Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2001, 500 ק"מ בשבוע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי איביזה 2001, יד 2, 174K ק"מ.

מאוד התרשמתי, אבל לפני שאקח אותה לבדיקה רציתי לשאול האם אפשר לנסוע באיביזה 2001 500 ק"מ בשבוע ללא בעיות ?

יש טסט עד 11.2011, עדו חודש ומשהו, הוריד לי המחיר עד 14K, האם המחיר טוב אם היא טובה ?

פורסם

לפי חישוב משוער של 4 שבועות בחודש כפול 500 ק"מ בשבוע כפול 12 חודשים בשנה יוצא 24000 ק"מ שזה ממש לא מעט לרכב קצת שהוא קצת ישן...

אני מניח שהנסיעות זה מה שאתה צריך והתקציב זה מה שיש אז זה המצב ,

אני לא חושב שיש רכב מהשנתון הזה שעם נסיעות מרובות לא יהיו בעיות.

בכל אופן בהצלחה.

פורסם

קודם כל, תודה לך

אני לא נוסע כל השנה בתדירות הזה, אני מניח שבשנה אני אסע עד 15K-17K ק"מ.

מה דעתכם בקשר למחיר? האם הוא סביר ?

פורסם

ממה שאני רואה ביד 2, 14 זה מחיר טוב,בהתחשב שתכף צריך לעשות לו טסט,בדיקה אבל עשית? כי המחיר די נמוך משאר הרכבים ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...