Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש של היום היה מאוד כיף ומעניין מאוד נהניתי.. היה כיף לראות את כל החבר'ה ומערכות. מחכה למפגש הבא!!!1

לכל מי שיש תמונות נא לשתף נשמח לראות....

פורסם

היה אחלה מפגש, כרגיל הכיף מתחיל כשנופל החושך ואפשר לדבר סאונד :)

לכל הבוהים בבאגאז'!

לא לפחד לבקש לשמוע מערכות, חברים אתם מפסידים.

אף אחד לא נושך, תבואו תכירו, תשמעו יהיה כיף :)

פורסם

היה מפגש פשוט מעולה הרבה אנשים הגיעו מהדרום ומהמרכז פשוט תענוג היה לראות את זה, ופתאום הופיעה גם יחיאל היה ממש נחמד לראות אותו ולהכיר את כל הדרומים אנשים מדהימים אחד אחד.

תודה רבה לכולם.

נתראה במפגש הבא.

פורסם

הייתי אמור לבוא אבל ניתקעתי בעבודה היה לי עומס עד 3 וחצי בקושי נשמתי :-(

לא נורא עד המפגש הבא נבוא כבר עם המערכת מוכנה.. :twisted:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד פיספסת היה מפגש גדול למדיי בסביבות 34-38 מכוניות וחברים נחמדים

אני אישית נהניתי במיוחד לראות חברים טובים ובמיוחד את יחיאל שלא ראיתי הרבה זמן ואת האנטנה :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יופי. נחמד.

איפה התמונות? למי שלא יכל לבוא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אישית נהניתי במיוחד לראות חברים טובים ובמיוחד את יחיאל שלא ראיתי הרבה זמן ואת האנטנה :-P

תיזהר שה"אנטנה" הזאת לא תצליף על העכוז הקטנצ'יק שלך....:-P

פורסם

בהחלט אחד מהמפגשים הגדולים שהיו, פשוט כיף לראות שאנחנו גדלים מפעם לפעם ובמיוחד שבאים אורחים ממרכז\דרום.

שרול איך ברחת לי לפני שהגעתי? ציפיתי לפגוש אותך סוף סוף פנים אל פנים, יחיאל ישראל ואלי נעים להכיר ומקווה שייצא לנו לראות אותכם בעוד מפגשי צפון.

ויבגני קלעת בול בהחלט הרגעים הטובים של המפגש הם לאחר השקיעה שהגרעין שלנו נשאר ונפתחים דיונים "מעמיקים":lol: על כל מיני נושאים.

בהחלט כיף לראות\ולקשקש אתכם ממפגש למפגש וזה חלק גדול מאוד מהכיף שלי במפגשים חוץ מהמערכות.

פורסם

היה מפגש מאוד נחמד, אין לי אמת מידה, אך אני מבין שזה גדול יחסית למפגשי צפון.

באמת היה נעים לפגוש את הנפשות הפועלות מאחרי הכינויים, גם את המוכרים וגם את החדשים.

הייתי חייב לברוח ב- 3 כדי להספיק להגיע הביתה לק. מלאכי לפני כניסת שבת.

מקווה לראות אתכם באזור המרכז/דרום !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
חבל שלא לקחתי מצלמת וידאו איתי.

.

יוני-

גם אילו היו לך 4 מצלמות וידיאו FULL HD מסופקני אם היית מצלם אפילו פריים אחד.

TWIST תיאר אותך כל כך נכון שזה מדהים-"נרקומן אודיו". :-P

אין מפגש שאינך יושב ברכב כלשהוא ונותן בכיוונים. ללא מערכת -אתה פשוט בקריז! :wink:

"תחיית המתים" התקיימה אצלינו ביום שישי בשעה 14 לערך.הופיע פרצוף מוכר על חמור (אופנוע לבן) וכמה חבר'ה לא הסתפקו בעיניהם וביצעו ביחיאל "לינץ'" עם הידיים כדי לוודא שאין הם חוזים ב"פטה מורגנה".התרגשנו מהופעתך ונקווה להמשכיות.

למרות הפצרות רבות מרב מקובל בצפון ,לא הצלחנו לקבל עבור סרול ,פסק הלכה של "פיקוח מפגש-דוחה שבת" ולאחר שעתיים דחוסות היה חייב ידידינו מהדרום לחזור לכור מחצבתו שבעיר המלאכים.

גם אלי I מאשקלון :shock: ערך אצלינו ביקור נימוסין לא לפני שהלך עם בתו היפהפיה (טפו!חמסה!בן פורת יוסף!) ובדק אפשרות לשידרוג נוסף למערכת במדעטק שבחיפה. הוא כמובן טרח להראות לנו מאיפה משתין הסלסטרה לפני שנעלם לנו בענן עשן וחריקת צמיגים לאחר שלא מצא כאן אף שן חולה בפיותינו שתממן לו לפחות את הדלק חזרה....:-D בוא שוב!

ישראל,ג'וניור 66. מה כבר אפשר לכתוב על ה"אבו-נזק" הזה? 8) בקפיצות של לוליין בקרקס דאג לתקן אי-אילו קילקולים שקרו בשטח ואף ביצע הנשמה לבעליו של הגולף (איתי רייקונן) שכמעט התעלף כשמערכתו שבקה חיים בגלל פיוז שנשרף . ולפני שאסיים איתך בחור יקר,יש משפט שאומר-"המתחיל במצווה-אומרים לו גמור!" :wink: הבנת?!

ולקראת ערב,כשהאבק ירד וכוכבים מנצנצים כשהירח משגיח עלינו מעל, נשארנו כרגיל הוותיקים לשיחת סיכום ופשוט נשארנו עם טעם של עוד.

להתראות במפגש הבא.

ליאור

פורסם

בהחלט אחד המפגשים היותר מעניינים שהיו.

תושבי הדרומרכז היה מאוד כייף לארח אותכם

אין ספק שיחיאל הפתיע את כולם שם על הטוסטוס שלו,

רק חבל שלא הגיע עם האמיפרזה שלו.

אדון ג'וניור תודה על העזרה בהוצאת הטוויטר וניקוי הדיינמט שלא מוכן לרדת בקלות.

יוני אין ספק שאתה נרקומן רציני מאוד שלא אודיו, אתה חייב להתחיל לצאת מהרכב שלך.

ELI I היה מאוד נעים להכיר אותך יש לך מערכת וואו, אתה חייב להחזיר את הסאב לדעתי לMS8

מעבר לזה נשמע מדהים.

ליאור הפעם לא הספקתי להכנס לרכב שלך אני מקווה מאוד שחזרת למה שהיה לך בפעם הראשונה שנכסתי לרכב שלך,

אפילו התלתלים מתגעגעים לסאונד המדהים שהיה לך באוטו.

ואצלי השדרוג קרב ובא...

שבוע טוב.

• תוכן חדש...