Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי פוליש על כמה שריטות לסובארו B3 בצבע שחור לא מטאלי, לאחר ניגוב הפוליש נישארו כתמים לבנים של הפוליש שממש קשה להוציא אותם, השתמשתי בבד כותנה כדי לנגב את המקום אבל הפוליש פשוט מסרב לצאת. הפוליש הוא של חברת NO.7-פוליש עדין.

על רכבים אחרים שבצעתי את העבודה לא הייתה שום בעיה עם הפוליש הזה.

מה אפשר לעשות כדי להוציא את הכתמים? כמוון שגם עשיתי ווקס לאחר הפוליש אבל גם זה לא עזר כדי להעלים את הכתמים.

מה יכולה להיות הסיבה שזה דווקא קורה על הצבע הספציפי של הרכב הזה? ואיזה פוליש אחר אתם יכולים להמליץ?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כנראה שעשית את הפוליש בשמש, אסור בשום אופן לעשות את הפוליש בשמש.

תעלה תמונות וננסה לעזור לך, בגדול בד עם טיפה טינר אמור להוריד את הכתמים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

את הפוליש עשיתי בצל. אני מודע לחשיבות של טיפול בצבע הרכב בצל בלבד, החל מהשטיפה ועד הווקס הכל בוצע בצל בלבד.

יצא לי לעשות פוליש ווקס עשרות פעמים ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו, רק בצבע הספציפי של הרכב הזה. בנוסף אני יציין שהפוליש הוא לא טרי ונמצא אצלי כבר מספר שנים.

הנה תמונות:

1.jpg

2.jpg

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

יש פוליש נוזלי עדין של טרטל , זה מגיע באריזה ירוקה ויוריד לך את הכתמים בקלות.

בכלל ברכב שחור תשתמש רק בפולישים נוזלים מאוד מאוד עדינים, כי כל פגם קטן על צבע שחור רואים.

לצערי הפולישים בצורת משחה, שמוכרים בארץ, הם אגרסיבים ומשאירים אחריהם סימנים שניראים בעיקר על צבעים כהים.

פורסם
. בנוסף אני יציין שהפוליש הוא לא טרי ונמצא אצלי כבר מספר שנים.

אני מאוד מקווה שהפוליש הזה לא יגרום לראקציה על פח הרכב ויפגע בו, כפי שציינת הפוליש ישן.

לדעתי האישית תשטוף שוב את הרכב מחדש עם סבון רכב יעודי ותנסה להסיר את שאריות הפוליש הישן שדבק בפח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך הפוליש הנוזלי של Carplan T cut? לאחר שימוש ממושך של מוצרים של טרטל ווקס הגעתי למסכנה שהם לא משהו ואני מעדיף לנסות משהו אחר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הייתי ממליץ לך על מוצרים של מגווירס, מנסיון אישי עם קרפלן,טרטל ווקס מגווירס לוקח את כולם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
איך הפוליש הנוזלי של Carplan T cut? לאחר שימוש ממושך של מוצרים של טרטל ווקס הגעתי למסכנה שהם לא משהו ואני מעדיף לנסות משהו אחר.

אולי הגיע הזמן שתעברו לדברים יותר רציניים ומקצועיים?

לחברה בשם CHEMICAL GUYS שנחשבת לבין הטובות בארה"ב יש כמה מוצרים טובים,

התאמת הפוליש תלויה כמובן באם אתה עובד ידני או ע"י מכונה, בכל מקרה זו סחורה רצינית וקנייה כדאית. ניתן להשיג גם בארץ.

במקרה שלך הייתי מנסה להוריד את שאריות הפוליש ע"י אלכוהול 99% נקי (לא טינר) - עם זה הדיטיילרים מנקים לפני ביצוע ווקס!

פורסם

אחרי פוליש חייב לשטוף את הרכב טוב טוב עם הרבה מים וסבון כי אם יש שאריות פוליש על הצבע ולאחר מכן מורחים ווקס זה יוצר תגובה בין חומרים וגורם לכתמים שקשים להסרה ורואים זאת בבירור על צבעים כהים.

שטוף את הרכב עם מים ושמפו לרכב, אחרי פוליש חייב לשטוף את הרכב ולא רק לנגב את הפוליש ולמורח ווקס!

פורסם

IPA/אלכוהול 99% /דיטיילר ספריי ינקו את זה.

לא עוד פוליש ולא עוד וקס.

אחרי שהכל נקי ויבש, שכבת וקס דקיקה.

טרטל וקס וכל שאר המוצרים הקיימים על המדפים בימים אלה (למעט SONAX) לא נחשבים בכלל בקטגוריית מוצרי דיטיילינג.

מגוויארס, Chemical Guys הם חברות שמתמחות עשרות שנים במוצרים עם תעודות שנמצאים בשימוש מקצועי ברחבי העולם.

ראו את הפוסטים שלי לגבי מוצרים של Chemical Guy's, Meguiars , אין לטרטל או לאחרים המשווקים כיום בארץ סיכוי להגיע לתוצאות שמוצגות שם.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

שלום

אני לא יודע אם זה הפיתרון, אבל אצלי בהיילקס (שבתמונה בצד) האוטו היה בצבע כחול כהה.

היו לו מלא חורים קטנים בצבע בעיקר באזור המגן בוץ, כלומר כל האבנים שהיו עפות מהגלגל היו פוגעות בצבע.

ואחרי פוליש הכל היה מלא נקודות כאלו.

אם הזמן זה ירד ואחרי זה כבר עבדתי עם פוליש של קארפלן בצבע כמה שיותר קרוב לצע הרכב. ואז גם אם היה נשאר פוליש לא היו רואים.

הכל מקרה האוטו נמכר ואני למדתי שאין כמו צבע לבן.

מאז אני מחפש רכבים לבנים בלבד.

בהצלחה

פלג_

פורסם
IPA/אלכוהול 99% /דיטיילר ספריי ינקו את זה.

לא עוד פוליש ולא עוד וקס.

הרבה פעמים הסימנים האלה הם שריטות מקרוניות, שנשארות לאחר שימוש בפוליש גס.

במידה וזה המצב, רק פוליש עדין יוריד את השריטות האלה.

פורסם

קראתי על החומרים האלה פה Chemical Guy's, Meguiars וגם ראיתי את התוצאות לאחר השימוש בהם, הבעיה שקשה להשיג אותם בארץ וגם המחירים גבוהים כאשר צריך לקנות מספר חומרים כמו פוליש, ווקס, חומר סיכוך לפלסטלינה ,חומר להסרת מערבולות וכו', זה כבר מגיע למאות שקלים, ומאוד יקר בעבור מישהו שבכך הכל רוצה לשמור על הצבע של הרכב, אני לא מחפש להיות דטיילר ולא משפשף כל היום את האוטו, בסך הכל רוצה להסיר שריטות כל כמה חודשים ולעשות ווקס.

הצבע הוא לא מטאלי ב100% ואין עליו לקה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
קראתי על החומרים האלה פה Chemical Guy's, Meguiars וגם ראיתי את התוצאות לאחר השימוש בהם, הבעיה שקשה להשיג אותם בארץ וגם המחירים גבוהים כאשר צריך לקנות מספר חומרים כמו פוליש, ווקס, חומר סיכוך לפלסטלינה ,חומר להסרת מערבולות וכו', זה כבר מגיע למאות שקלים, ומאוד יקר בעבור מישהו שבכך הכל רוצה לשמור על הצבע של הרכב, אני לא מחפש להיות דטיילר ולא משפשף כל היום את האוטו, בסך הכל רוצה להסיר שריטות כל כמה חודשים ולעשות ווקס.

הצבע הוא לא מטאלי ב100% ואין עליו לקה.

אני איתך לאורך כל הדרך! מסכים גם לגישה הזו!

אני רק אומר - שאם כבר אתה מחפש רק פוליש וגם ווקס , למה שלא תקנה פוליש טוב ווקס טוב שנותנים תוצאות יותר טובות?

העלויות הן ממש לא בשמיים "בחומרי הליגה הגבוהה" ושני מוצרים יכולים להגיע לסביבות ה- 180-150 ש"ח.

ודרך אגב, כבר ניתן להשיג CHEMICAL GUYS אצל היבואן בארץ.

• תוכן חדש...