Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע - רנו קנגו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכתוב בכותרת, היעוץ הדרוש הוא בהחלפת מנוע.

לחבר יש רנו קנגו שנת 2002, עם מנוע דיזל 1.9 ל', 65 כ"ס. המנוע עומד לקראת סוף חייו (רעשים,ריחות, עשן וכו'), ולכן עולה השאלה וההתכוננות לקראת החלפת מנוע. החבר מודע לעוצמתו המטורפת של המנוע המקורי :cry: ,אולם מעוניין לדעת האם ניתן להחליף מנוע לדגם נמרץ מעט יותר.

אני יודע כי הקנגו הגיע בשנים מתקדמות יותר עם מנוע 1.5 ל', 80 כ"ס ואני חושב שיש אף גרסה חזקה יותר.

השאלה היא, האם ניתן להחליף מנוע ולעבור לאחד נמרץ יותר מ-65 כ"ס?

כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה,

מתן

פורסם

השאלה גם, האם כדאי להשקיע בהחלפת מנוע , כי מחיר של ההחלפה יהיה קרוב למחיר הרכב כולו (אולי אפילו יותר).

כמובן, לכל אחד יש שיקולים כלכליים ואפשרויות כספיות, אבל המחירים של קנגו DCI עם מנוע טורבו מקורי ו 80 כ"ס ממש בריצפה.

היה לי בעבר רכב כזה (קנגו DCI )- הבדל שמיים וארץ בכוח ובעיקר בידוד רעשי מנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרכב הזה בא גם עם מנוע עם טורבו .אם תוכל למצוא מנוע כזה כולל המחשב וכל החיווט תוכל לקבל רכב עם ביצועים טובים יותר .

וגם גיר אחר (בדגם הטורבו יחסי העברה ארוכים יותר) ואולי גם לוח שעונים אחר.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אז לפי התגובות אני מבין שהאופציה היחידה זה להשאר עם מנוע אימתני של 65 כ"ס המקורי (אבל מוחלף....).

דרך אגב, המחיר של החלפת מנוע זה כזה יקר? למיטב הבנתי המנוע עולה בערך 4500 ש"ח + עבודה, או שאני לא בכיוון בכלל?

פורסם

הרכב עם 320,000 ק"מ.

חשבנו על אוברול אבל חשבנו שאם כבר מתעסקים עם המנוע אולי כדי להחליף.

יש הפרשי מחיר משמעותיים?

פורסם

האם מישהו בדק את הרכב וקבע שצריך להחליף מנוע?

מה צבע של העשן?

האם יש צריכת שמן?

אולי מדובר בתקלה במערכת סולר, והמנוע עצמו עוד במצב סביר.

בכל אופן, הייתה לי קנגו כזאת, ואחרי קילומטרז' דומה לשלך המנוע היה במצב מצויין, לא עישן, צריכת שמן הייתה זניחה לגמרי (ליטר ל 15.000 קילומטר ולא הייתה ירידה מורגשת בביצועים.

• תוכן חדש...