Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 117RI או קלריון CZ500A?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה עדיף לקחת, 117RI יד שנייה (בתוספת קטנה) או את ה CZ500A חדש?

יש לציין שאני אוהב להתפרע (אם זה עוזר במשהו) ואין לי צורך ביכולת להגברה אקטיבית.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דן ב-117 אין קרוס אקטיבי אבל יש בו טיים קורקשיין בשביל שיהיה בו קרוס אקטיבי צריך להוסיף H100:idea: {צריך לבדוק דברים לפני שרושמים משהו}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איך בדיוק אפשר להשוות בניהם? האלפיין הרבה יותר טוב מהקלריון. אם אין לך צורך בקרוס אקטיבי ואתה מוותר על ממשק פחות נוח אז לך על האלפיין.

A3

K04 Inside

פורסם

אני יכול לדעת באילו פרמטרים בדיוק האלפיין עדיף על הקלריון? רק כדי להיכנס לפופרציות פחות או יותר האם שווה לוותר על קניית מכשיר חדש והוספת כסף למכשיר יד שנייה.

פורסם

יש באלפיין אקווליזר יותר מתקדם, טיים קורקשן, אפשרות הוספת אימפרינט ואז תיהיה לך אפשרות לעבוד אקטיבית, מעבר 24 ביט. וזהו ניראה לי :-P

A3

K04 Inside

פורסם

ראיתי שלאלפיין יש חיבור לאייפון/אייפוד. במידה ואני מחבר את האייפון יש סיכוי כלשהו שהוא יצליח להעביר ממנו את השיחות זאת אומרת להשמיע אותם דרך הרמקולים של הרכב?

פורסם

אז אחרי שהבנתי שה 117 איטי, יש עוד דגמים שאני צריך לחפש? (ועכשיו יתחילו ההמלצות על ה9887 וכו'..)

• תוכן חדש...