Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיוויק 2005 VS מאזדה 3 2007 VS לאנסר 2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין של מי הבחירה בהונדה, שלך או שלה?

לדעתי הכיוון של רכב משפחתי עדיף, משיקולי נוחות וסבירות שבטווח 5-6 שנים המשפחה תגדל.

הלאנסר של אותן שנים אכן פשוט משהו, מרווח בעיצוב הפנימי מול המזדה, אבל לא יתן הרבה חוץ מזה, וגם יצרך יותר דלק.

 

אפשר להציע משהו בניגוד לדעת הקהל?

אם הבטיחות הכי חשובה, ברר לגבי רנו מגאן. רכב שיקנה שמור ומטופל ובדוק בקפידה - יהיה הכי בטיחותי מול דגמים מקבילים באותן שנים, מרווח מאוד, תא מטען גדול, מרווח הטיפולים כל 30,000 (אני עושה ככה בסניק כבר שנים רבות והכל בסדר), המחיר זול באלפי שקלים מול האחרות ומשאיר רזרבה לתיקונים. אם ידרשו. ע"י כפתור חיפוש - תוכל למצוא בפורום הרבה דעות בעד ונגד הרכב הזה.

 

אני באמת לא מבין למה כולכם יוצאים נגד סופרמיני?

מקסימום אם העגלה לא נכנסת בבגאז' אפשר לקפל חצי מושב קדמי או לשים במושב הקדמי.

 

בבקשה עומר, אף פעם אל תיקח ילדים ברכב כשהעגלה בתוכו. הסיכון הבטיחותי עצום! סיבוב חזק אחד, בלימה חזקה - והיא תעוף על מישהו. גם אם "תחגור" אותה. שלא לדבר על אי הנוחות בעליל להכניס ולהוציא את העגלה, שריטות וצרות אחרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

את הלנסר תוציא מהמשוואה - אחרי נסיון, רכב קופצני וצריכת דלק גבוהה.

מגאן משום מה כמעט כל הרכבים של חברי שהתרשמו מהמחיר סבלו מתקלות לא דברים רציניים (חלקם אמנם כן אבל רובם לא)

אבל אם אתה מחפש רכב של פעם בשנה למוסך זה לא הכתובת.

תוסיף למשוואה ניסן טידה רכב מאוד מרווח באגז' גדול מאוד נוחה מאוד אמינה וצריכת דלק בכיוון הקורולה שיקרה ממנה בהרבה

לדעתי ומנסיוני אם אתה לא צריך להסיע 3 מבוגרים מאחורה טידה היא הממולצת (הנקודה היא שהרכב צר).

בהצלחה.

פורסם

llaavvii, הרעיון של הטידה נשמע מעניין...

 

1) האם מודל 2008 נכנס בכלל לתקציב? לפי יד2 המחירים מתחילים ב 60K

2) האם יש למישהו נסיון עם הרכב? אמינות? צריכת דלק? בטיחות?

3) יש הרבה הזהרות לגבי השירות של קראסו פה בפורום, האם יש מה לחשוש בנוגע לטיפולים של הטידה?

פורסם

1. אכן הטידה מעט יקרה יותר. אפשר למצוא טידה גם בתקציב כזה, ככל הנראה עם קילומטראז' קצת גבוה.

2. הרכב אמין מאוד, לא שמעתי על בעיות בכלל. מבחינת בטיחות יש לרכב ארבע כריות אוויר ובקרת יציבות בחלק מהדגמים.

3. ראיתי שיש כאן נציג של קרסו ואולי עדיף שהוא יגיב על זה.

 

אם אתה מחפש אופציה משתלמת נוספת, אבל לא יפנית, אז בדוק גם את הפורד פוקוס. גם שם אפשר למצוא רכבים יפים מ-2008 במחיר טוב, אם כי עדיין קצת יקר יותר מהלאנסר.

×
×
  • תוכן חדש...