Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממזרים חסריי כבוד ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל מאוד!

הנזק שעשו לי בפאסטה היה הרבה יותר גרוע.

והרכב לא נזרק לברזל. חבל שזרקת אותה לברזל!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמות סימני הקריאה שתשים בכל משפט לא יעשו אותך צודק יותר.

אני לא מוכן לקבל את הזילזול שלך במשטרת ישראל ואנשיה, ללא קשר לרמת התיסכול שלך.

ובטח לא לשמות הגנאי שפוגעים במגזר שלם, שעושה עבודה קשה מסוכנת ונאמנה.

אם אתה מרגיש שנפגעת או שמישהו במשטרה פגע בך יש דרך מקובלת להתלונן.

אם אתה מעדיף משטרה אחרת מצרים/תאילנד/פלשתין/ארה"ב (מה תגיד אם בהייווי יעצרו

אותך עם שאטגאן = רובה ציד מכוון לראש) סבבה.

אני רק רוצה לדעת מה יהיה אם הילדים שלך יקראו את השירשור שלך, איזה דוגמה אתה משמש

כאבא לכיבוד החוק ואנשיו, ולשימוש בשפה הולמת אדם שמשמש להם דוגמא לחיים?

מאד מקומם מה שעשו הילדים לרכב, אבל עדיין לא ברור לי איפה המשטרה אשמה, אבל מכאן ועד

זריקת רפש על ציבור שלם הדרך רחוקה.

אני משתדל לחנך את הילדים שלי לכבוד לזולת, לדרך ארץ לרכוש של אחרים, ולכל אדם שמשתכר

לפרנסתו ללא קשר לתפקידו, ואני בטוח שלא הילדים שלי הם שזרקו אבנים על רכושו של אדם אחר.

רן

תראה רן אני לא הולך להתנצח פה לא איתך ולא עם אף אחד! בטח לא לגביי דברים שאמרתי מתוך כעס ותסכול! ושיש הרבה צדק בהם!! וזאת לדעתי!!! ואני אוהב סמניי קריאה!!!!!!!!! כמו שיעידו עליי הסובבים אותי אני בן-אדם שמכבד את כולם באשר הם , אם הם עובדים בבורגר, במוסך או במשטרה.ואני בטוח שיש פה עוד לא מעט אנשים שרכושם נפגע והם קיבלו תשובה דומה שלא מתקבלת על הדעת!! שוטר הוא איש חוק! ואם רכושך נפגע או נבזז או נגנב אז תפקידו של השוטר הוא למצוא את האשמים ולהעמיד אותם לדין!!! אם השוטר לא מבצע את תפקידו נאמנה מכל סיבה שלא תהיה אז אנחנו נמצעים בבעיה!!! לגביי החינוך של ילדיי בטח אתה לא תשפוט כי אינך מכיר אותי אישית!! דוגמא ואפילו טובה אני נותן לילדים שלי!!! ובאמת שאתה מנסה בכח להצתדק על כלום - וחבל!! אני מאחל לך מכל הלב שלא תחווה כזו עוגמת נפש, כי חלילה וחס אם כן תחווה אז השיר שלך יהיה שונה לגמרי!

פורסם
חבל מאוד!

הנזק שעשו לי בפאסטה היה הרבה יותר גרוע.

והרכב לא נזרק לברזל. חבל שזרקת אותה לברזל!

כמו שחברי ליאור ברוך כבר כתב, הרכב יחסית נדיר בארץ והחלקים עולים ביוקר! מדובר בהשקעה של יותר מ-25000 ש"ח! וזה רק על חלקים!!

פורסם

איפה הרכב עמד אם מותר לשאול? באיזה יישוב?

כנראה אתה לא מבין אבל מבחינה חוקית רכב העומד ללא טסט וללא ביטוח מוגדר כגרוטאה שהיא באחריות הבעלים. מה בדיוק אתה רוצה שיעשו? שיבואו לקחת תביעות אצבע מאבנים? שיעצרו ילדים על נזק ל"גרוטאה" זרוקה? הדבר היחידי שיכלו לעשות לרכב הזה שעומד ברחוב זה לשים פתק לפנות אותו.

אם הרכב היה חשוב לבעלים הוא היה דואג להזיז אותו או לכסות אאותו או להעביר למקום של אפסנה. הרכב היה זרוק ועכשיו נזכרתם לבכות?

צריך לתת גם המלצה לתת לרכב סטטוס של מאויים כדי שיבקרו אותו 3 פעמים ביום כי לשוטרים משעמם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
איפה הרכב עמד אם מותר לשאול? באיזה יישוב?

כנראה אתה לא מבין אבל מבחינה חוקית רכב העומד ללא טסט וללא ביטוח מוגדר כגרוטאה שהיא באחריות הבעלים. מה בדיוק אתה רוצה שיעשו? שיבואו לקחת תביעות אצבע מאבנים? שיעצרו ילדים על נזק ל"גרוטאה" זרוקה? הדבר היחידי שיכלו לעשות לרכב הזה שעומד ברחוב זה לשים פתק לפנות אותו.

אם הרכב היה חשוב לבעלים הוא היה דואג להזיז אותו או לכסות אאותו או להעביר למקום של אפסנה. הרכב היה זרוק ועכשיו נזכרתם לבכות?

צריך לתת גם המלצה לתת לרכב סטטוס של מאויים כדי שיבקרו אותו 3 פעמים ביום כי לשוטרים משעמם.

הרכב עמד בגינות שומרון, ללא טסט או ביטוח וכן, הוא היה מכוסה ושמור יחסית!!! ואני מכיר את החוק!(יש בבעלותי מספר רכבים ישנים) וגרוטאה היא ממש לא הייתה! ואתה ורן לא קולטים שזה עדיין רכושו של אדם?? ואין לאף אחד את הזכות להרוס אותו? וכן הייתי שמח אם היו לוקחים תביעות אצבע מהרכב כי היום זה קרה לגיסי ומחר זה יכול לקרות למזדה 6 של השכן! והרכב כן היה חשוב לבעלים וישנם חבריי פורום שיעידו על כך! אז תפסיקו לדבר שטויות לפניי שאתם יודעים בכלל על מה מדובר! עדיף שתשאלו שאלות ואני יענה לכם מאשר להסיק מסכנות חסרות שחר ותוכן!

פורסם
הרכב עמד בגינות שומרון, ללא טסט או ביטוח וכן, הוא היה מכוסה ושמור יחסית!!! ואני מכיר את החוק! אם אתה מכיר את החוק אז רכב ללא טסט וביטוח מבחינת הערייה הוא גורטאה שניתנת לגרירה!

(יש בבעלותי מספר רכבים ישנים) וגרוטאה היא ממש לא הייתה! ואתה ורן לא קולטים שזה עדיין רכושו של אדם?? קולטים חביבי!

ואין לאף אחד את הזכות להרוס אותו? אמת לאמיתה!

וכן הייתי שמח אם היו לוקחים טביעות אצבע מהרכב כי היום זה קרה לגיסי ומחר זה יכול לקרות למזדה 6 של השכן! צודק יש המון ילדים מתחת לגיל האחריות הפלילית שטביעת האצבע שלהם נמצאת במאגר!

והרכב כן היה חשוב לבעלים וישנם חבריי פורום שיעידו על כך! מאמין לך לא צריך עדות!

אז תפסיקו לדבר שטויות נשתדל אבל אני לא מבטיח לפניי שאתם יודעים בכלל על מה מדובר! עדיף שתשאלו שאלות ואני אענה לכם מאשר להסיק מסקנות חסרות שחר ותוכן!

בפעם האחרונה-אין עוררין (ויכוח) על העוול שנגרם, אם זאת אין שום צורך להכפיש מגזר שלם (משטרת ישראל) לא היא

שברה לך את הרכב, ואם אתה מזלזל במשטרה ומכנה אותה בשמות, הילד שלך שקורא את מה שאבא שלו כתב יזלזל גם

בשוטרים/משטרה/חוק, זה כל הסיפור! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בפעם האחרונה-אין עוררין (ויכוח) על העוול שנגרם, אם זאת אין שום צורך להכפיש מגזר שלם (משטרת ישראל) לא היא

שברה לך את הרכב, ואם אתה מזלזל במשטרה ומכנה אותה בשמות, הילד שלך שקורא את מה שאבא שלו כתב יזלזל גם

בשוטרים/משטרה/חוק, זה כל הסיפור! - רן

רנצ'ו, בזה אתה צודק!!! לא צריך להכפיש את כל המשטרה, אחריי הכל רובם עושים לא מעט!!! ואני האמת גם לא יכול להכפיש את השוטר הספציפי ש(לא)טיפל במקרה (לא כי הוא חבר משפחה!) אלה בגלל שהמצב הוא נתון וכנראה ואפילו בטוח שלפחות פה בשומרון לא חסר לשוטרים עבודה! וזה עדיין מעצבן לדעת שבמקרה כזה אתה אפילו לא בסדריי האדיפויות של המשטרה. וכאזרחים שומריי חוק, משלמיי מיסים, ומשרתי מילואים הייתי מאוד שמח לדעת שלפחות לאחר כל כאב הלב יהיה מי שיטפל לי או לכם חלילה בבעיה !

פורסם

אני מכיר את המשטרה היטב, בעצם את הנק' משטרה הספציפית שאחראית לגזרה הזאת. אני מאמין שאתה או הקרוב משפחה שלך יכולים לגשת ולהגיש תלונה בקדומים אצל החוקר (בכל מקרה תבדוק את זה). אבל שוב זה לא יעזור לך כנראה וגם אם זה היה נעשה ישר אחרי המקרה לדעתי זה לא היה עוזר. החוק הוא חוק והמשטרה לא המציאה אותו כמו שהיא לא המציאה שרכב במצב הזה יוגדר כגרוטאה!

שורה תחתונה אל תשכח שאני כמוך חובב רכב ומכיר את המצב מקרוב, גם מכיר את החוק מקרוב ועם כל הרגשות אין מה לעשות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עם כל הכבוד למשטרת ישראל (ויש כבוד, אני מתנדב במשטרה) עדיין במקרים כאילו, ההרגשה היא שלא עושים את המירב.

והדוגמא הכי טובה היא, שמי שראה אתמול חדשות, היה אבא שגנבו לו את הרכב, ועל מנת שהמשטרה תעשה משהו הוא דיווח שהילדה שלו הייתה ברכב, שבפועל הילדה הייתה עם אשתו.

אז אתם יכולים להגן על המשטרה והכל, אבל ההרגשה אצל האזרח הקטן היא שיש מקרים שמפקירים אותו.

שלא יהיה ספק, אני חושב שזה נובע מחוסר כוח אדם, משכורות נמוכות וריבוי אירועים ביטחוניים שגוזלים מידה של המשטרה.

נכון שלא צריך להכפיש מגזר שלם, אבל תשאלו אנשים ברחוב, זאת ההרגשה הכללית של הרבה (ממה שאני רואה כחלק מהמפגשים שלי כמתנדב במשטרה)

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

בתור מישהו שעשו לו נזקים לרכב וגם כן ברשותי אמריקאית בהחלט מבין אותך.

הלכתי למשטרה לקחו טביעות אצבע מהרכב ועד היום כלום. במקרה שלי לקחו לי 2 זגוגיות מראות צד ברכב והורידו לי אוויר

ומכה בכנף. יש אנשים רעים בעולם הזה לצערנו הרב. :|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
עם כל הכבוד למשטרת ישראל (ויש כבוד, אני מתנדב במשטרה) עדיין במקרים כאילו, ההרגשה היא שלא עושים את המירב.

והדוגמא הכי טובה היא, שמי שראה אתמול חדשות, היה אבא שגנבו לו את הרכב, ועל מנת שהמשטרה תעשה משהו הוא דיווח שהילדה שלו הייתה ברכב, שבפועל הילדה הייתה עם אשתו.

אז אתם יכולים להגן על המשטרה והכל, אבל ההרגשה אצל האזרח הקטן היא שיש מקרים שמפקירים אותו.

שלא יהיה ספק, אני חושב שזה נובע מחוסר כוח אדם, משכורות נמוכות וריבוי אירועים ביטחוניים שגוזלים מידה של המשטרה.

נכון שלא צריך להכפיש מגזר שלם, אבל תשאלו אנשים ברחוב, זאת ההרגשה הכללית של הרבה (ממה שאני רואה כחלק מהמפגשים שלי כמתנדב במשטרה)

שאפו:wink: אני אזרוק עוד דוגמא אישית: אבי זיכרונו לברכה היה בעלים של מכולה שהייתה מלאה בציוד אלקטרוני ובחלקיי אופנועים קלאסיים. המועצה המקומית הקצתה לנו מקום להעמיד את המכולה ולמכולה היו ארבעה מנעולים ורתקים(הכי גדולים שיש) ביום מן הימים המכולה נפרצה ע"י חיתוך המנעולים והרתקים עם דיסק. מן הסתם נבזזו הרבה דברים! בכניסה למכולה היו מספר בדליי סיגריות ובקבוק מים לשתיייה שככל הנראה היו שייכים לפורצים. היה צורך במספר שיחות טלפון והרבה תחנונים עד שהגיע לזירה ניידת. דיברנו עם השוטרים ומה שהם עשו זה רק להסתלבט עלינו במיוחד כשהראתי להם את הבקבוק והסיגריות. השוטרים אמרו לי לפנות לגשש בלש או לאף.בי.איי!!! מה אומר ומה אגיד???

אז שילמנו על עוד שישה רתקים ומנעולים ,בלענו את ההשפלה וההפסדים והמשכנו הלאה. והגנבים כמנהגם המשיכו....

פורסם
בתור מישהו שעשו לו נזקים לרכב וגם כן ברשותי אמריקאית בהחלט מבין אותך.

הלכתי למשטרה לקחו טביעות אצבע מהרכב ועד היום כלום. במקרה שלי לקחו לי 2 זגוגיות מראות צד ברכב והורידו לי אוויר

ומכה בכנף. יש אנשים רעים בעולם הזה לצערנו הרב. :|

כן, בהחלט! rest my case!

פורסם

אצלי פרצו לרכב, שברו חלון, שברו את הדיבורית רק בכדי לגלות שהיא עתיקה ולא צריך אותה, גנבו את המערכת - סינית, זולה והכי מצחיק - לא פועלת, בסוף מה שנשאר להם לגנוב זה 3 קופסאות של נובלס.

לשימחתי הרבה, הפורץ נפצע משברי הזכוכית ודימם בתוך הרכב.

המשטרה לא באה אליי אז לקחתי את הרכב אליהם, נאלצתי לחכות שעה שעתיים עד שחקרו אותי לגבי המקרה ופרטיו.

לאחר מכן, נאלצתי לחכות עוד שעה עד שהגיע הבחור מהמז"פ, לקח טביעות אצבע ודגימת דם.

עד היום (המקרה מלפני כשנתיים) לא שמעתי כלום (אני רוצה את הנובלס שלי חזרה! :wink:).

אם אותו פורץ בדיוק היה פורץ לרכב של אולמרט לדוגמא, יום למחרת הפורץ היה נעצר כבר.

משתתף בצערך, אכן רכב חביב ביותר :cry:

כבר חתמתי...

פורסם

הדשבורד + כידון ההגה ברכב הזה 1+1 שברולט קורסיקה , בקשר למשטרה אפשר להגיד את זה בעדינות שהיא איבדה את אמון הציבור :cry: וחבל על הזמן להגיש תלונה ,אין טעם ולא מועיל ולא יעזור ..

פורסם
הדשבורד + כידון ההגה ברכב הזה 1+1 שברולט קורסיקה , בקשר למשטרה אפשר להגיד את זה בעדינות שהיא איבדה את אמון הציבור :cry: וחבל על הזמן להגיש תלונה ,אין טעם ולא מועיל ולא יעזור ..

להיפך המשטרה איבדה את האמון בציבור, עכשיו מחפשים ציבור אחר - :lol:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...