Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלי צבע ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברכב חדש שלאחר שטיפה התגלה כי קיים הבדל צבע בין המקור לצבע שכוסה במדבקה לפני הגעת הרכב ארצה.

רואים בבירור בשמש את קווי המתאר של המדבקות שהוסרו מהרכב לפני מסירתו.

ישנה דרך כלשהי "להפטר" מאותם סימנים של המדבקות מלבד פוליש?

תודה לעוזרים.

פורסם
שלום לכולם,

מדובר ברכב חדש שלאחר שטיפה התגלה כי קיים הבדל צבע בין המקור לצבע שכוסה במדבקה לפני הגעת הרכב ארצה.

רואים בבירור בשמש את קווי המתאר של המדבקות שהוסרו מהרכב לפני מסירתו.

ישנה דרך כלשהי "להפטר" מאותם סימנים של המדבקות מלבד פוליש?

תודה לעוזרים.

המדבקות על הרכבים החדשים המיובאים ארצה נועדו להגנה על צבע הרכב מפני מליחות ורסס מי הים במהלך הובלתו!

הרכב עומד הרבה זמן (בבונדד) בשמש הישראלית וצובר ליכלוך ואבק ומכאן ההבדל הדרמטי בין הצבע החשוף לצבע "הבתול".

לדעתי, זכותך לגשת למחלקת השרות יבואן ולדרוש הבאת הצבע לאחידות מלאה- כך אני הייתי עושה!

אם אין לך כח לזה, בצע זאת לבד בקלות ע"י ביצוע ניקוי באמצעות פלסטלינה ופוליש עדין על החלק שהיה חשוף בלבד.

בהזדמנות חגיגית זו, וזה חובה לכל מי שקיבל רכב חדש - בצע הגנה (ולו המינימלית) לצבע הבתול של רכבך החדש בצורת ווקס!

למיטב דעתי, אין אופציה אחרת להיפטר מהתקלה הקטנה הזו.

פורסם

תודה יניב,

תפקידם של אותן מדבקות ידוע לי.

ווקס של טרטל הועבר על הרכב, הצבע נראה כמו כתמי שמן קטנים.

איפה אפשר להשיג את אותם חומרים; "פלסטלינה" ומה שנלווה לכך והאם הפעולה פשוטה ברמת האפשרית לביצוע בבית?

כמובן שווקס אני יודע לעשות אבל לא נגעתי בפלסטלינה אף פעם.

תודה

פורסם

תתחיל בשטיפת הרכב כמו שצריך שטיפה ידנית עם מים ושמפו לרכב, לאחר מכן תייבש את הרכב היטב, ובצע לו ווקס.

למרות שהייתי מציע לך לא להתעסק עם זה ולממש את האחריות בחברה הם כבר יעשו פוליש ווקס עד להתאמה מושלמת של הצבע, כי כל ניסיון שלך לפתרון עלול לגרום להתנערות מצד האחריות הרכב, יכולים להאשים אותך בגרימת הבדלי הצבע.

פורסם
תודה יניב,

תפקידם של אותן מדבקות ידוע לי.

ווקס של טרטל הועבר על הרכב, הצבע נראה כמו כתמי שמן קטנים.

איפה אפשר להשיג את אותם חומרים; "פלסטלינה" ומה שנלווה לכך והאם הפעולה פשוטה ברמת האפשרית לביצוע בבית?

כמובן שווקס אני יודע לעשות אבל לא נגעתי בפלסטלינה אף פעם.

תודה

יקירי, לא היית צריך לבצע ווקס על הרכב בשלב כה מוקדם - עכשיו עלינו להסיר אותו על מנת לטפל בבעיה!

תפקידו של הווקס לרכב- הינו לספק שכבת הגנה ולהבריק את צבע הרכב. בלבד!

די מיותר, לספק שכבת מגן שברוב המקרים אפילו מבליטה דפקטים, לא?

יש להסיר את הווקס לפחות באזורים בהם צריך לטפל! למיטב ידיעתי, מדבקות היצרן הם על מכסה המנוע, גג, דלת תא מטען!

אם יש מקומות אחרים נוספים גם מהם צריך להסירו!

הסרת הווקס היא קלה, (במיוחד בווקס כדוגמת "טורטל ווקס" שאינו וקס איכותי ועמיד בכלל)

ומתבצעת בצעד פשוט של שטיפת הרכב באמצעות דטרגנט שטיפה חזק אך ייעודי לרכב כדוגמת MA-FRA SUPERMAFRASOL .

עכשיו אנו מוכנים לפלסטלינה. כפי שאמרתי בעבר בשרשורים אחרים - "לא תורה מסיני" ולא תואר ראשון.

תוכל למצוא את כל המידע שכתבתי בשרשור אחר בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398442

לחבר הפורום הייתה בעיה עם רסס של צבע שעף על רכבו, אך אותן פעולות נוגעות גם לגביך. בהצלחה.

פורסם

שאלה רצינית ונכונה:

איכות הפלסטלינה תקבע אם תעבוד מהר וביעילות - כלומר תצליח להרים את הליכלוך בקלות וללא מאמץ. (ואולי אפילו תהנה מהחויה :wink:)

או שתקלל את הרגע שהתחלת את הפרוייקט - לעבוד ולהזיע ולראות שעדיין היא לא מצליחה להחליק את הפח למצב דומה לזכוכית חלקה!

• תוכן חדש...