Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי אלפא רומיאו 159 ואני יכול להגיד על הרמקולים שהם לא משהו בכלל

אני לא רוצה לקנות רדיו דיסק או להתקין סאב

להחליף רדיו דיסק לאלפא זה לקנות כבלים ב1200 שקל כדי שתהיה שליטה מההגה

ובנוסף זה ממש יכער לי את הבפנים חייב משהו שממש יתאים

סאב כי לא באלי למלאות דברים בבגז

יש ברשותי בנוסף Skoda Superb 2010 וגם ב GOLF GTI MK6 מערכות באמת חבל על הזמן אני לא צריך יותר מזה

ברמת העיקרון אני רוצה לקנות רמקולים אחורים וקידמים שיפיקו באס טוב וצליל טוב

כמו בGTI או בסופרב

ולפי מה שהבנתי המידת רמקול היא 6.5

תודה לעוזרים :)

פורסם

ניראה לי שאתה לא סגור על עצמך. לא מזמן פתחת שרשור בנושא. אני לא יודע איך הגעת למסקנה שרדיו לא מקורי יכער את הרכב.

אתה מוזמן לעשות קצת חיפוש בפורום יש כמה התקנות על רכב כמו שלך אני מניח שאחרי שתעיין בהם תגיע למסקנה אחרת. רוב החששות נובעות מחוסר ידיעה.

פורסם
ניראה לי שאתה לא סגור על עצמך. לא מזמן פתחת שרשור בנושא. אני לא יודע איך הגעת למסקנה שרדיו לא מקורי יכער את הרכב.

אתה מוזמן לעשות קצת חיפוש בפורום יש כמה התקנות על רכב כמו שלך אני מניח שאחרי שתעיין בהם תגיע למסקנה אחרת. רוב החששות נובעות מחוסר ידיעה.

האמת שירדתי מעניין חיישני הרוורס מצלמה מסך וכול הדברים, החלטתי שזה קצת מיותר סגרתי על עסקה בשווי 7200 עם מסך שיושב פשוט מושלם שיש בו הכול וירדתי מהעניין ועכשיו אני בסה"כ מחפש רמקולים כי עם כמה שחשבתי שאני יקבל מערכת של BOSE לא קיבלתי. בחול זה בא כבר בכל הגרסאות בישראל כנראה היבואן מוריד את זה ורוצה על זה עוד כסף יש לי מערכת שאני מגביר והרמקול נשמע כאילו הוא מפליץ וצורב אני לא מחפש סאב מגבר בסה"כ שישמעו ברמה דומה לסקודה סופרב או ה GOLF GTI

פורסם

אתה מחפש רמקולים קואקסיאליים 2WAY (ה3WAY ומעלה לרוב נשמעים זוועה - סתם עוד בולשיט שיווקי - ברמקולים קואקסיאליים פשוטים משתמשים ברכיבים נוראיים ככל שמספר הWAY שלהם עולה) שיכנסו בדלתות במקום הרמקולים המקוריים.

היות וגם ככה אתה לא הולך להשתמש בהגברה חיצונית רוב הרמקולים ישמעו די דומה אחד לשני - השאלה היא מה התקציב

ההמלצות שלי יהיו - קודם - ללכת ולשמוע רמקולים בבתי התקנות או מפגשי פורום בכדי להבין לאיזה כוון אתה מתחבר יותר באופי הצליל.

אח"כ המלצות מהטעם האישי שלי:

מוראל טמפו 6.5 אינטש לדלתות מקדימה בתור אופציה ראשונה וזולה (סביבות 450 שקלים אולי אפילו פחות)

האופציה היקרה יותר אבל הרבה יותר ורסטילית (1100 שקלים)

HAT (הייבריד אודיו) אימג'ן בתצורה המקורית שלהם שהיא בעצם כמו רמקול קואקסיאלי לכל דבר - היתרון כאן הוא שאתה תהיה מסוגל להפריד את הטוויטרים שלהם ולמקם אותם גבוה יותר אם תרצה (זה בעצם סט קומפוננט לכל דבר ודבר וגם רמקול קואקסיאלי)

והם יכולים גם לעבוד על הגברה מקורית של רדיו דיסק ומבחינת עומק ההתקנה שלהם יהיה הרבה יותר קל להתקין אותם בגלל שהסראונד של המידבאס הפוך ולא בולט החוצה... זה חוסך איזה ס"מ נחמד בהתקנה. -> לפני כן, אני לא סגור על עצמי כי לא ניסתי אותם על הגברה מקורית - תברר מול היבואן אם אתה יכול להתנסות איתם טרם הרכישה.

אשמח להפנות אותך אליו. זו לפחות הבחירה שלי שהיא גם בחירה מנסיון וגם בחירה מהלב.

אתה יכול גם לחפש כל רמקול קואקסיאלי אחר כמו פוקל, אינפיניטי, JBL וכו' וכו' אבל אני נצמד לשתי ההמלצות שלמעלה כי יש לי נסיון רב מאוד עם שני המותגים במשך שנים ארוכות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...