Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

95 גולד בסונול, פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שמילאתי פול טנק עם הגולד הזה כדי לבדוק את צריכת הדלק - עוד כמה ימים אני ידע בדיוק אם זה יותר חסכוני או סתם תרגיל שיווק זול.

פורסם

יש עוד רשמים תגובות לגבי זה? או סתם קישקוש??

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

יש תחנה של סונול במסלול הנסיעה השגרתי שלי שמוכרת יותר זול מכל השאר בגלל מיקום בעייתי יחסית של התחנה (נכון להיום 6.85, מדובר על תחנת סונול ליד בסיס הטכני).

בכל אופן, לא באתי בגלל הגולד 95. לאחרונה יש לי תחושה של ביצועים מעט טובים יותר של המנוע, אולי זה קשור לאותו גולד 95. בינתיים אני לא מסיק מסקנות עדיין אבל בהחלט ייתכן שיש כאן משהו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

או שזה פסיכולוגי,גם אם יש שיפור בביצועים הרי לא יתווספו לרכב עוד 15 כ"ס.אחלה מחיר אגב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי קליאו 2011 חדשה ידנית מנוע 1200.

יש שיפור משמעותי בצריכת הדלק!

בעבר צריכת הדלק הייתה 1:13

כיום הגעתי ל1:15 , כאשר אני חייב לציין שחצי מהנסיעות היו בפקקים של איילון.

חברים שלי ממלאים את הדלק הנ"ל ומספרים לי על שיפור.

פורסם
אני שאלתי אותם בפייסבוק אם מדובר במתנול.סירבו לענות.

סתם נתנו תשובה של יועץ תקשורת הומו

http://www.facebook.com/sonolsogood

יכול להיות שיועץ התקשורת הומו, יכול להיות שלא. מה זה קשור לנושא שהעלת?

תרבות דיון מתחילה בפרטים הקטנים...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אני מתדלק בסונול כפר קאסם (זאת התחנה הטובה ביותר שקרובה לי לבית).

שאלתי את הבחור שם מה דעתו על זה והוא אמר לי שזה לפי דעתו סתם חארטה כדי שיותר אנשים ירכשו דרכם.

בכל אופן תדלקתי בזה והוספתי גם מתנול , הצריכה השתפרה.

אבל אני לא יודע להגיד אם זה בגלל זה או שזה בגלל שדיללתי ב-4% מתנול.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מילאתי היום, אעדכן בהמשך השבוע,

בגרנדה אני תמיד מרגיש הבדל באיכות הדלק בין התחנות השונות, כעת אבדוק גם את הגולד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש לי קליאו 2011 חדשה ידנית מנוע 1200.

יש שיפור משמעותי בצריכת הדלק!

בעבר צריכת הדלק הייתה 1:13

כיום הגעתי ל1:15 , כאשר אני חייב לציין שחצי מהנסיעות היו בפקקים של איילון.

חברים שלי ממלאים את הדלק הנ"ל ומספרים לי על שיפור.

שים לב שמנוע שלך עדיין לא נפתח כניראה,כך שעם צבירת ק"מ צריכת הדלק משתפרת עד שתתאזן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבר'ה, זה סה"כ דלק עם שם מפוצץ. אם היה פה משהו משמעותי, הם היו מוכרים את הפטנט במליונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...