.

4. עדיפות לתוצרת ארופית ( לא יונדאי או קיה ).

מה דעתכם על הפולסוואגן טיגואן /וולוו XC60 , יש בנהם הפרשיי מחיר לא קטנים בערך 70 אלף .

הוולבו בגרסת ה2000 טורבו לא 4X4 .

הטיגואן הדגם היחיד .

מה דעתכם על הFORD .

אם יש הצעות נוספות שלא חשבתי עלהם ?

תודה

פורסם

הגראנד צ'ירוקי מוגבל מאוד מאוד בשטח בלי מיגון לא הייתי יורד איתו מהכביש בכלל וגם הגבהה קטנה תעזור לו מאוד, רכב נוח מאוד בכביש אבל שפתחתי את מכסה המנוע בסוכנות וראיתי שהצמות בתא המנוע עטופות באיזולירבנד(רכב חדש!) כמו רכב שיצא מסדנא של חימוש קצת ירד לי ממנו..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
המחיר לא כך כך חשוב.

מה כן חשוב ?

1. שתהיה לו יכולת שטח מסויימת ( שבילים + ) לא מחפש לטפס מדרגות ולצלוח נהרות.

2. מרווח הרכב צריך לשמש גם את העבודה שיהיה מקום למטען.

3. צריכת דלק סבירה.

4. עדיפות לתוצרת ארופית ( לא יונדאי או קיה ).

מה דעתכם על הפולסוואגן טיגואן /וולוו XC60 , יש בנהם הפרשיי מחיר לא קטנים בערך 70 אלף .

הוולבו בגרסת ה2000 טורבו לא 4X4 .

הטיגואן הדגם היחיד .

מה דעתכם על הFORD .

אם יש הצעות נוספות שלא חשבתי עלהם ?

תודה

לך על הלאנד קרוזר של טויוטה יש לה מרווח אחסון עצום רכב אמין חסכוני יחסית שומר על הערך שלו, לדעתי הבחירה החכמה ביותר.

פורסם

לפורד אין כרגע בהיצע רכב שטח ראוי. בשביל שביל לא צריך רכב שטח.

במחיר של הגרנד צ'ירוקי לא הייתי מתלבט.

dirty old man

need love too

פורסם

לנד קרוזר יקרה מידי לרכב יפני, לא יוקרתית כלל , ממה שאני ראיתי די פשוטה , גם לא בתקציב .

אני מוכן למתוח את התקציב ל270 אלף.

לגביי הגראנד צרוקי, הפלסטיקה מזעזעת , הרכב צמא מאוד , מבחוץ מליון דולר מבפנים עולם שלישי .

מיכוון שלא מדובר על רכב לשטח טכני חשבתי על הוולבו , האם הוולבו יעשה את העבודה או שהוא משפחתית מוגבהת ?

אני כן רוצה יכולת שטח מסוימת .

בעיקר מעניינים אותי יצרנים אירופיים עם האמריקאיות היה לי נסיון רע , יפנים אני מוכן אבל לא במחיר של במוו.

פורסם
לנד קרוזר יקרה מידי לרכב יפני, לא יוקרתית כלל , ממה שאני ראיתי די פשוטה , גם לא בתקציב .

לגביי הגראנד צרוקי, הפלסטיקה מזעזעת , הרכב צמא מאוד , מבחוץ מליון דולר מבפנים עולם שלישי .

מיכוון שלא מדובר על רכב לשטח טכני חשבתי על הוולבו , האם הוולבו יעשה את העבודה או שהוא משפחתית מוגבהת ?

אני כן רוצה יכולת שטח מסוימת .

בעיקר מעניינים אותי יצרנים אירופיים עם האמריקאיות היה לי נסיון רע , יפנים אני מוכן אבל לא במחיר של במוו.

אתה בטוח שישבת בגראנד צ'רוקי החדש (2011)?

הרכב לא צמא יותר מאירופאית או יפנית מקבילה. מנוע חדש לחלוטין חזק וחסכוני יחסית.

שיא הטכנולוגיה העכשוית ברכבי שטח.

גימור ברמה אירופאית לגמרי.

התנהגות כביש שכמעט ומיישרת קו עם BMW ומרצדס.

תחזוקה מנסיון באמריקאיות הרבה.. אבל הרבה יותר זולה.

פורסם
.

קראת את מה שנתנו לך ?

הנה שוב :

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2090-%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A6-%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%99-2011

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...