Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התגלתה אינוצ'ינטי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר שהייתי לראשונה במפגש מועדון ה-5 (באתי בלאנצ'יה פולביה עם חבר ושמחתי לראות את ההתעניינות בה :) ) וראיתי 2 מכוניות אינוצנטי, התחלתי להתעניין מיכוון שהמכונית הזכירה לי זכרונות מעורפלים מהילדות.

אחרי טיול בשכונה עם הכלב הזכרונות הפכו לברורים והבנתי כי 2 רחובות מהבית שלי שוכנת אינוצנטי...והיא למכירה !

מיד התקשרתי לטלפון ושוחחתי עם בעל הרכב, קטע נמחק ע"י מנהל הפורום

מה אתם יכולים לספר לי על המכונית ?

היא נראית לי די מקסימה ואני שוקל ברצינות לקנות אותה.

עזרה מיודעי דבר בבקשה...

תודה מראש,

ארנון.

שים לב ארנון: את דעותיך על בעל הרכב, שגובלות בהוצאת דיבה, תשאיר לעצמך.

בני, מנהל הפורום

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לפני כ- 10 שנים היתה לי אינוצ'ינטי מילה. זו היתה המכונית השניה שלי, החזקתי אותה רק כמה חודשים, אבל סך הכל נהניתי ממנה.

מדובר על גרסה איטלקית למיני, עם עיצוב חמוד של ברטונה. עד דגם 82 השלדה והמנועים של של מיני (850, 1000, או 1250 בדה תומאסו הספורטיבית - מקבילה למיני GT). המנועים כוילו קצת אחרת לטובת "אופי איטלקי".

בשנת 83 - 84 המנוע הוא תלת צלינדרי מדייהטסו והמתלים מבוססים קפיצי סליל, במקום כריות הגז של המיני בדור הקודם. לכן גם דגמי 83 - 84 גבוהים יותר בצורה מוחשית ופחות יפים לטעמי.

לגבי הדגמים הישנים - כל מה שנכון למיני נכון בעיקרון גם עבורם. אני מאד אהבתי את העיצוב החיצוני ועיצוב הפנים. ההתנהגות חדה וזריזה. אצלי כריות גמורות מאחור יצרו גם המון היגוי יתר משעשע... מנוע 1000 מספיק כדי לסחוב את המכונית הקלילה, אבל לא הרבה מעבר לזה.

יתרון בולט שלה על המיני הישנות - גלגלי 12" במקום 10" ובלמי דיסק מלפנים (חובבי מיני מושבעים מן הסתם יראו בגלגלים ענקיים שכאלה חסרון דווקא).

אה, בדגם מילה ה "מפואר", יש גם חלונות חשמליים (שכבר לפני 12 שנים לא ממש עבדו).

לא יודע לספר על בעיות מיוחדות חוץ מאכילת שמן שאופיינית למנועים האלה, ואותה בעיה של בריחת גז מהכריות.

פורסם

גרשון, אפשר לקבל פרטים על הרכב (שנה למשל..) , מצבו , והמחיר המבוקש ?

..ואל תדאג, יש לך זכות ראשונים עליו...אבל אם לא תרצה אותו, אני שני בתור... :wink:

זהר.

פורסם

אוקיי תודה על המידע קודם כל :mm_yeah:

למנהל הפורום: אני מתנצל אם עברתי על חוקי הפורום אבל אני במקרה גם מכיר את בעל הרכב, הוא היה בעל המכולת בבית הקודם שלי. אם אתה לא רוצה שאני אומר את האמת על אמינותו אני לא אומר, אבל זה לא ישנה את העובדות...

לגבי הרכב מבחינה חיצונית ושיחה עם בעל הרכב:

אינוצ'נטי שנת 82 בצבע ירוק דהוי. לפי מה שראיתי במשך השנים (אני גר מאוד קרוב כבר כמה שנים טובות) היא לא נסעה בשנים האחרונות. בעל הרכב טוען שהוא נוסע איתה מידי פעם, למרות שלא ברור לי איך זה אפשרי כאשר מוט ההילוכים מונח על הכיסא כבר לפחות שנתיים-שלוש.

הטמבון האחורי (מתחת לכיתוב "INNOCENTI")הוא של רכב אחר. פנס אחורי שבור.

ממה שאני זוכר מאתמול בלילה (היה חושך ככה שצריך לבדוק שוב) אני חושש שגיליתי כמה וכמה סימני ריקבון מתחת לרכב. בעל הרכב טוען כי המנוע הוחלף לפני כמה שנים ל-1300 של מוריס\מטרו (בעל הרכב לא היה סגור על עצמו) וכששאלתי לגבי רישום ברישיונות על החלפת המנוע, הוא אמר כי המספר לא הוחלף והרכב לא עבר ככה טסט אבל "אל תדאג העניין טופל". הוא אומר כי הצמיגים הוחלפו לפני שנה וחצי, וכי הרכב עבר פעם אחרונה טסט ב-2002.

כששאלתי אותו לגבי בעיות הוא אמר כי הרכב במצב נסיעה אבל בעיה אחת "העלו אותו על ג'ק במקום לא נכון". הוא אמר שזה לא שאסי, אלא איזשהו חור שצריך לרתך...

לגבי המחר הוא רוצה 2500 :roll:

אמרתי לו שאני אדבר איתו בהמשך, עד אז אשמח לשמוע את עצתכם...

תודה מראש,

ארנון.

פורסם

האינוצ'נטי יובאה לארץ בין השנים 82-84 על ידי חברת "נוע" שייבאה בשנים אלו גם את דייהטסו.היא הגיעה ב 3 גירסאות:רגילה,מילה(מהודרת יותר)ודה-טומסו עם מנוע 1275 סמ"ק.היא התבססה על מיכללי המיני בעיצוב של ברטונה.דדוקא בשנת 82 היא נמכרה לא רע,בין היתר בשל מחיר זול יחסית,אבל ב 84 עם ההחלפה למנוע דייהטסו,שעם כל הכבוד לנוסטלגייה,היה טוב בהרבה ממנוע המיני,הופסק הייבוא,והאינוצ'נטי ננטשה לאנחות,בעיקר בשל ההצלחה של דייהטסו.גם המנוע בדה-טומסו הוחלף למנוע של השרייד טורבו(68 כ"ס)אך היא לא יובאה לארץ.אגב אינוצ'נטי,היא היתה היצרנית של הלמברטה המפורסמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני בעליה של האינוצנטי שהייתה בתוך המגרש ביום שישי אני מכיר גם את בעל האינוצנטי שעמדה מחוץ למגרש אני רוצה לתקן כמה טעויות בהערות הקודמות כריות הגומי אינן ממולאות בגז הן סתם גומי דחוס המשמש כקפיץ אני החלפתי את שתי הקידמיות לבדי זה גם לא נורא יקר. לגבי המכניקה היא אכן זהה למיני מעט חלקים בארץ וכל מה שרוצים באנגליה.

המכונית קלה לטיפול המרווח בתא המנוע טוב יותר מבמיני הקירור יותר טוב רדיאטור קידמי ומאוורר חשמלי סך הכל אכן רכב נחמד וגם נוסע נחמד . עם אתה מעוניין בפרטים נוספים צור איתי קשר בהודעה פרטית.

פורסם
היום לאחר שהייתי לראשונה במפגש מועדון ה-5 (באתי בלאנצ'יה פולביה עם חבר ושמחתי לראות את ההתעניינות בה :) ) וראיתי 2 מכוניות אינוצנטי, התחלתי להתעניין מיכוון שהמכונית הזכירה לי זכרונות מעורפלים מהילדות.

אחרי טיול בשכונה עם הכלב הזכרונות הפכו לברורים והבנתי כי 2 רחובות מהבית שלי שוכנת אינוצנטי...והיא למכירה !

עזרה מיודעי דבר בבקשה...

תודה מראש,

ארנון.

בני, מנהל הפורום

ארנון קודם כל מחמאותי הרבות על הלנצ'יה שלך היא פשוט מדהימה.

כמה זמן יש לך אותה?

האם אתה יכול להעריך סדר גודל של מחיר שלה?

פורסם

עזרה מיודעי דבר בבקשה...

תודה מראש,

ארנון.

בני, מנהל הפורום

ארנון קודם כל מחמאותי הרבות על הלנצ'יה שלך היא פשוט מדהימה.

כמה זמן יש לך אותה?

האם אתה יכול להעריך סדר גודל של מחיר שלה?

אני מתנצל התנסחתי לא נכון.

הלאנצ'יה היא של החבר שלי, איתו באתי.

אני משתדל להיות מעורב בטיפולים שלה וכן אנחנו מנקים ומתחזקים אותה יחד (למרות שיאמר לזכותה שכל הטיפולים הם מרצון ולא מהכרח, היא אמינה וחזקה מאוד !)

היא נמצאת אצלהם כ-20 שנים, אחת מתוך 3.

אחת נשרפה לפני כמה שנים יחד עם עוד ענתיקות, ואחת (אפילו יותר מדהימה) נמצאת באיחסון.

לגבי מחיר...לך תתמחר מכונית מירוץ מיתולוגית במהדורה מוגבלת... 8)

• תוכן חדש...