Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה,

יש לי בעיה במכשיר 9887 שלי, הבעיה היא שכשאני מנסה להכניס דיסק הוא לא נכנס כלומר המערכת לא "בולעת" אותו כמו שאמורה.

בפנים אין שום דיסק וכשאני מעביר בין הסורסים (אייפוד,דיסק,רדיו) הסידי מופיע ורשום אין דיסק (כי אין דיסק בפנים).

מישהו אולי מכיר את התקלה ומה ניתן לעשות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מה זאת אומרת לא בולעת אותו כמו שהיא אמורה???

הדיסק לא נכנס בכלל?? נכנס אבל באמצע נעצר ויוצא חזרה?? מה?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ברגע שאתה מכניס דיסק המערכת אמורה למשוך אותו פנימה, אבל פה לא קורה כלום כאילו היא בכלל לא מזהה שאני מכניס דיסק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אוקיי, אז קח דיסק שאתה לא צריך, תנסה להפעיל טיפה כוח, תדחוף אותו פנימה קצת חזק יותר ותגיד לי מה קורה מהשניים:

1. הדיסק נכנס בלי התנגדות אבל זה עדיין לא מושך אותו פנימה.

2. אחרי שאני מגיע לשליש דיסק בפנים אני לא מצליח להכניס יותר לא משנה מה קורה.

כי בעיקרון הכל שם מכני, כל המנגנון שמזהה הכנסה של דיסק ומפעיל את המנגון שמושך אותו זה מנגנון אחד והוא מכני ולא אלקטרוני. ז"א הוא מבוסס על חלקים נעים ולא חיישנים.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

מה שקורה זה אופציה 1.

מכניס אותו בכוח אפילו כמעט עד שהוא נכנס לגמרי ועדיין זה לא מושך אותו.

פורסם

אני הולך להסביר לך בגדול איך זה עובד בפנים, אם אתה רוצה לפתוח אותו ולהעיף מבט פנימה אתה מוזמן. אבל אני מזהיר אותך זה לא קל בכלל להגיע למנגנון הזה! אז אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח אותו ולהיכנס לחטט קצת בפנים הנה הסבר מה אתה תראה בדרך ואיך זה עובד בגדול.

36746419.th.jpg

1. בעיקרון איך זה מזהה מתי אתה מכניס דיסק? אני מזכיר לך, אין חיישנים!

נורא פשוט. יש שני מוטות כאלה כמו באיור כשאתה מכניס את הדיסק אתה דוחף אותם לצדדים.

2.על אחד המוטות יש מיקרו סוויטץ' או כל דבר כזה או אחר, שסוגר מעגל ברגע שהמוט הגיע לקצה מהלכו, המעגל הזה שהוא סוגר מפעיל את המנוע.

3. המנוע עכשיו מסתובב ומסובב מין מוט מצופה גומי\סיליקון והוא בעצם מושך את הדיסק פנימה.

אז כל מי שיש לו רדיו שהדיסק לא יוצא החוצה חלק או נתקע בפנים, מומלץ לפתוח את הר"ד ולנקות את הגומי\סיליקון הנ"ל עם מגבון לח. כן שמעתם נכון! המגבון נטול האלכוהול ינקה טוב טוב כל לכלוך,אבק,שומן מהאצבעות שנשאר על הדיסק שהדיסק מוריד עליו, כל דבר! בלי לפגוע בגומי כמו שכימיקלים אחרים עלולים לעשות.

אוקיי, זה החלק הראשון והחלק שאמור לעניין אותך, אבל אם התחלנו אז נמשיך.

4. אחרי שהמנוע מסתובב ומסובב איתו את המוט שמושך את הדיסק פנימה, איך הוא יודע מתי לעצור ולהרים את המנגון שמסובב את הדיסק? או! תוך כדי שהוא מושך את הדיסק פנימה הוא מושך איתו עוד איזה פלסטיק קטן על המוט שמסובב את המוט עם הגומי, הפלסטיק הזה כל תפקידו בחיים זה לזוז קדימה ואחורה ובעצם לעצור את המנוע כשהוא מגיע להתחלה כדי להרים את הגלגל שמסובב את הדיסק וכשהוא מגיע לסוף הוא עוצר את המנוע כשהדיסק יצא.

בחלק הזה יש המון! המון המון שיטות של יצרנים שונים, ראיתי כל כך הרבה שיטות אבל זו הכי נפוצה.

5. הדיסק בפנים והגלגל שמסובב אותו עלה למעלה ומסובב אותו והכל טוב ויפה. =)

הבעיה אצלך היא המוטות האלה! הם לא סוגרים את המעגל שאמור להפעיל את המנוע שמפעיל את המוט שמושך את הדיסק פנימה.

לכן אני מציע לך לפתוח את הר"ד ולראות שהמוטות אכן במקום ואין שם חוטים משוחררים או אולי המוטות האלה תפוסים או לא יודע מה, תפתח תראה.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

יש מצב שנבלע לי דיסק בפנים ולא יוצא ואני לא יודע מזה??:roll: בעיקרון כתוב NO DISC.

בכול מקרה אחלה מדריך תודה רבה, אגב יש לך מדריך גם איך להוציא דיסק שמסרב לצאת?

פורסם

כן, יש לי הרבה דרכים אפילו.

אחת מהן זה ללחוץ על איג'קט ולדחוף דיסק אחר מעל הדיסק שאתה רוצה להוציא בתקווה שהלחץ שאתה תפעיל עליו יספיק כדי שהמוט הזה עם הגומי יתפוס אחיזה וידחוף אותו החוצה בעצמו. לא הכי יפה ואפילו שיטה די אגרסיבית הייתי אומר. :-D

אם היה נתקע דיסק והיית לוחץ על איג'קט, משהו היה קורה, או שזה היה רושם לך פשוט שאין דיסק או שזה היה מסתובב ומנסה להוציא דיסק אבל לא מצליח.

אם כל המנגנון בפנים נתקע, הייתי אומר לך מהר לקחת את המכשיר למישהו שיודע לתקן אותם לפני שתשבור שם משהו שאחרי זה בחיים לא תצליח למצוא.

אם זה הייתי אני, כבר מזמן הייתי פותח אותו ומפרק אותו לגורמים.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

תבדוק ששום דבר לא לוחץ על הרדיו מעליו.

תוציא אותו מהמקום ותבדוק אם הוא עובד שוב, אם לא תבדוק אם קישם או מברג קטן אם יש דיסק בפנים דרך הספוק שיש בכניסת הדיסק.

פורסם

איך שאני רואה את זה, אם הכל בפנים בסדר וזה משהו קטן שהוא בעצמו יוכל לסדר אין סיבה שהוא יקנה מכשיר חדש.

אל תיהיה קטן אמונה.

Volvo S40 T4 MT

• תוכן חדש...