Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב - 40-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לקבל יעוץ ודעות בעניין רכישת רכב

אני חייל משוחרר טרי, צריך רכב לשימוש יומיומי והתניידות בעבודה שלי (DJ)

הדרישות שלי מהרכב (לאור ניסיון מר עם רכב קודם) שיהיה אמין, ביטוח במחיר סביר ולא רכב בעל צריכת דלק גבוהה.

האופציות שכרגע על הפרק הן ניסאן אלמרה (פרפקט בשאיפה לטקנה במחיר טוב) לא אכפת לי מסטיגמה של "רכב של זקנים" אני לא מחפש רכב לפוזות. ממה שהפסקתי לקרוא על הרכב בפורומים הוא מגלה אמינות גבוהה, צריכת דלק סבירה והמחיר משתלם יותר מהיפניות המקבילות באותן שנים.

וסיאט איביזה 1400 ידנית הדגם שמגיע עם 100 כ"ס.

אני לא מעוניין בפיז'ו 206, רנו קליאו או יונדאי למינהן.

אשמח מאוד לשמוע חוות דעת אישיות והמלצות נוספות.

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

ניסאן אלמרה באמת מכונית טובה ואמינה, אין הרבה מה להוסיף. אופציה נוספת שהייתי בודק במקומך היא המיצובישי לאנסר. בתקציב שלך תוכל למצוא אחת ממודל 2007-2008, חדשה יותר מהאלמרה וכתוצאה מכך גם בלויה פחות. מדובר ברכב אמין מאוד אבל נטול פוזה, בדיוק כמו שאתה מחפש.

פורסם

אחרי שבוע שבועיים ניסיון עם ציוד לאירועים - רק טנדר (ברלינגו/ קנגו 2003-2004).

חסכוני יותר, אמין יותר (לאורך זמן) ופרקטי הרבה יותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני לא סוחב ציוד איתי לאירועים ברכב ואני לא כ"כ מתלהב מהלאנסר החדשות, רכב לא מוצלח בעיניי. תודה בכל מקרה!

אשמח לשמוע יותר חוו"ד לגבי האלמרה \ איביזה

• תוכן חדש...