Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד פורד פוקוס 00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה,

ברשותי פוקוס ידני (137.000K)צריך לבצע החלפה של המצמד רציתי להיתייעץ

1. יש בשוק 2 חברות שמחזיקות במלאי בארץ LOOK וVALEO קוריאני. ההבדל במחיר הוא 40 אחוז הלוק יקר יותר(1300/770לפני מע"מ),

השאלה שלי האם שווה להשקיע בלוק ?

2. המיסב לחץ הוא הידראולי המחיר שלו 700 לפני מעמ המוסך אמר לי שכדאי להחליף גם אותו מיכיוון שהמצמד כבר מפורק והעבודה יקרה אז חבל לחזור עליה.

מה דעתכם?

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל תושבי הפורום

יצחק.

פורסם

לגבי הקלאצ'ים הספציפיים האלו אני לא יכול להמליץ על אחד על פני השני,

אבל לגבי מיסב הלחץ כן הייתי ממליץ לבצע החלפה משום שלאחר מספר רב של קילומטרים כזה יש מצב שהוא כבר לא יהיה ממורכז ואז יתחילו לך חופשים בין הקלאצ' וגלגל התנופה.

אם הכל פתוח אז שווה להוסיף כמה מאות שקלים במקרה הגרוע ולדעת שיש לך ראש שקט.

אבל הייתי מברר במספר מקומות לגבי מיסב הלחץ אם אתה יכול לקנות אותו בזול יותר ולתת למוסך להחליף אותו [לדעתי אם הרכב לא מושבת שווה אפילו לנסות להביא מחול במחיר של ~400 ש"ח לחלק].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה כמו בפיאסטה המשאבה +מייסב לחץ זה חלק זהה

לגבי שאר החלקים לא בטוח

אבל המחירים שקיבלת יקרים

סט של Luk לא צריך להיות כזה יקר

אני יכול להפנות אותך למקום באזור חיפה אם זה טוב לך, אבל לדעתי יש עוד מקומות עם מחירים סבירים

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הכוונה לחברת LUK הגרמנית, נכון ?

אני לא יודע לגבי VALEO, למרות שזו גם חברה מאוד גדולה ומוכרת כך שאני מאמין שחלפים שלה גם איכותיים.

לגבי LUK, מניסיון אישי, חלפים מצויינים - הלך לי קלץ אחרי יותר מ-210,000ק"מ ואני לא אחד שנוהג בעדינות (ותקופה של 17 שנים). לכן כשהחלפתי הזמנתי אחד מאנגליה-סה"כ עד כמה שאני זוכר: ~1000ש"ח (כולל משלוח ומיסים), שזה בעצם כפול מחלק חליפי שיכולתי לקנות בארץ.

פורסם
זה כמו בפיאסטה המשאבה +מייסב לחץ זה חלק זהה

לגבי שאר החלקים לא בטוח

אבל המחירים שקיבלת יקרים

סט של Luk לא צריך להיות כזה יקר

אני יכול להפנות אותך למקום באזור חיפה אם זה טוב לך, אבל לדעתי יש עוד מקומות עם מחירים סבירים

כמה אתה חושב שאפשר להוזיל את המחיר של הלוק ?אני מעריך שלא יותר מ10% שזה יוצא 150 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

איך אפשר להחליף שמן ממסרה בפוקוס שלי? אמרו לי שרק כשמחליפים את המצמד אפשר להחליף שמן, זה נכון ?

• תוכן חדש...