Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממזרים חסריי כבוד ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתה צודק ואולי לא, אבל אני יכול לספר לך גם סיפורים הפוכים על שוטרים

שנתנו חייהם על משמר רכושם של אחרים.

שוטרים שעושים לילות כימים בשמירה והגנה, כלשונה! אני מתכוון להיכנס לתחרות

מי צודק יותר ומי יביא דוגמה טובה יותר, אבל מתוך היכרות של המערכת מבפנים

אני יכול להגיד לך בלב שקט, כי יש לנו משטרה טובה (לא מושלמת אבל טובה!)

לפני כשבוע העברתי סיור והרצאה לשוטרים בכירים, מסאן פרנסיסקו מהולנד, ניוזילנד, אירלנד, ויפן,

בנושאים שאני אמון עליהם, שבאו ללמוד מקרוב על שיטות העבודה והפעולה של משטרת

ישראל. בין המשטרות בעולם משטרת ישראל נחשבת לאחת שמשמשת דוגמה

בנושא וורסטיליות, מומחיות זהוי ומז"פ, התניידות כוחות, ומעבר משיגרת חרום, למצב חירום.

משטרת ישראל ידועה בעולם כמשטרה שמגוון העיסוקים בו היא מעורבת ישירות הוא מהגבוהים

בעולם, תוך שמירה על מקצעיות ואחורי הצלחה טובים מאד, והיא משמשת כמודל חיקוי כמעט בכל

העולם.

נכון שהמצב רחוק מלהיות מושלם, ויש כמה תפוחים רקובים שהייתי בועט אותם מעבר להרי החושך

נכון שנתוני שביעות הרצון עדיין נמוכים (תירוצים וסיבות יש המון אבל זה לא מעניין) אבל עדיין

למרות עמך-ישראל (עם קשה עורף ומיוחד) עדיין הרחובות בטוחים, אין אנרכייה, (נתון שאי אפשר

להגיד על אנגליה לדוגמה) אין שלטון כנופיות, ולמרות מגוון המגזרים בארץ כמעט תמיד מתקבל

מענה ראוי לכל אזרח.

זהו ממחר אני משנה את הגדרת התפקיד שלי ואבקש תוספת למשכורת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעייה היא אחרת, הבעייה שאיבדנו את הערכים, החינוך את הפחד מסמכות.

אבל לפני שמפנים אצבע מאשימה ראוי להסתכל קצת פנימה-רן

מהמממ....

איבדנו? ומתי בדיוק היו לנו?

אני נזכר ראשית בטרקסיון של ד.א.ג, שחנתה חודשים אחדים ברחוב והעלתה אבק, עד שילדי כתה ה' של מקיף ג' קפצו לה על הגג, מעכו אותה וניפצו לה את כל החלונות (ראה עוד כאן: http://wp.me/PXLKy-6H)

זה היה בשנת 1968...

על ילדי כתה זו נמנים כיום זמרת לאומית, עיתונאים ושדרים בכירים, אולי אפילו המשנה לראש הממשלה. להם יש ערכים? היו להם אז? אולי הם עד עכשיו ממזרים חסרי כבוד?

ובעניין המשטרה.

לפני שנים רבות הלכתי לקולנוע אשל בפסג' רסקו בבאר-שבע. החנתי את הרובר במגרש החניה הסמוך, מתחת לפנס, וכיסיתי את המכונית בכיסוי. כשיצאתי מההצגה היה הכיסוי מופשל, ואחד הפנסים הקדמיים, זה היפה, הנדיר והקשה להשגה - נעקר ממקומו ונתלש. מלא זעם נסעתי לתחנת המשטרה להגיש תלונה. היומנאי צחק לי בפנים ואמר שבשטויות כאלה הם לא מתעסקים.

נסעתי נעלב ונפגע חזרה לביתי במיתר ונחש מה. בדרך עצרה אותי ניידת ורשמה לי דו"ח על נסיעה בלי אור בפנס ראשי. כל הסברי וטענותי לא הועילו.

בפעם אחרת קמתי ביום שישי בבוקר ומצאתי את דלת המכונית פתוחה וחוטי חשמל משתלשלים ממנה. מערכת הסטיראו נגנבה. ידעתי שאין טעם אפילו להתלונן במשטרה ויצאתי לסידורים. יום שישי. בכל זאת, בצהריים עברתי על יד המשטרה ונכנסתי לדווח. שלחו אותי לחדר בקומה השלישית. השוטרת שאלה אם יש לי את המספר הסידורי של המערכת, והיה לי.

"זה שלך?" שאלה השוטרת, והוציאה את המערכת ממגירת שולחנה. התמלאתי התפעלות מהמשטרה ושאלתי איך הם מצאו אותה.

השוטרת הסבירה כי הגנבים לא מסתובבים ברחוב בחושך עם מערכת סטריאו ביד. הם מחביאים אותה בין השיחים ובאים לאסוף אותה באור היום. מוקדם בבוקר הוציא אדון כהן את הכלב שלו לטיול. הכלב ריחרח בעוז בין השיחים וגילה חפץ חשוד. כהן הזעיק את חבלני המשטרה, וברגע האחרון, לפני שהרובוט פוצץ את הסטיראו המסכן שלי הבין אחד החבלנים במה מדובר ולקח את המערכת לתחנה.

נהדר, אמרתי, לשוטרת - אז אני יכול לקבל את המערכת שלי בחזרה?

לא בדיוק, אמרה השוטרת. קודם כל קח אותה לזיהוי פלילי, בחדר הסמוך, לצילום ובדיקת טביעת אצבעות.

בזיהוי פלילי צילמו ואז אמר לי החוקר שהוא הולך לבדוק את טביעות האצבעות על המכונית.

ביקשתי להצטרף אליו - זה נשמע מעניין.

"אתה תשאר כאן!" אמר החוקר בתוקף.

"מדוע?"

"כאן גונבים".

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

רן,

אף אחד לא אמר שיש הרבה מאוד שוטרים שנותנים את החיים שלהם ויותר,

אבל....

דוגמאות שנתן lulisa מעלי , הן דוגמאות שבהן נתקל כל אזרח, לצערי.

דוגמא שולית , בארה"ב הסיסמא to serve and to protect

(קודם כל לשרת את האזרח ואח"כ להגן עליו)

בארץ ..... 100 בשבילך ??

דרך אגב, תוספת שכר אני בהחלט חושב שצריך

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא הבנתי אז קיבלת אותה חזרה? - רן

כמובן.

נשארתי כ"שומר מאהל" בחדר המז"פ, כי מה לעשות, בתחנת המשטרה עצמה (בבאר-שבע) גונבים, והם יודעים היטב שאין טעם להתלונן במשטרה...

כשהחוקר סיים את עבודתו על המכונית עצמה הוא חזר למעבדה, נשאר בה לשמור עליה, ושחרר אותי לדרכי עם המערכת שלי.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

בדיוק בצורה הזאת מצאה את מותה אחת מה BX GTI שהיו לי.

הנזק היה טרמינלי והיום היא בטח משמשת לגביעי דני.

אני הייתי קצת אקטיבי כי תפסתי את הנערים בשעת מעשה. כמה סטירות מצלצלות (בלשון מעטה) הביאו אלי לבית שוטר שלמזלי חובב אספנות.

הוא הסתפק בקפה ועוגה ואמר לי נונונו.

• תוכן חדש...