Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינורית דלק קרועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יש לי צינורית שמחוברת למנוע , ויש ממנה טיפה נזילה של דלק

חיזקתי לבנתיים עם עוד אזיקון ..

כשאני מזיז את הצינורית דלק יוצא מעט דלק . אני 90 אחוז בטוח שזה הדלק שנשאר בצינוריות ובמנוע .

השאלה שלי ,כדי להיות מאה אחוז בטוח אם מחוק פיזיקה כלים שלובים ברגע שאני ישלוף את הצינורית לא ישפך לי כמות דלק גדולה....

פורסם

לא הבנתי שום דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני לא הבנתי שום דבר !

קרא תחילה את כללי פורום טכני, והתיחס בעיקר לכלל מספר 3:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום ולמנהלים.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אנ דווקא הבנתי בגדול את הכוונה.

1. חובה עליך להחליף את הצינורית הנוזלת, ואין להזיז או להניע את הרכב לפני תיקון הנזילה.

2. חיזוק הצינורית חייב להתבצע עם בנדים ממתכת ולא עם אזיקונים.

3. בפירוק הצינורית תנזל כמות קטנה של דלק, ולכן המנוע אמור להיות קר לחלוטין, סוויץ' סגור ורצוי לנתק את המצבר.

4. אם יש שאלות נוספות, שלך אלי בהודעה פרטית את הפרטים החסרים לפי כלל מספר 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...