Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למדפסת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוכחתי לדעת שהתקן שממנו גוזרים את כמות הדפים שהדיו של המדפסת מספיק להם, הוא פשוט בדיחה.

תקן של 5% כיסוי זה מגוכך כשבעצם כיסוי של דף מלא בפונט די ממוצע ועם רווחים עומד על 30%(מה שאני מדפיס) שזה בעצם פי 6 פחות דפים ממה שהיצרן כביכול מבטיח.

עם להוסיף את זה שהאמינות של מדפסות הדיו לא מבריקה במיוחד, אני לא רואה מנוס מלקנות מדפסת ב-150 שקל להדפסות בודדות ואת רוב ההדפסות הכבדות לעשות דרך רשתות כמו אופיס דיפו וכו'.

בעיקרון הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולת הדפסה צבעונית,פקס במידה וזה לא מייקר לגמרי את המדפסת ודיו שמספיק לכמה שיותר דפים.

אם יש לכם נסיון טוב עם מדפסות יחסית זולות, שהראשים שם ניתנים למילוי מבלי לעשות נזק למדפסת, אני אשמח לתגובה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מדפיס הרבה, לך על מדפסת בה אפשר לעבוד עם דיו חלופי, ובמיוחד עם מיכלים חלופיים גדולים הניתנים למילוי.

לי יש נסיון טוב (וארוך) עם מדפסות Brother. במחיר של סט ראשים מקורי אחד אתה קונה סט מיכלים מוגדלים (100 מ"ל במקום כ-10 מ"ל במקור) וכ-400 מ"ל דיו למילוי. המחיר לדף הוא יהיה שבריר של המחיר בדיו מקורי.

המיכלים האלו ניתנים למילוי בלי להוציא אותם מהמדפסת.

להמחשה:

מיכלים:

http://www.ebay.com/itm/370508811636?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

דיו:

http://www.ebay.com/itm/130524133973?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

:turn-l:
פורסם

מדפסת לייזר.

אם אתה חייב צבע אז יש היום גם לייזר צבעוני במחיר שפוי.

למשל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799171

אם אתה יכול לוותר על הצבע אז יש מדפסות לייזר גם ב300 שקל שידפיסו לך כמויות דפים אדירות על טונר אחד לא נורא יקר.

אם הדרישה להדפסות צבע היא קטנה אז שקול דווקא אותן להוציא לקבלן חיצוני.

אה, ועוד דבר - אם אתה חושב לקנות מדפסת הזרקת דיו להדפסות "פה ושם" - רד מזה.

הדיו מתייבש ואתה נשאר עם ראש הדפסה סתום שאפשר לזרוק לפח.

בלייזר הטונר הוא אבקה ויכול לשכב ללא שימוש גם שנה ולא קורה לו כלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם מרבית ההדפסות שלך צבעוניות? אם מדובר במסה של הדפסות מונוכרום ופה ושם דף בצבע עדיך לקנות שתי מדפסות:

1. מדפסת ליזר שחור - לבני יש Brother DCP-7030 שעובדת מצויין כבר 3 שנים. הדגם עדיין נמכר (נדמה לי שמחירו סביב 500-600 ש"ח. משמשת אות וגם כסורק. יש דגם דומה עם פקס שעולה כ-200-300 ש"ח נוספים. הבחור סטודנט ומדפיס לא מעט, אם כי באיכות הדפסה מינימלית, והטונרים מחזיקים שנה ויותר.

2. מדפסת דיו צבעונית - לא כל כך חשוב איזה, אלא אם אתה מדפיס בכמויות גדולות. אישית התאכזבתי ממיכלי דיו חלופיים - הדפסה בהם היתה באיכות ירודה והם נגמרו מהר מאוד כך שלא חסכו לי דבר. חזרתי להשתש במיכלים המקוריים (יש לי 3 מדפסות HP) אבל צריך להוסיף - כמות הדפסות הצבע אצלי קטנה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כול תודה רבה על התגובות.

הבעיה העיקרית שההדפסה שלי היא או 50-60 דפים במכה אחת בשביל עבודות וכו', או 2-3 פה ושם בשביל שאר שטויות.

בשנה הקרובה אני לא רואה את עצמי מדפיס בכול מקרה יותר מ-800 דפים במקסימום , ואחרי שנה אני כבר לא יודע מה יקרה.

כשאני קונה מדפסת לייזר היא עולה לי 350 שקל והטונר ההתחלתי שמגיע, מספיק בסביבות ה-1000 דף ב-5% כיסוי.

תהפכו את ה-5% האלה ל-30%(דפים כתובים מלאים) זה כבר הופך ל-167 דפים. נניח שאני קונה איתה טונר נוסף, הטונר עולה 120 ומספיק ל-500 דף(כיסוי 30%) . יוצא ששילמתי 470 שקל עבור 667 דף שזה יוצא 70 אגורות לדף אחד. באופיס דיפו זה יוצא 20 אגורות לדף(שם אין הבדל בין 5% ל-100%). זה אולי נשמע קטנוני וקצת טיפשי אבל ההפרש מתבטא ב-400 שקל בסופו של דבר, שאיתם אני יכול לעשות משהו מועיל יותר מאשר לזרוק אותם לפח.

לכן הרעיון היה שאת ההדפסות הגדולות אני אשמור לאופיס דיפו, ואת הקטנות של ה-2-3 דפים אני אשמור למדפסת דיו פשוטה וזולה שתהיה בה אופציה צבעונית למקרה שאני אצטרך מתישהו.

האם במסגרת הצרכים שלי, אתם אולי יודעים על משהו שתכלס יהיה יותר מועיל מה"רעיון" שלי, למשל על מקומות שממלאים דיו/אבקה במחירים ממש מגוכחים? או שבכלל הצעה אחרת?

פורסם

הכי חשוב לשאול, מה סדר גודל התקציב שלך להשקיע?

המלצה שלי? ולא כי אני חובב HP מושבע.

עד 1000 ש"ח אתה יכול לקנות את ספינת הדגל במדפסות הדיו של HP הדגם הוא 8500A הרגיל. בתוספת קטנה אפשרל רכוש את ה 8500 PLUS, שמגיע עם סורק LEGAL גודל שבין A4 ל A3, ממש מצויין, סורק דו צדדי עליו (פידר) ומסך מגע מלא.

המדפסת הזאת מה שמייחד אותה, אלו הם המיכלים שלה, אלו מיכלים אטומים, וואקום. איך? במגנון ההכנסה, ננעץ פין שנכנס לתוך המיכל וישנה טבעת גומי שמגינה עליו, ככה שגם או תוציא את הראש דיו, הוא יישאר טרי. אלו הם מיכלים מאוד חדשים.

דבהר נוסף המגנון ההדפסה זהו מנגון כפול ומהיר מאוד, אבל מאוד... יש את ראשי ההדפסה שנעים למעלה ושואבים בדיוק את כמות הצבע הדרושה בזמן שמערך הראשי דיו שוכב לו ונח בצד.

מיכל מקורי של HP בתצורת XL עולה ברשת אופיס דיפו כ 170 ש"ח, ניתן להשיג בפחות והוא מספק 2,200 דפים!!! כמובן ב 5 אחוז כיסוי. מה שאומר בעצם, אם אתה מחלק 170 ש"ח ב 2200 דפים, בערך כ 7 אגורות לדף.

מדפסת לייזר ממוצעת בעלת טיונר של 2500 דפים ממוצע שמחירו נע בין 250-300 ש"ח מקורי בחנויות, חלק אתהמספר הזה ותראה כמה אתה מקבל.

כמובן שהמדפסת אלחוטית, מסך מגע, פקס, שירות EPRINT, אפליקציית לאייפון,אייפאד וכו'...

שווה לבדוק.

פורסם

קניתי לאחרונה את ה 8500A הרגילה.

הדבר הראשון שהיא עשתה היה להדפיס 2 עבודות גדולות אחת 60 דפים. אחת 100 דפים והשלישית 140 דף.

במצב של הדפסה דו צדדית חסכתי 50% מהדפים! והמיכל השחור לא הראה בעיות עם 200 דפים.

אגב הם היו כתובים כ 70% מלא.

ממליץ בחום עליה. נוחה. לא רועשת. טיפה רחבה. אבל לא גבוה!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ועוד דבר מאוד מאוד חשוב, שתי הדגמים הבכירים שזה ה 8500 הרגילה והפלוס, זוכים ל 3 שנות אחריות עד לבית הלקוח. (איסוף והחזרה)

ככה שבעצם, מקבלים שקט ובלי כאבי ראש מה יקרה בעוד שנה כשילך המנגנון...

3 שנים מלאות! והאחריות של HP מנסיון, מעולה.

מספיק לקרוא עליה ביקורות ברשת בכדי להבין למה הן מסוגלות.

(כולל אפליקציות למדפסת, ויש המון)

פורסם

וואוו, אתה ממש מורעל על HP אה?

HP מייצרים חרא של מדפסות. נקודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר.

עברתי לפחות 4 מדפסות אצלי.

ולפחות 6 במשפחת.

היו לי. זירוקס / ברדר / HP /קנון. וכנ"ל במשפחה.

הקנון היה כי פחות. התקלקל הכי מהר. (והיו 2 כאלו)

זירוקס. יום אחד מתה.

ברדר לאחי ולאבא שיש. עובדות כמו סוסים.

היו לפחות 5 HP במשפחה. חלק משולבות וחלק רגילות.

יחסית לכולן הן הראו אמינות סבירה ביותר. ותוצאות יפות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
HP מייצרים חרא של מדפסות. נקודה.

טוב, לא צריך להיסחף.

אתה יודע שגם אני לא מחסידי החברה, אבל מכאן ועד הצהרות כאלה הדרך רחוקה.

היו ל-HP כמה פלופים רציניים לאורך השנים, אך רוב המדפסות הביתיות שלהם איכותיות ויכולות לעבוד במשך שנים ארוכות.

התוכנות שלהם לא משהו, הדיו יקר רצח, השירות דפוק לעיתים קרובות, אבל סה"כ המוצרים עצמם לא רעים ובנויים היטב.

לגופו של עניין, הייתי ממליץ להימנע מ-HP וללכת על חלופה זולה יותר, ולו רק עקב מחירי הדיו. כיום כבר כמעט ואין פיתוחים

טכנולוגיים בתחום וכולם פחות או יותר מייצרים את אותו מוצר באריזות שונות. אלא אם כן אתם מ-מ-ש חייבים את ההדפסה

האלחוטית של HP (שאולי כבר יש גם בחברות אחרות), באמת שאין טעם להסתכל בכיוון שלהם.

פורסם
התעלמת מההודעה שלי.

תעשה חשבון כמה דפים אתה מדפיס ב-100 מ"ל צבע שחור.

http://www.ebay.com/itm/100ml-Black-UV-Bulk-Refill-Ink-Brother-LC41-LC51-LC61-LC65-Cartridge-CISS-/170698424394?pt=BI_Toner&hash=item27be6b404a

דווקא קראתי, זה רעיון לא רע אך לצערי הוא תופס רק למדפסות היקרות יותר של ברדר משום מה, ולא הצלחתי למצוא דיו מילוי שמתאים למדפסות הזולות יותר.

Automatic1- לצערי אתה ממש לא בכיוון.המדפסת הזאת טובה, מנסיון של חבר בעל עסק שהיה טוחן לה את הצורה והיא לא עשתה בעיות פעם אחת אפילו, אבל לצרכים שלי זה פשוט לא מתאים.

אני צפוי להדפיס 800 דף בשנה הקרובה ולאחר מכן אלוהים גדול, ולכן אין לי צורך להוציא סכום כזה על מדפסת לטווח הארוך, כול שכן שגם לטווח הארוך היא לא משתלמת יתר על המידה(אל תעבוד על עצמך, תיכנס לגוגל ותיראה מה זה 5% כיסוי, מבטיח לך אתה תהיה בשוק)

כניראה אני אלך על הקנון IP1900 ב-150 שקל כי היא היחידה שמגיעה עם מכלי דיו ראשוניים מלאים, שהדיו הזה יספיק לי לשימושים קטנים, את העבודות הגדולות אני ישאיר לאופיס דיפו

פורסם
דווקא קראתי, זה רעיון לא רע אך לצערי הוא תופס רק למדפסות היקרות יותר של ברדר משום מה, ולא הצלחתי למצוא דיו מילוי שמתאים למדפסות הזולות יותר.

פשוט לא נכון. יש לקנות מיכלים מוגדלים הניתנים למילוי חוזר לכל הסדרות - LC960/980/1000 וכדומה. הדיו למילוי הוא אותו דיו לכל המדפסות. תכתוב איזה דגם של ברדר אתה שוקל, ואתן לך קישור למיכלים עבורו.

:turn-l:

• תוכן חדש...