Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאתי סוף סוף מלאי, במוסך מורשה סוזוקי שיש לי פה בעיר, שגם שמים לי ג'אנטים ובעצם כל החבילה

בהתחלה הוא אמר לי TOYO והתעקש שזה שם הדגם, אמרתי לו שזה שם היצרן, ולא הדגם, אז הוא דיבר עם ה"סוכן" שלו ומסתבר שזה T1R (כי בהתחלה שאלתי על YOKOHAMA CDRIVE)

בכל מקרה - הוא הציע לי רבעייה ב500 לצמיג במידה 185/55/15 ועוד הנחה אם אני גם שם ג'אנטים, האם המחיר הזה (1800-1900) לארבעת הצמיגים האלו שווה? לא טוחנים אותי במחיר?

והבנתי שיש עוד פרמטר חשוב שיש לבדוק בעת קניה של צמיגים, שנת היצור והשבוע, איך בודקים? או פשוט לשאול?

ומה נחשב טוב אם אני רוכש בימים הקרובים?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר קצת יקר למידה הזו אבל עדיין סביר.

בדוק את תאריך הייצור על הצמיג כי אם יש בעיות מלאי תמיד קיים סיכוי שמדובר במלאי ישן.

עוד דבר חשוב: אל תשים ג'נטים סינים זבל. זה נשמע כאילו זה הולך לכיוון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מחיר סביר.

תבדוק תאריך לפני שמרכיבים את הצמיגים,על דופן הצמיג תמצא הטבעה של 4 ספרות,2 הספרות הראשונות מציינות את השבוע,וה2 הנוספות את השנה.

לדוגמא-1610,שבוע 16 של שנת 2010.

אל תתפשר על צמיגים עם תאריך של מעל חצי שנה,דרוש חדשים.

פורסם

תודה רבה אייל ואביאל.

אייל - כמה עולה ג'אנט במידה 15 שהוא לא סיני? אבא שלי שם 1500, כל השאר אני, ככה שמעדיף טיפה לחסוך בהוצאות.

מה ההבדל בין ג'אנט סיני לג'אנט לא סיני? החומר הוא אותו חומר לא?

פורסם

אלוהים ברא את השמיים ואת הארץ.

כל השאר יוצר בסין.

אין גאנט לא סיני. כי גאנט גרמני יעלה 5000 שקל.

הכל סיני. אבל תלוי באיכות וברמת התקן. לרוב גאנטים איכותיים יעלו כ3000 שקל.

אם אתה לא משתולל ורק נוסע, שים סיני. כולם עושים את זה וזה עובד.

לגבי הצמיגים. מחיר סביר הוא בערך 400 שקל כולל מעמ למידה הזו.

גם פה, אם אתה לא משתולל, אין לך מה לשים צמיגים כאלו. חבל על הכסף. הפרוקסיס 4 זולים משמעותית.

פורסם
הרכב ננהג מנהלתית בלבד?או שאתה לפעמים יוצא לטיולי נהיגה?

לפעמים טיולי נהיגה, ואיפה אני יכול למצוא ב400 שקל לצמיג? אני טוב שהצלחתי להשיג זה קצת פחות מ500..

פורסם

יש לי כבר מספר חודשים על הלאון שלי T1R למרות ביקורות שנויות במחלוקת אני סה"כ מרוצה מהצמיגים האילו, חשוב לציין שאילו לא הצמיגים הכי טובים בשוק,אבל ביחס מחיר עלות תועלת הם מצויינים, במידה ואתה רוצה צמיג יותר מתקדם (כן אני יודע מנהלי הפורום הוא לא שאל!), יש את הR1R שנחשב לצמיג טוב יותר ועמיד יותר מהT1R שנחשב פשרה טובה. בכל מקרה צמיג מצויין ממליץ עליו, אני עושה לא מעט טיולי נהיגה וגם עשיתי איתם קורס נהיגה ואני מרוצה. חסרון קטן שיש להם זה טיפלה יותר רעש בתא הנוסעים.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

ג'נט בלי שם של מותג עלום עדיף שלא לרכוש בכלל, זו דעתי.

הם גם בדרך כלל נראים מצועצעים ומכוערים, גם כבדים יותר וגם יתפרקו בתאונה ויתעקמו בקלות.

אני לא יודע איזה רכב יש לך , אבל הייתי מחפש ג'נט משומש מקורי של אותו דגם בגרסא המאובזרת.

לא חסרים טמבלים שהחליפו ג'נט מקורי איכותי בשביל אפטרמרקט זבלה ומפרסמים ביד 2 או השאירו את הג'נט לפנצ'ריה בה רכשו את החדש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

T1R זה גם יותר מדי לאוטו כמו ג'אז

R1R יהיה בזבוז מוחלט לדעתי ואני בטוח שעוד הרבה יגידו פה אותו דבר..

לצערי האוטו שלי לא ספורטיבי כמו שאני רוצה, אבל מה לעשות נוסעים באוטו של אבא עד שיהיה עבודה וכסף :)

הבעיה עם TOYO וYOKOHAMA, או לפחות התאוריה שלי, הסיבה לזה שפה בצפון, לא יודע איך בכל הארץ - חייב להזמין אותם! למה? כי 90% שמים זבל סיני בתור צמיגים ולכן אף אחד לא מזמין צמיגים נורמליים, אלא רק ב"הזמנה מיוחדת" כמו שקוראים במקומות שבהם ביקרתי היום..

שאלה קצת שונה, הבנתי שגם לג'אנט יש רוחב, אמרו לי היום שאני צריך ג'אנט ברוחב 6.5 על מידה 185/55/15 - האם זה נכון? 6 לא טוב?

אייל - אני יכול לספור באצבעות אנשים שרכשו הונדה ג'אז דור ראשון דגם ES שהוא היחידי שמגיע עם ג'אנטים, אין סיכוי שאני ימצא מקורי משומש.

אני פניתי בנתיים להונדה ושאלתי אם הם יכולים למכור לי.. מאוד סקפטי בקשר לעניין, ואני מסכים איתך שאין כמו ג'אנט אוריגנל, אני מאוד רציתי אבל כשאבא שלי רכש את הרכב ההשפעה שלי הייתה מאוד נמוכה לצערי :(

ועוד בעיה עם הג'אנטים, כמעט ואין ג'אנטים נורמליים ל4X100 לצערי הכל עם 5 ברגים.. ממש רציתי כמו של הסיויק, אבל זה מגיע רק בגרסאת 5!

למה דבר כל כך אלימנטרי עושה לי כאב ראש כזה?

פורסם

שאלה קצת שונה, הבנתי שגם לג'אנט יש רוחב, אמרו לי היום שאני צריך ג'אנט ברוחב 6.5 על מידה 185/55/15 - האם זה נכון? 6 לא טוב?

הג'אנט המקורי של היאריס TS שמגיעה עם 185.55.15 כמידה המקורית הוא ברוחב 5.5.

ענה לך על השאלה? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בשביל מה אתה צריך T1R על הונדה ג'אז ?

רוצה דוגמא לצמיג סבבה במידה הזו ?

CONTINENTAL PREMIUM CONTATCT 3 (או שזה היה 2, לא זוכר כבר) .

350-380 ליחידה. רכשתי רביעייה כזו לגולף של אחותי בחודש שעבר.

תאמין לי אתה תהנה ממנו יותר כי הוא יותר מתאים לשימוש שלכם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דיברתי עם ג.מ פורטל פה מהפורום הוא המליץ לי וטען שאני לא צריך יותר מDUNLOP שלא הצלחתי למצוא את הדגם אבל הבנתי שזו חברה טובה, הוא אמר שהצמיג מ2011, וביחס למקומות אחרים שביררתי, יחד עם ג'אנטים ועבודה המחיר הוא הנמוך ביותר.

350 שקל בערך לצמיג, מידה 185/55/15, מישהו יכול אולי לנחש? כי הם סוגרים עכשיו, ולא הצלחתי להבין בדיוק מה הדגם

מתחיל בT או C

CYGNUS יכול להיות?

פורסם

אז תברר איזה דגם זה בדיוק.

זה שזה דנלופ לא אומר יותר מידי,יכול להיות שזה צמיג על הפנים שלהם.

בדיוק כמו שהצמיגים הספורטיבים של טויו מוצלחים(תלוי את מי שואלים),והצמיגים המשפחתיים שלהם על הפרצוף.

אל תתפשר על איכות,ודרך אגב אני לא רואה למה לא ללכת על הT1R,אם נוסעים עליו רגוע הוא נשמר מאוד מאוד יפה ולאורך זמן,שמתחילים להתחרע עליו זה כבר סיפור אחר...

פורסם

אני נוסע לג.מ פורטל שבוע הבא, יש להם מבחר גדול של ג'אנטים וצמיגים לפי הנציג והאתר, אני מאוד מאוד מעדיף צמיגים יפניים כמו TOYO או YOKOHAMA שאיתם היה לי ניסיון ויודע שהם מאוד מוצלחים, אז אם כבר DUNLOP, איזה המלצות יש לצמיגים באיזור ה350 - 400? כי זה המחיר של מה שהנציג הציע לי.

• תוכן חדש...