Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בעניין צינור דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחליף את צינור הדלק שבין מיכל הדלק למשאבת הדלק שעל המנוע,כ-4 מטר,הצינור מפלסטיק קשיח בצבע שחור ובעובי חיצוני של כ-6 מ"מ.

מישהו יודע היכן מוכרים צינור כזה המיועד לדלק לפי מטר באזור נתניה או תל אביב,ואיזה יצרן נחשב איכותי?

בתודה מראש אריק

פורסם

צדקת ,מישהו נוסף הפנה אותי אליו ,הייתי אצלו היום וקניתי צינור 1/4 ,4 מטר ב60 שקלים,קניתי גם חבקי מתכת עם גומי בפנים על מנת לעגן את הצינור לשלדה

תודה רבה אריק

פורסם

הצינורות "דלק" של טכנו צינור הם גרועות מאודד ! והם נוטים תוך פחות משנה להתייבש ולנזול ...

הצינורות האלה מיועדים למיזוג ולא לדלק . מנסיון כואב

בכל חנות לאביזרי רכב או חנות גומי ( גומי ת"א ביצחק שדה בפסאז' למשל ) תוכל לקנות צינורות כאלה לפי מטר בין 6-10 ש"ח למטר וסימון של תו תקן חייב להיות על הצינור עם קוד סידורי שאכן הצינור עומד בתקן של דלק ולא של נוזלים אחרים...

• תוכן חדש...