Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני נמצאת לפני רכישת רכב ואני מתלבטת האם לרכוש שברולט סוניק

האם מישהו יודע לומר לי האם כדאי, מפני שהרבה אנשים מאוד מסתייגים מהשברולט כחברה

תודה מראש

סיגל

פורסם

שברולט כחברה היא לא הבעיה פה זו חברה מצויינת , עם זאת הסוניק ספציפית היא מאוד יקרה ביחס למתחרות

שלה ומציעה תמורה נמוכה יותר ביחס למחיר .

במחיר של הסוניק את יכולה למצוא רכבים טובים בהרבה . ואני לא מדבר מתוך אינטרס לי בעצמי יש שברולט .

פורסם
שברולט כחברה היא לא הבעיה פה זו חברה מצויינת , עם זאת הסוניק ספציפית היא מאוד יקרה ביחס למתחרות

שלה ומציעה תמורה נמוכה יותר ביחס למחיר .

במחיר של הסוניק את יכולה למצוא רכבים טובים בהרבה . ואני לא מדבר מתוך אינטרס לי בעצמי יש שברולט .

כמו מה? יש לי מאזדה 2 שאני מוכרת ....עדיף לקנות שוב את המאזדה?

פורסם
כמו מה? יש לי מאזדה 2 שאני מוכרת ....עדיף לקנות שוב את המאזדה?

תראי הסוניק עולה 104 אלף שקל ! במחיר של 90 אלף +- את יכולה לקנות סיטרואן C3 ורנו קליאו

שניהן מכוניות יותר טובות לדעתי ובמחיר זול בהרבה .

שלא לדבר על יונדאי וולסטר ב 110K תוספת יחסית קטנה לתקציב שאת מחפשת ורכב הרבה יותר איכותי יפה וחזק מהסוניק .

הכל שאלה של מה את מחפשת ומה נוח לך ומרגיש לך יותר טוב בנסיעה בקטגורית הסופר מיני שאיליו הבנתי שאת מכוונת , תעשי נהיגת מבחן על הסוניק ה- C3 והקליאו ותראי מה הכי נוח לך .

כמובן שיש עוד אפשרויות מצויינות בסביבות המחיר הזה אבל אלו ההמלצות שלי לפחות .

• תוכן חדש...