Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שמרמזת הכותרת, אני מתכוון להתחיל בהרכבת המערכת ברכב.

ואני עדיין לא סגור על מפרט. מה שכן אני מוכן לקנות חלק מהרכיבים (סאב, מגברים וHU) על עיוור, אבל את הקומפוננט כמובן שאני אשמע לפני.

חלק גדול מהרכיבים אני מתכוון להביא מארה"ב, בין אם ביבוא כחוק וכדין, או בהברחה :twisted: .

וכאן גם דרושה עזרתכם.

מצורפים כמה מפרטים שהרכבתי במשך הזמן, הצעות ושינויים יתקבלו בברכה.

מה שכן אני רוצה לשמור על רמת מחיר של מתחת ל10000 ש"ח, בהנחה שרכיבים מסויימים אני אביא מארה"ב.

מכיוון שהחלטתי שMP3 בHU לא ממש חשוב לי, הקלריון מתאים לי. מה דעתכם עליו?

כמו כן אני מתכוון לחבר את נגן הMP3 שלי (Karma 20G) למערכת.

והיתי רוצה לדעת כמה יעלה ליבא את הBrahma?

הנה המפרטים:

Head Unit: JVC KD-SH9700 - 1000

Componenet: Morel Hybrid - 1800

Component Amp: Rockford Fostgate Punch 401s - 720

Sub: JLAudio 12w3 - 2000

Sub Amp: Mtx Thunder502 - 1200

Cables and Installation: 1500

=

8220NIS

Version 2:

Head Unit: Pioneer DEH-P8400MP - 1885

Component: Morel Hybrid Ovation - 1800

Component Amp: Lightning Audio S2.500 - 1030

Sub: JLAudio 12w3 - 2000

Sub Amp: Lightning Audio S1.1000D - 1210

Cables And Installation - 1000

=

9000 NIS

Version 3:

Head Unit: Clarion DXZ-925 - 1215

Component - Morel Hybrid Ovation - 1800

Component Amp: Lightning Audio S2.500 - 1030

Sub: Adire Audio Brahma 12" - 1800

Sub Amp: Lightning Audio S1.1000D - 1210

Cables and Dinamat - 1000

=

8055

כפי שאמרתי הצעות ושינויים יתקבלו בשמחה.

בתודה מראש,

DBD.

נ.ב.

שכחתי להוסיף שהמערכת תהיה יותר לSQ מאשר לSPL.

למרות שאם אפשר לשלב אז עוד יותר טוב.

פורסם

אממםםם, אם המערכת ל sq, הייתי ממליץ לשנות את הסאב במפרט 3.

יש לך בחירה יפה של סאבים איכותיים כמו:

RE sx

RE xxx

IDMAX

INFINITY KAPPA PERFECT

ECLIPSE titanium

פורסם

חפש עוד מגברים במחיר הזה ואל תסתפק בלייטנינג אודיו

PPI,SOUNDSTREAM,XTANT,LANZAR OPTI,AUDIOBAHN,ALPINE

לא חסר מגברים טובים במחיר של לייטנינג

פורסם

הבראהמה בדומה לIDMAX הוא סאב SQL ככה שהם סאבים בעליי אופי די דומה.

הוא עולה בערך 350$, המשלוח עליו יקר כי זה סאב של אזור ה10 קילו. אלא אם כן יש לך מי שיבריח אותו הוא יעלה לך הרבה מאוד. להביא אותו במזוודה די קשה גם בגלל הגודל וגם בגלל שיש לו משקל (וההגבלה לאדם היא 20 ק"ג). לעלות למטוס עם תיק ובתוכו כזה סאב זה גם דבר די בעייתי.

לגבי המערכת שלך, המגברים לא ברמה של שאר הרכיבים. הייתי מנסה להשקיע בהם קצת יותר.

כעקרון, יש לי הרגשה שהת'רד הזה לא יוביל להרבה. לצערי יש לי הרבה ניסיון בהמלצות לאנשים שחושבים שהם יוכלו להביא מוצרים מסויימים במחיר חו"ל ואחרי זה כמובן התברר שלא וכל הזמן שהושקע, הושקע לשווא.

כדי שהת'רד הזה לא יהיה דומה, אתה צריך לחשוב ברצינות ולראות מה אתה יכול להביא מחו"ל ועם מי וגם לקחת בחשבון שתמיד יש סיכוי שיתפסו ועוד תשלם בנוסף קנס.

פורסם

תודה רבה על התגובות, הבנתי והפנמתי.

מה שכן אני לא מתכוון לרדת מהעניין, מקסימום את הסאב נקנה בארץ.

גם אם נשקיע 3K+ על הסאב, זה לא יחרוג מהתקציב, וגם אם כן אז אני מוכן במקרה הכי גרוע להעלות את התקציב לסביבות ה13-15K.

הבנתי שבמחיר של הברהמה והIDMAX יש גם את הJLW6, מה דעתכם עליו?

וכמה יעלו סאבים ברמה הזאת בארץ?

בשר למגברים, אני לא חושב שתהיה בעיה מיוחדת להבריח אותם.

וכן, יש כמה אנשים שאני מכיר שמתכוונים לנסוע לארה"ב בזמן הקרוב, ומוכנים להביא בחזרה את המגברים.

ואיזה מגברים היתם ממליצים ברמת מחיר של +-400$?

איך הJL 500.1?

שוב תודה,

DBD

פורסם

מגברים של JLAUDIO הם אכן ברמה של המערכת שאליה אתה שואף.

ועוד משהו- כששאלתי את המחיר של ההייבריד אוביישן בתערוכת אוטומוטור - אמרו לי 2800 שקל. אז המחירים שלך לא עדכניים...

פורסם

כמה עולה הJLW6 בארץ?

והאם מגבר של JL לקומפוננט הקדמיים יספק את הסחורה, בהשוואה לאודיובאן לדוגמא?

soundwave אתה כנראה צודק, בטעות כתבתי hybrid ovation במקום היבריד רגיל.

ובקלריון אני מאוהב עוד מלפני הרבה זמן, פשוט הוא לא תומך בMP3 ועד לא מזמן לא היתי בטוח אם אני צריך את זה. עכשיו שאני יודע שלא, אני מוכן ללכת עליו. מה דעתכם?

פורסם

אחי לפי דעתי תלך על הקלריון..אני מת עליו.

****אם אתה כותב הודעה שממליצה רצוי להגיד גם למה אתה מת עליו שכן אחרת זה נשמע מאוד לא רציני.

פורסם
לי יש הייבריד "רגילים" עם מגבר JLAudio 300/4 מגושר רק להם. זה בהחלט מוציא מהם את כל המיץ - ויש מה להוציא 8)

מה ההבדל בין ה300/2 ל300/4 במקרה שהוא מגביר רק זוג אחד של רמקולים?

האם יש איזשהו שינויי (אולי אפשר אז לעשות Bi-amping), למה ה300/2 גם טיפה יותר זול?

פורסם

המחיר הכי זול שמצאתי בארה"ב היה 319$ ל300/2,

ו379$ ל300/4. הבדל די רציני, ולכן גם השאלה שלי.

פורסם

היתרון הוא די ברור. מגבר עם 4 ערוצים מאפשר לך לקבל 75X4 או לחבר בגישור 150 + 150 וואט לקומפוננט (מגשר כל 2 ערוצים) כמו ש-SOUNDWAVE עשה.

מגבר 2 ערוצים 300/2 מאפשר לך כבר לקבל 150X2 לקומפוננט או לחבר סאב יחיד בהספק של 300 וואט (ב-300/4 לא תוכל לחבר סאב יחיד של 300 וואט).

לדעתי ה-300/2 יותר עדיף מה-300/4 אבל יש לזכור שלפעמים צריכים 4 ערוצים ולפעמים 2 ערוצים.

נגיד בשביל סאב כמו ADIRE AUDIO SHIVA שלו יש 2 סלילים של 8 אוהם, המגבר שהכי יתאים לו הוא מגבר של 2 ערוצים שיחזיק בגישור 4 אוהם בהספק גבוה. (מונובלוק לרוב נותן הספק נמוך ב-4 אוהם)

• תוכן חדש...