Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו 106, hu של אלפיין, מקדימה יש זוג רמקולים קוקסיאלים של boston ושתי טוויטרים של מורל, ומאחורה

רמקולים 6x9 של boston, סאב ומגבר. הרמקולים האחוריים והסאב מוגברים, העניין הוא שלפעמים יש מין הרגשה שהסאונד

קצת צורם לאוזניים במיוחד בסאונד גבוה ניסיתי לשחק עם הכיוונים אבל זה לא עוזר, מישהו יודע מה ניתן לעשות? זה קשור לטוויטרים?

תודה, יואל.

פורסם

הקדמיים מוגברים? איך מחוברים הקואקסיאלים והטוויטר? יש קרוס בינהם?

יכול להיות שהקדמיים מעוותים בווליום גבוהה בגלל עיוות שנגרם ע"י המגבר של הר"ד?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הקואקסיאליים הם קואקסיאליים 2way עם טוויטר מובנה או פול ריינג'ים?

יכול להיות שאם תנתק את הטוויטר המובנה שלהם זה ישפר את הסאונד קצת.

אני רוצה להבין איך חיברתי את הרמקול בדלת והטוויטר?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הרמקולים הקדמיים לא מוגברים, רק האחוריים. כן אלה רמקולים קוקסייאלים עם טוויטר מובנה, שחוץ מהם יש זוג טוויטרים

חיצוניים של מורל שמותקנים מקדימה, איך אפשר לנטרל את הטוויטר המובנה של הרמקול, אשמח להסבר.

תודה.

פורסם

בדרך כלל רוב הרמקולים הקואקסיאליים בנויים בדיוק אותו הדבר.

אם אתה תוריד את המדבקה מהמגנט של הרמקול אתה תגלה בורג במרכזו - הבורג הזה עובר דרך מרכז הסליל של הממברנה הגדולה של הרמקול ותופס עליו את התושבת הפלסטית עליה מורכבים שאר הרמקולים הקטנים יותר.

ברגע שאתה תפרק את הבורג הזה אתה תוכל להזיז את הרמקולים האחרים עם התושבת שלהם ותהיה לך גישה לחלק האחורי שלהם - רגע קצר עם קאטר על החוט השחור שנכנס לרמקול הקטן ביותר והוצאת אותו מהמשוואה.

אחרי זה נשאר לך להרכיב הכל חזרה, להדביק את המדבקה אם אפשר בכלל או אם אתה רוצה בכלל ולהנות.

בהצלחה - כמובן - אני לא לוקח אחריות על פעולה שכזו, זה עניין שלך להתנסות בזה, הרסת הרסת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאונד הצורם מגיע בעיקר מהרמקולים האחוריים שהם אלה שמוגברים. המגבר הוא יחסית מגבר פשוט לא של חברה מוכרת, זה קשור לעניין לדעתך? חשבתי אולי להגביר את הרמקולים הקדמיים במקום את האחוריים ולחתוך להם את הטוויטר.

פורסם

פיצצת את המערכת בטוויטרים בלי קשר בכלל אז בטח שתשמע סאונד צורם. בטח כמו במירס שהיה לי.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

תראה אם יש על המגבר מתג trebel boost, אצלי באחד המגברים הזולים היה כזה עם 3 שלבים 0,6,12 דציבל. אם יש תוודא שהוא על האפס. ייתכן שזו חלק מהסיבה לסאונד הצורם.

דבר שני ההעדפה היא להגביר את הרמקולים הקדמיים דרך המגבר, ואת האחוריים על הרדיו.

דיוויד

פורסם
הסאונד הצורם מגיע בעיקר מהרמקולים האחוריים שהם אלה שמוגברים. המגבר הוא יחסית מגבר פשוט לא של חברה מוכרת, זה קשור לעניין לדעתך? חשבתי אולי להגביר את הרמקולים הקדמיים במקום את האחוריים ולחתוך להם את הטוויטר.

את הטוויטרים של האחוריים לדעתי תחתוך - זה טוויטרים פיאזו נוראיים - ברוב המקרים זה ככה.

הם מתכתיים והם לא תורמים שום דבר חוץ מכאב ראש למערכת.

אני בכלל הייתי פותח את הבורג הזה שתופס עליו את שאר הרמקולים ולא מחזיר אותו אם אתה מבין למה אני מתכוון...

משאיר את הוופר של ה6*9 שיתן בעיקר באס ונותן לסט מקדימה לקחת את שאר ההצגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...