Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוגים לפאביה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בקרוב מצטרף למעגל הצ'כיות (1.4 ידנית בצבע אפור פחם גימור אמבינטה)

רכב חדש ראשון שלי שההורים קונים לי מתנה לשחרור.

ורציתי לבחון אפשרויות לשדרוג

-ברכב מבחן שנהגתי עליו היתה מותקנת מערכת מולטימדיה כזו בקונסולה,חייב לציין שממש מגניב,

הייתה מחוברת למצלמת רוורס,כוללת דיבורית BT,מסך לא רע שולטת על הרדיו של הרכב וכמובן גם GPS.

הוא אמר לי שהמערכת עולה בסביבות ה5K.

בשיטוט באיביי נדמה שמה שהיה מותקן שם זו המערכת הבאה

http://tinyurl.com/6x6ypgp

כמה יעלה לקנות את זה בארץ נניח,אחרי קבלת הרכב,כמה תעלה התקנה ואם למישהו יש ניסיון עם דבר דומה אשמח לדעת.

האם אפשר להוציא את זה ולהחזיר את המערכת המקורית במידה ו..?

-מצלמת/חיישני רוורס-מה עדיף להתקין מצלמה או חיישנים?(דרכם-900 שקל בכמה אפשר להשיג את זה בפועל?)

-ג'נטים, הרכב מגיע עם צמיגים 195/55/15,מסתבר שבצבע הזה זה מגיע ג'אנט יותר גדול.

בכל מקרה לשים חישוקים "קלים" כמה יעלה ואם למישהו יש דגם שלדעתו מתאים לרכב (שוב,דרכם 3800 שקל נשמע מופרך לגמרי.)

תודה רבה למשיבים.:-)

פורסם

המערכת שהראו לך היא של ZENEC, דומה לRCD510 אך לא קשורה אליה בשום דרך. (ראה שרשור של הבחור שקנה פולו יאנג חדשה ו"סיפרו לו" שזה RCD510 מקורי.. יחי ההבדל)

אתה יכול לקנות אותה מהיבואן, המחיר כמו שציינת.

או לקנות RCD510 יד שניה - יש הרבה כאלה כרגע בסביבות 2500~שח.

קח בחשבון שבהתחלה עולה לך לוגו של VW וכל התאורה התחתית תהיה באדום במקום ירוק. אבל המכשיר הרבה יותר איכותי מהג'אנק הסיני שהם מציעים ב5000שח. (מעבר לזה - אם אתה כבר הולך אל אפטרמרקט - יש המון מערכות של קנווד\פיוניר וושת' שיתנו תמורה יותר טובה, ויעלו פחות, כי זה לא מהסוכנות)

מצלמה\חיישנים - אני אישית נגד. זה פאביה - לא שברולט מאליבו. כמה כבר קשה להחנות אותה?

לגבי הג'אנטים - לא נשמע לי הגיוני. אתה אמור לקבל 185/60/14.

אפילו אם זה נכון - ב3800 מהסוכנות אתה לא תקבל חישוקים מקוריים אלא מוצר באיכות ירודה (בהשוואה למקורי) שאתה יכול לקנות לבד ממי שמוכר להם אותו. (ראה כאן)

בסופו של דבר; יש המון אופציות לדברים שאתה רוצה "לשפר", תוכל לקבל מוצרים יותר טובים ובמחירים נמוכים בהרבה אם תעשה את זה מחוץ לדלתות הסוכנות.

חפש בפורום מולטימדיה ושיפורים להמלצות על בעלי מקצוע כאלה ואחרים שידאגו לפרק כל דבר ולהחזיר אותו כמו שהורכב במקור - בלי שריטות.

תתחדש!:-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגבי חיישני רוורס אני חושב שמדובר במוצר בטיחותי קודם כל ומומלץ.

מצלמה מאוד מיותרת, כדי להתקין מצלמה איכותית וברורה תצטרך להוציא הון, ובאמת לא מדובר במרצדס S CLASS אז כדיי לוותר.

והייתי מציע לך לחפש פה בפורום או ביד 2 את הRCD 510. מידי פעם מישהו מוכר..

תתחדש.

פורסם
המערכת שהראו לך היא של ZENEC, דומה לRCD510 אך לא קשורה אליה בשום דרך. (ראה שרשור של הבחור שקנה פולו יאנג חדשה ו"סיפרו לו" שזה RCD510 מקורי.. יחי ההבדל)

אתה יכול לקנות אותה מהיבואן, המחיר כמו שציינת.

או לקנות RCD510 יד שניה - יש הרבה כאלה כרגע בסביבות 2500~שח.

קח בחשבון שבהתחלה עולה לך לוגו של VW וכל התאורה התחתית תהיה באדום במקום ירוק. אבל המכשיר הרבה יותר איכותי מהג'אנק הסיני שהם מציעים ב5000שח. (מעבר לזה - אם אתה כבר הולך אל אפטרמרקט - יש המון מערכות של קנווד\פיוניר וושת' שיתנו תמורה יותר טובה, ויעלו פחות, כי זה לא מהסוכנות)

מצלמה\חיישנים - אני אישית נגד. זה פאביה - לא שברולט מאליבו. כמה כבר קשה להחנות אותה?

לגבי הג'אנטים - לא נשמע לי הגיוני. אתה אמור לקבל 185/60/14.

אפילו אם זה נכון - ב3800 מהסוכנות אתה לא תקבל חישוקים מקוריים אלא מוצר באיכות ירודה (בהשוואה למקורי) שאתה יכול לקנות לבד ממי שמוכר להם אותו. (ראה כאן)

בסופו של דבר; יש המון אופציות לדברים שאתה רוצה "לשפר", תוכל לקבל מוצרים יותר טובים ובמחירים נמוכים בהרבה אם תעשה את זה מחוץ לדלתות הסוכנות.

חפש בפורום מולטימדיה ושיפורים להמלצות על בעלי מקצוע כאלה ואחרים שידאגו לפרק כל דבר ולהחזיר אותו כמו שהורכב במקור - בלי שריטות.

תתחדש!:-)

לגבי הג'נט כן זה ככה,זה מה שמופיע על הטופס הזמנה וכבר נתקלתי בזה באיזה שרשור פה בפורום.

לגבי המערכת,אני לא מבין בחברות ודברים כאלה,בתכלס כמה צריך לעלות משהו איכותי כולל התקנה אצל מישהו מקצוען?

פורסם

אחרי שחפרתי קצת בנשא הזה בחודש האחרון בסוף התקנתי אצלי RCD 510 עם חיבור interface חיצוני ל GPS ומצלמת רוורס.

את ההתקנה עשיתי בעזרת אותו אחד שמכר לי את המערכת (פורקה מהגולף שלו).

הוא מכר את המערכת עם ה interface ו IGO פרימו ב 3000 ש"ח.

המצלמה עלתה באיביי 18 דולר כולל משלוח.

עם המצלמה הלך קצת קשה מבחינת ההתקנה, אז עשיתי את כל ההכנות (סללתי חוטים מהקונסולה המרכזית עד הפגוש האחורי) והלכתי ל CLASS A שיחברו אותה לפגוש ובנוסף שיחברו את החוט שיוצא מה interface לבית הפיוזים. עשיתי את זה רק כדי לקבל חותמת של "מתקין מורשה VAG" ולא רציתי ללכת לרדיו מילאנו. שילמתי על זה 400 ש"ח.

כיסוי חדש לרדיו (הכיסוי הישן לא התאים לי) עלה כ 180 ש"ח כולל משלוח באיביי גרמניה (צ'מפיון רצו 500).

סה"כ פחות מ 3700 ש"ח, ולא איבדתי את השליטה מההגה (רדיו מקורי ל VAG) ואת האפשרות לקרוא מכניסת USB שיש לי ברכב.

יש כאלה שלא אוהבים את החיבור החיצוני ומעדיפים מערכת עם GPS מובנה. ואז או שאתה קונה RNS 510 (יקרה להחריד ואם אני לא טועה לא מצריכה חיבור חיצוני בשביל GPS כמו ב RCD) או אפטרמקרט, אבל מה שאתה הראת בקישור זה לא ZENEC אלא משהו אחר.

ZENEC 2010 עולה 1000 יורו באיביי, + משלוח + מיסים. ההתקנה לא צריכה לעלות יותר מ 200 ש"ח, אתה מנתק את הרדיו שלך ושם חדש (כמו שקע / תקע) לא צריך להיות גאון גדול בשביל זה, זה פחות מ 5 דקות עבודה.

http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-6-V-VI-NAVIGATION-DVD-USB-Bluetooth-iPod-iPhone-ZENEC-E-GO-ZE-NC2010-/190557700322?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&hash=item2c5e1fc0e2

היתרון היחיד שאני מוצא ב ZENEC מול ה RCD שלי הוא אפשרות לקרוא DVD, אבל זה לא רלוונטי לנהג.

תקרא את השרשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318978, יש בו המון אינפורמציה,

ובכלל, תעשה חיפוש בפורום- מערכת מולטימדיה סקודה , תמצא המון חומר.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה בטוח לגבי המחירים שאמרו לך?

אני ביום ראשון על חישוקי סגסוגת 15' ב2200

ומערכת מולטימדיה ב2500

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אתה בטוח לגבי המחירים שאמרו לך?

אני ביום ראשון על חישוקי סגסוגת 15' ב2200

ומערכת מולטימדיה ב2500

בטוח לגבי המחירים?

המחיר למערכת כולל את הGPS מצלמה אחורית וחישנים ככה נאמר לי.

באופן כללי חברים,יש המלצות על ג'נטים שיתאימו לאוטו ולצבע?

תודה!:-)

פורסם

בטוח 100% , המערכת ללא חיישנים ומצלמה , אבל יש GPS + חיבור USB + מסך מגע + דיבורית מובנית

יש לי גם קבלה ששילמתי על זה.

תבדוק את המחיר שלך.

פורסם

לגבי המגנזיום בפירוש 2200

לגבי המולטימדיה אולי הציעו לך דגם יותר מתקדם? בכל מקרה שלי ב2500 מסוכנות קרני אור ברחובות

פורסם

יקיריי, הציעו לכם מערכת שמע משודרגת מבית היוצר של רדיו-מילאנו, משמע זבל סיני כל שהוא. מערכת של ZENEC (למשל) עולה כ-7000 ש"ח, וגם זה בלי יותר מידי תוספות שניתן להוסיף לה.

אני מצאתי לי דילר חלפים של שקודה / פולקסווגן בצ'כיה, כבר שוחחתי עימו והזמנתי ממנו כמעט כל תוספות אפשרית בעבור היטי, וזה יצא כמו עלות מערכת BOLERO מקורית בארץ + עוד פ'צפקס קטן (סט מגני בוץ, למשל).

במקרה שלי לא בדקתי לגבי עלויות משלוח, אני פשוט טס להביא את החלקים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא משנה לי המותג והיצרן , העיקר שיעבוד ויהיה GPS + דיבורית

כל השאר חרטה ברטה.

פורסם

פותח השרשור, תתחדש על האוטו. סע בזהירות ובדרכים טובות.

אפור פחם זה ה-צבע. :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה לכל המברכים :) ההמתנה תהרוג אותי אני בלי רכב/ קטנוע כרגע מרגיש כאילו אין לי רגליים..

המלצות לחישוקים שיתאימו לרכב עדיין יתקבלו בברכה,

מי שמכיר מקום מומלץ במרכז, ויוקע להגיד מה הטווח מחירים ההגיוני זה המקום להגיב! :)

פורסם

תודה לכל המברכים :) ההמתנה תהרוג אותי אני בלי רכב/ קטנוע כרגע מרגיש כאילו אין לי רגליים..

המלצות לחישוקים שיתאימו לרכב עדיין יתקבלו בברכה,

מי שמכיר מקום מומלץ במרכז, ויוקע להגיד מה הטווח מחירים ההגיוני זה המקום להגיב! :)

גם אני כמוך אחי מחכה לרכב אותו הצבע גם..;)

אני מברר גם על מחירים של מגנזיום בסוכנות היא הציעה ב3,000 ש"ח מצאתי כבר ב1800 ש"ח בחוץ.

כמו כן, יש לך את האופציה לשים באוטו אייפד וככה יהיה לך מערכת מולטימדיה באוטו ג'יפיאס וזה יוכל לשמש אותך גם מחוץ לרכב

תראה את הסרטון מישהו שעשה ממש יפה אני אהבתי... תרשום ביוטיוב אייפד ברכב.

• תוכן חדש...