Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגבר של כמה ערוצים?

מעוניין ביד2?

איזה גודל סאב אתה מחפש?

תקשיב אני לא הכי מבין בדברים האלה

כמה ערוצים צריך לסאב וופר ושתי רמקולים 6X9 ויכול להיות גם 2 רמקולים רגילים.

יד 2 גם בסדר.

הגודל משנה את האיכות או העוצמה? אם לא אז זה לא משנה.

פורסם

אני קניתי סאב פיוניר Champion series 12" ומגבר Cardinal V15 שמגביר גם את הסאב וגם שתי רמקולים 410W מאחורה

הרבה ילכלכו כאן על המגבר הנ"ל אבל אני מאוד אהבתי את המערכת הזאת, כמה שהיא זולה יש לה עוצמה מטורפת

פורסם

בוריס, 4 כאלה + 4 סאבים עם 2 סלילים של 4 אום, כולם מגשרים שני ערוצים אני מקבל 1.5KW על כל סאב???

:lol: :lol: :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

חברה נורא נחמד שאתם צוחקים וזה אבל אני צריך את העזרה שלכם עד מחר.

אז אם אתם יכולים לומר לי כמה ערוצים צריך לסאב וופר ושתי רמקולים 6X9 ויכול להיות גם 2 רמקולים רגילים?

והאם הגודל משנה את האיכות או העוצמה?

פורסם

כמו שבוריס אמר אתה צריך מגבר 4 ערוצים.

אפשר לקנות הכל חדש אבל מוצרים לא ברמה בכלל!

לדעתי בתקציב הנ"ל תקנה מגבר GTO1004 נמכר פה בפורום וסאב של גרנד זירו

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מחזק מאד את זה שמעלי, הסאב של גראונד זירו והמגבר של JBL מעולים ויעשו אצלך עבודה מעולה!

אתה לא תתחרט לרגע.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...