Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח לאומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדתי בחודש יוני מהראשון לחודש עד העשירי בעבודה X שם סיימתי לעבוד,והתחלתי במקום עבודה אחר מהעשירי עד לשלושים בעבודה החדשה Y.

ב2 התלושים של החודש הזה הורידו לי ביטוח לאומי.

עכשיו מאיפה אני מתחיל?למי אני פונה?יש טופס שאני צריך למלאות בשביל שיקזזו לי את הסכום הכפול שבגין חויבתי בחודש הזה?

תודה

פורסם

ביטוח לאומי מחייבים כאחוז מגובה המשכורת. עד למקסימום שהוא בסביבות 70 K לחודש וצפונה

לכן אין לך מה לבקש החזר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל המעסיק מפריש מהמשכורת שלי לביטוח לאומי על החודש X וגם המעסיק החדש הפריש מהמשכורת שלי לביטוח לאומי גם בחודש X.

אין כאן איזה ניגוד?

תודה

פורסם

צריך למלא ט' 101 ("כרטיס עובד") ולסמן שמדובר ב"משכורת חודש" או משהו כזה - ברר במדור שכר וידריכו אותך. המשמעות היא שאינך עובד במקום אחר ולכן מנכים ממך מס הכנסה לפי המדרגות והזיכויים של המדרגות הראשונות. עקרונית אם אתה עובד בשני מקוות במקביל אתה צריך לבצע תיאום מס, אבל כאן לא עבדת במקביל כך שסביר שהמשמעות שולית. מכל מקום - במדור השכר אמורים להכיר את העניין ולהדריך אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל המעסיק מפריש מהמשכורת שלי לביטוח לאומי על החודש X וגם המעסיק החדש הפריש מהמשכורת שלי לביטוח לאומי גם בחודש X.

אין כאן איזה ניגוד?

תודה

יפה שאתה דואג למעביד

התשובה לגבי המעביד זהה לתשובה לגבי העובד

מס הכנסה יכול לצאת אולי מופסד מהמצב שאותו תיארת , אם חיבור שתי המשכורות מביא אותך מעל סף המס או מעביר אותך לדרגת מס גבוהה יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...