Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממזרים חסריי כבוד ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו ברטה... מכונית שיש לה חלקים זמינים אך יקרים מאודדדדדדדדדדדדדד וכנראה שלמעט אם הכיס ממש עמוק ויש קשר סנטימנטלי לרכב הספציפי היה משתלם לשפץ אותה, אחרת מדובר בהוצאה אדירה... לא היו רבות כאלו בארץ וצריך לייבא כל בורג...

תנחומיי, הרכב זכור לי מלפני שנים רבות, היה באמת יפייפה...

ליאור.

היו ימים!!!!:-(

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת משטרת ישראל רכב העומד ללא טסט בתוקף וללא ביטוח הוא גרוטאה ומטרד ציבורי. האמתי שזה לא על פי המשטרה אלה על פי החוק של המדינה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גועל נפש.

וגם אם הרכב עומד בלי טסט ומחליד אז למה סתם להשחית אותו?! למי הוא מפריע??

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל מקרה לפותח השרשור, אני לא חושב שהמשטרה צריכה לשמור לך על רכב שעומד בלי טסט מי יודע כמה שנים ובלי ביטוח שאני לא יודע כמה אתה השגחת או דאגת לאחסון שלה, לבוא ולהאשים את המשטרה זה הדבר הכי פתטי.

אם אחד הילדים היה נפגע תוך כדי שהוא משחית את הרכב היה נפצע והרכב בלי ביטוח אז ההורים שלו עוד היו מוציאים ממך פיצועים!

זה המצב הנתון בארץ!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זהו עדיין רכושו הפרטי של בן-אדם !!! וזו עדיין המדינה הפרימיטיבית והמגעילה שלנו!!! ואני לא מתבייש לומר שחבל שאף אחד ממבצעיי הפוגרום לא "ניפגע" במהלך הביצוע! ותאמין לי שחבל כי לא אני הייתי מפסיד בבית-המשפט ובזה אני בטוח!!! והמשטרה לא אשמה בכך שהיא לא מנעה את הדבר או בבחירת מקום חנייתו של הרכב הנ"ל . המשטרה אשמה בכך שקרה המקרה ופשוט לא מעניין אותם להגיע לאשמים או לגילוי האמת! ותאמין לי שגם אתה הייתה יוצא ממורמר+ אם חס וחלילה זה היה קורה לך!

פורסם

פשוט חבל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני מסכים במאה אחוז שחבל אבל אל תחפש אשמים, מי שבאמת רוצה לשמור על רכב כבר למד ולא סתם יש לך פה דיונים על אפסנאות רכב! זה כמו שיהיה לך רכב קבריולט אז יש סבירות שמתישהו איזה אידיוט משועמם סתם ככה יחתוך לך את הגג!

מצטער אבל פה זה גם אשמתך, לא יכלת לנחש שזה יקרה אבל יכולת לעשות טיפה יותר!

לי אישית קרוב לשנה עמד רכב לחלקים ורכב בתהליך שיפוץ בשכונה של המון ילדים לא הכי מחונכים אבל אף אחד לא התקרב! הרכבים היו תמיד מכוסים גם וכל פעם שהכיסוי זז סידרתי אותו!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה חמור, (רק צורת ביטוי בכדי שלא לפגוע בהולכי על ארבע)

אם רק היית מדבר עם המפכ"ל הוא היה מציב לך שלושה שוטרים ע"י הרכב לשמור עליו!

ובחגים אפילו יותר, הרי זה לא עולה לו כסף.

הזילזול שלך באנשים שעובדים מאד קשה רק בשביל שאתה תוכל תוכל להינות ולבלות, מקומם ולא

במקומו, כי כשאתה ספון בבית בערב החג הרבה מאנשי משטרת ישראל נמצאים בחוץ הרחק מהמשפחות

והחוגגים כי מישהו צריך לעשות את זה, אבל זה כנראה נראה לך בסדר.

הזילזול שלך באנשי החוק זה בדיוק מה שהביא את הכליה על הרכב שלך, אתה רק לא מבין את זה עדיין!

שיהיה לך חג שמח -רן

* הערה למנהלים הייתי שמח אם איזה מבוגר אחראי היה מוצא לנכון לעשות משהו בעניין!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אתה חמור, (רק צורת ביטוי בכדי שלא לפגוע בהולכי על ארבע)

אם רק היית מדבר עם המפכ"ל הוא היה מציב לך שלושה שוטרים ע"י הרכב לשמור עליו!

ובחגים אפילו יותר, הרי זה לא עולה לו כסף.

הזילזול שלך באנשים שעובדים מאד קשה רק בשביל שאתה תוכל תוכל להינות ולבלות, מקומם ולא

במקומו, כי כשאתה ספון בבית בערב החג הרבה מאנשי משטרת ישראל נמצאים בחוץ הרחק מהמשפחות

והחוגגים כי מישהו צריך לעשות את זה, אבל זה כנראה נראה לך בסדר.

הזילזול שלך באנשי החוק זה בדיוק מה שהביא את הכליה על הרכב שלך, אתה רק לא מבין את זה עדיין!

שיהיה לך חג שמח -רן

* הערה למנהלים הייתי שמח אם איזה מבוגר אחראי היה מוצא לנכון לעשות משהו בעניין!

טוב אז חמור אני ממש לא!!! אבל סוס כן אז תיזהר:evil:!!! ואם יש פה עוד איזה חכמולוג שרוצה להצתדק אז בכייף!!! אני אסביר שוב שהרכב לא שלי!!!! הרכב היה של גיסי!!! אני בעצמי רובאי 07 שנתן ונותן למדינה הרבה מעבר למעבר!!! לא זיזלתי באף איש חוק!!! פשוט אם זה עדיין לא מובן מאוד מעצבנתתתת אותי המחשבה שאם הרכב היה מקורב למישהו מ"למעלה" אז בוודאי היו במינימום שולחים שוטר למקום! ואנחנו כאזרחים מ"למטה" מקבלים יחס "קצת" שונה!!! גיסי בעצמו שירת ככבאי הרבה שנים בצמוד לאותו שוטר והם חברים עד היום!!! ו"הזלזול" שלי ב"ביצוע" עבודתם של אנשי החוק לא בדיוק גרם לאבנים לעבור דרך הרכב אלה שרשרת של ארועים טרגיים שכנראה אפשר לתלות אך ורק בחינוך לקוי של כמה ילדים סתומים ומשועממים !!! וחג שמח ושנה טובה גם לך רן!!!:-P והייתי שמח להבין מה כוונתך לגביי הערה למנהלים, כי ילד אני כבר כמה שנים לא!! ואני חושב שהזעקה שלי היא זעקת רבים!!! אז במקום להיות שותף לתסכול של חבר לפורום שמעלה פה בעיה מאוד חמורה שקיימת בארצנו אתה "רומז" להם לחסום אותי? חבל:oops: בכל אופן לא נראה לי שזה הכיוון!:roll:

פורסם

כמות סימני הקריאה שתשים בכל משפט לא יעשו אותך צודק יותר.

אני לא מוכן לקבל את הזילזול שלך במשטרת ישראל ואנשיה, ללא קשר לרמת התיסכול שלך.

ובטח לא לשמות הגנאי שפוגעים במגזר שלם, שעושה עבודה קשה מסוכנת ונאמנה.

אם אתה מרגיש שנפגעת או שמישהו במשטרה פגע בך יש דרך מקובלת להתלונן.

אם אתה מעדיף משטרה אחרת מצרים/תאילנד/פלשתין/ארה"ב (מה תגיד אם בהייווי יעצרו

אותך עם שאטגאן = רובה ציד מכוון לראש) סבבה.

אני רק רוצה לדעת מה יהיה אם הילדים שלך יקראו את השירשור שלך, איזה דוגמה אתה משמש

כאבא לכיבוד החוק ואנשיו, ולשימוש בשפה הולמת אדם שמשמש להם דוגמא לחיים?

מאד מקומם מה שעשו הילדים לרכב, אבל עדיין לא ברור לי איפה המשטרה אשמה, אבל מכאן ועד

זריקת רפש על ציבור שלם הדרך רחוקה.

אני משתדל לחנך את הילדים שלי לכבוד לזולת, לדרך ארץ לרכוש של אחרים, ולכל אדם שמשתכר

לפרנסתו ללא קשר לתפקידו, ואני בטוח שלא הילדים שלי הם שזרקו אבנים על רכושו של אדם אחר.

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...