Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת נעילה מרכזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פיאט פונטו שנת 99

אין לי נעילה מרכזית, חשבתי על לקנות ולהתקין..

http://www.sound-d.co.il/85247/%D7%A1%D7%98-%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99

יתאים?

אני אקנה גם מערכת אזעקה על הדרך או בפעם אחרת...

איך ההרכבה של מערכת נעילה שכזו? קשה ? קל?

יש לי ידיים לדברים כאלה..

פורסם

1. אם "יש לך ידיים", זה לא נורא מסובך. יש כאן מדריכים מצולמים בפורום, ועוד מליון אצל דוד גוגל. עיקר העבודה "המסובכת" הוא פירוק והרכבה של הרבה דיפונים באוטו בלי לשבור כלום. החיבור החשמלי זה שטויות.

2. אם בכ"ז הסתבכת, תחזור לפורום ונעזור לך.

3. המחיר שאתה עומד לשלם גבוה מעט (מדובר בסט סיני לא מה"טופ של הטכנולוגיה":-) ), באיביי תשיג אותו יותר בזול.

4. אם אתה עומד להתקין אזעקה עם שלטים, הסט הזה מתאים. אם לא, יש סטים שכבר כוללים שלט נוחות אינטגרלי. הם עדיפים במקרה זה. כמובן שאם אתה מסתפק בנעילה מרכזית עם מפתח, הסט יתאים גם ללא אזעקה.

5. אזעקה קולית אינה חוקית יותר בארץ, וגם לא מעלה את איכות המיגון במאום. הגנב הפוטנציאלי מנטרל אותה תוך חצי דקה, כולל העשרים ושתים שניות בהן הוא מחזיק את הבטן מהצחוק. מכאן שאם כבר אזעקה- אז רק ביפר איכותית

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ה MVP625 של רב בריח אזעקה מצויינת.

בד"כ כולל התקנה היא עולה כ-700 ש'.

זו כבר התקנה לא פשוטה עם הרבה חיווטים , פירוקים , ובעיקר קינפוג וכוונון, ומומלץ שבעל מקצוע יבצע זאת, אחרת היא תשגע אותך.

למרות ששוב, אם יש לך זמן וסבלנות , אפשר גם לבד.

זו לא תורה מסיני, חוץ מניתוקי ההתנעה (שאפשר לא להשתמש בהם אם כבר יש לך קודן מותקן) שביצוע לא נכון שלהם יכול להשבית את הרכב. כל הצמות מגיעות עם פלאגים מוכנים ויש סכמות בערכה.

אתה יכול להתייעץ עם החבר'ה המנוסים פה בפורום לגבי מיקום טוב לגלאים , שלא ישגע את האזעקה, ולגבי כווננים וקינפוג של הפונקציות יש ספרון הדרכה.

מרכיב ההתקנה במחיר הוא כ 150 ש'. תעשה חשבון מה משתלם לך.

פורסם

אוקיי קניתי היום נעילה מרכזית בטבריה משהו guerd אנערף

150 שקל

הגעתי לבית

אני וחבר טוב התחלנו לפרק תדלתות והרכבנו הכל כמו שצריך ללא חיווט.. הלכתי לעבודה, חזרתי ואז סיימנו עם החיווט והכל... אז ככה..

עובד מצוין רק צריך לכוון קצת את המנועים עוד טיפה כדי שיהיה מושלם.. דלת אחת לפעמים כן ננעלת ולפעמים לא... אני אטפל בזה מחר..

והציעו לי ב 800 שקל את רב בריח בטבריה, לא משתלם כנראה...

עד כדי כך קשה להתקין תדבר הזה?

תודה לעוזרים.. ומקווה שמחר בעיית הכיוון תיפתר..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=343353

זה מגיע עם חיישנים?

שאלה דפוקה אני יודע

כי לא רשום את זה בשומקום!

פורסם

המערכת במצב הבסיסי מגיעה עם מתג כספית (מופעל אם מישהו מנסה לגרור את הרכב)גלאי זעזועים דו-שלבי וכמובן דלתות/מכסים פתוחים.

יש חיבור לגלאי נפח (תלוי בתכנות) שזה תוספת של גרושים.

זה מיותר לדעתי. גלאי הנפח מגלה את הגנב כשהוא כבר בתוך האוטו. וזה כבר קצת מאוחר מידי:?

גם לא נראה לי שהוא יצליח להכנס לרכב בלי לפתוח אף דלת או מכסה ובלי לטלטל את הרכב (מה שיפעיל את גלאי הזעזועים), אלא אם יש לו את הטכנולוגיה של סטאר-טרק.:lol:

לגבי כוונון הלוקרים:

1. תשחרר את הברגים שחיברת למוביל.

2. תמתח את הלוקר הכי הרבה שהוא מאפשר.

3. תחזק חזרה את הברגים כשלחצן הדלת במצב "פתוח" והלוקר מתוח כמו שאמרתי קודם.

אם תחזק חזק מספיק, הכוונון הזה יפעיל את המערכת בצורה תקינה במשך זמן רב

• תוכן חדש...