Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי לפני כמה ימים איביזה קופרה מהחדשות שנת 2010 מנוע 1.4 TSI שמגיע עם טורבו ומגדש על.

איפה אני יכול למצוא מוסך אמין לשיפורים לאוטו הזה, באזור המרכז?

כרגע אינני מעונין בשיפורים רציניים אלא רק בצ'יפ ופורק. אני רוצה מוסך אמין בעל שם טוב כי האוטו כמו חדש ואני לא רוצה שיטפלו באוטו בזלזול.

פורסם

תתחדש!

כמו שכתבו מעליי, יש לך את TIG ואת פיטסטופ בחולון,

ויש את E&A בבני ברק, כולם מעולים ונותנים יחס מעולה.

לכל סדנה יש את הצ׳יפ שהיא משווקת, תעשה ניסיון ותראה מה הכי מתאים לך.

פורסם

כולם טובים, גרועים לא עוברים את מבחן הזמן.

לדעתי כדי לחכות קצת עם שיפור ולהתרגל לרכב. לקחת קורס נהיגה כדי לדעת למצות את יכולות של הרכב כפי שהוא במצב סטנדרטי ורק אז להתחיל לשפר.

פורסם

אני הכי אוהב את אלה שאומרים לבן אדם שרוצה לשפר א האוטו לקחת קורס נהיגה, הוא רוצה קו ישר (כנראה) מה הקשר קורס נהיגה??

פורסם
אני הכי אוהב את אלה שאומרים לבן אדם שרוצה לשפר א האוטו לקחת קורס נהיגה, הוא רוצה קו ישר (כנראה) מה הקשר קורס נהיגה??

קח רכב חזק שאין לך מושג איך הוא מתנהג, שפר אותו עוד יותר וסע לאיזה כביש כמו נס הרים רצוי אחרי גשם. אבל תשתדל לשמור על מהירות גבוה ככל אפשר במיוחד בסיבובים. אם תחזור בשלום אתה לא צריך שום קורס נהיגה.

ואיזה ישור קו הבן אדם רוצה אם הוא כותב שמחפש מקום להתקין ציפ' ופורק?

פורסם

אם הרכב יושב בגראז כל היום ונוסעים בו רק למטרות דראג, אז אולי קורס נהיגה מיותר, אבל עד כמה שזכור לי זה לא בדיוק רכב דראג. ובכל מקרה אתה תופתע לגלות שבקורס נהיגה לומדים דברים חדשים. אני אישית עשיתי קורס נהיגה מתקדמת פלוס קורס החלקות לפני מספר שבועות, אני חושב שלמדתי שמה המון, תירגלתי וקבלתי כלים לנהיגה בטוחה וטובה יותר. בכל מקרה אישית אני חושב שקורס נהיגה גורם לנהג למצות את יכולות הרכב בצורה טובה ויעילה יותר, לעומת שיפורי רכב שלא תמיד הנהג הממוצע יודע להסתדר או למצות אותם עד תום. ברור לי שמקורס אחד לא נהפכים להיות שומאכר אבל כן משתפרים וכן מקבלים הבנה טובה יותר של התנהגות הרכב, והכי חשוב זה חוקי לחולוטין!

לגבי הבחור, ציפ זה השיפור שתוכל להשיג בהכי מעט כסף עם הכי הרבה אפקטיביות, תשקול טוב אבל כניסה לציפ עם מנוע 1.4.

בנוסף פורק כבר יש לך ברכב אתה רוצה לעבור לסדרה D או שבא לך על הרעש של הפריקה?

אם בא לך רק על הרעש הפתרון הזול ביותר זה לשים טבעת כזו או אחרת שבעצם תתבצע פריקה מסויימת כלפי חוץ ותשמע את רעש הפריקה. אם אתה רוצה רק לעבור לפורק משופר מומלץ לשים פורק מקורי מסדרה D כזה שיעמוד יותר טוב בעומס ולא תיקרע לו הגומי כמו בפורק המקורי (לא בהכרח תקרע לך הגומי אבל הD משופר בקטע הזה, ולא תשמע חזק פריקה חיצונית ללא טבעת גם אם תשים D).

בכל מקרה אחלה רכב תתחדש

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אם אני לא טועה{ויתקנו אותי בעלי הסדנאות האחרות} רק לGIAC יש את התוכנה המשופרת לרכב שלך שהגיע אם עידכון התוכנה האחרון{שבו שונה שוב פרוטוקול האבטחה} למחשב ניהול מנוע

אתה מוזמן להגיע ולהתנסות

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אתה טועה.

גם ל APR יש תוכנה לגירסת האבטחה האחרונה ובמקרה הספציפי הזה, גם גירסה מעודכנת ( V2.0 ), בשלה וחזקה יותר מהקודמת ששוחרה רק לפני כמה שבועות.

צרבנו על השולחן אחת חדשה יותר בשבוע שעבר. תוכל לדבר איתו אם תרצה, הוא גם התנסה באחרות ובכל מקרה, אתה כמובן מוזמן להתנסות.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
אם הרכב יושב בגראז כל היום ונוסעים בו רק למטרות דראג, אז אולי קורס נהיגה מיותר, אבל עד כמה שזכור לי זה לא בדיוק רכב דראג. ובכל מקרה אתה תופתע לגלות שבקורס נהיגה לומדים דברים חדשים. אני אישית עשיתי קורס נהיגה מתקדמת פלוס קורס החלקות לפני מספר שבועות, אני חושב שלמדתי שמה המון, תירגלתי וקבלתי כלים לנהיגה בטוחה וטובה יותר. בכל מקרה אישית אני חושב שקורס נהיגה גורם לנהג למצות את יכולות הרכב בצורה טובה ויעילה יותר, לעומת שיפורי רכב שלא תמיד הנהג הממוצע יודע להסתדר או למצות אותם עד תום. ברור לי שמקורס אחד לא נהפכים להיות שומאכר אבל כן משתפרים וכן מקבלים הבנה טובה יותר של התנהגות הרכב, והכי חשוב זה חוקי לחולוטין!

לגבי הבחור, ציפ זה השיפור שתוכל להשיג בהכי מעט כסף עם הכי הרבה אפקטיביות, תשקול טוב אבל כניסה לציפ עם מנוע 1.4.

בנוסף פורק כבר יש לך ברכב אתה רוצה לעבור לסדרה D או שבא לך על הרעש של הפריקה?

אם בא לך רק על הרעש הפתרון הזול ביותר זה לשים טבעת כזו או אחרת שבעצם תתבצע פריקה מסויימת כלפי חוץ ותשמע את רעש הפריקה. אם אתה רוצה רק לעבור לפורק משופר מומלץ לשים פורק מקורי מסדרה D כזה שיעמוד יותר טוב בעומס ולא תיקרע לו הגומי כמו בפורק המקורי (לא בהכרח תקרע לך הגומי אבל הD משופר בקטע הזה, ולא תשמע חזק פריקה חיצונית ללא טבעת גם אם תשים D).

בכל מקרה אחלה רכב תתחדש

אז אתה תתפלא מאוד לשמוע שיש כמות מאוד מאוד מכובדת של אנשים שמעדיפים קו ישר ולפניות הם נכנסים מאוד לאט (הכל באופן יחסי).

ואותם אנשים אגב משפרים את הרכבים באלפי בעשרות אלפי ואף במאות אלפי שקלים לא רק כדי "לתקוף פניות" אלא רק לקו ישר ולא חייב רכב שיישאר במוסך כל היום וייצא רק לדראג. ויש כאן באתר המון פרוייקטים שמיועדים לקו ישר שפניות לא מעייניות אותם.

• תוכן חדש...