Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתקינו לי מערכת סאונד לרכב שכוללת מגבר+קומפננט+סאב נתקלתי בבעיה בזמן התנעת הרכב.

הרכב לא מונע לאחר סיבוב אחד של המפתח אלה לאחר סיבוב ארוך.

השאלה שלי מזה יכול להיות?

פורסם

תבדוק חיבורים של הפלוס מינוס במגבר , ותבדוק שאתה סוגר את הרדיו דיסק שהמגבר גם מתכבה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לאחר שהתקינו לי מערכת סאונד לרכב שכוללת מגבר+קומפננט+סאב נתקלתי בבעיה בזמן התנעת הרכב.

הרכב לא מונע לאחר סיבוב אחד של המפתח אלה לאחר סיבוב ארוך.בדרך כלל הסיבוב הראשון לא אמור להניע

השאלה שלי מזה יכול להיות?

באיזה רכב מדובר?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם אני לא טועה הרכב הזה משתמש בערכת הצתה wasted spark. בדרך כלל דרוש לפחות סיבוב שלם של 360 מעלות כדי להניע. אין סיבה לדאוג

פורסם

הרכב מניע? נוסע חלק? הטורים לא קופצים בסרק? (לא בעת שמיעת מוזיקה). הכל תקין.

אני עובד כמתדלק עוד מלפני שהתגייסתי (3 שנים כבר) וראיתי ושמעתי אלף ואחד גטסים מניעים, יש כאלה שזה על הסיבוב הראשון ולפעמים אחרי שניים שלושה סיבובים.

פורסם

אין קפיצת טורים וגם לא בשמיעת מוזיקה כול התהליך של ההתנעה התחיל לאחר התקנת המגבר

בלי קשר הרכב צריך לעשות טיפול של 60 אלף אבל עדין זה מוזר לי

פורסם

אז קודן זה בעצם משבת הצתה.

בעיקרון מה שהוא עושה, הוא מנתק את מערכת ההצתה מהמנוע עד שאתה מכניס את הקוד.

תראה שכשאתה לא מכניס את הקוד ומנסה להניע הוא נותן סטרטר אבל הוא לא מניע, ככה עובד משבת הצתה.

כנראה שאתה מכניס את הקוד לוקח לו זמן להגיב או משהו.

הכי טוב שתלך למי שהתקין את הקודן ותשאל אותו האם ניתוק מצבר מאפס משהו והאם זה יכול להשפיע על ההתנעה.

פרסם הודעה בפורום טכני, יש שם חשמלאים שמתעסקים עם דברים כאלה באופן יומיומי הם יעזרו לך יותר טוב.

דייויד, אין קשר למערכת התנעה, רכב תקין מניע ישר.

אחרת, משהו לא תקין.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...