Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בדרך חזרה מים המלח, נתפסתי ע"י ניידת של משטרה (כנראה ע"י דבורה)

הכביש לטענת השוטר הוא של 80 קמ"ש ונתפסתי על 123 קמ"ש. כלומר לאחר הפחתה, 33 מעל המותר!!

השוטר רשם משהו אצלו במסמכים, שאל את מס' הטלפון שלי ושיחרר אותי לדרכי!

בלי דוח, ובלי שום מסמך. אמר לאבי (שהיה בתור מלווה) לשים לב יותר לנהיגה שלי ולמהירות.

השאלה שלי היא האם יכול להגיע אלי עכשיו דו"ח בדואר לאחר זמן מה? או שאני יכול לישון בשקט?

Peugeot 206XS

פורסם

השוטר אמור להראות לך את המהירות במכשיר

123 פחות 80 = 43 פחות הפחתה 5 קמ"ש = 38 מעל המותר

נראה שלפחות מבחינת הדו"ח אתה יכול לישון בשקט.

תחליף את המלווה:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא הראה לי את המהירות במכשיר היא עמדה על 123 קמ"ש.

למה יש הפחתה של 5 קמ"ש ולא 10 קמ"ש? זה בדרך כלל 10 קמ"ש, לא?

גם ככה עוד מעט השנתיים נגמרים, אין צורך במלווה חדש :wink:

Peugeot 206XS

פורסם

משהו לא מסתדר לי, לדבריך נתפסת במהירות 123 קמ"ש, שזה 43 מעל המותר באותו קטע כביש.

לדבריך ע"י ניידת דבורה. עם כך היית צריך לקבל במקום דו"ח , לאחר ההפחתה. (750 ש"ח + 8 נקודות)

רק לידיעתך - אתה מועד לקבל הכפלת תקופת נהג חדש ראה מה נכתב באתר אגף הרישוי:

נהג חדש שיורשע בעבירת תנועה חמורה עלול להידרש לעמוד מחדש במבחן נהיגה עיוני ו/או מעשי ו/או בדיקה רפואית - לפי החלטת משרד הרישוי.

עד שיעמוד בתנאים אלה רישיונו יישלל, ולאחר מכן הוא ייחשב שוב כ"נהג חדש" למשך שנתיים נוספות.

להלן רשימת העבירות החמורות המנויות בתוספת השלישית (סעיף 12א לפקודת התעבורה) שלפיהן אין מחדשים רשיון נהיגה ל"נוהג חדש":

• עבירה על הוראות סעיף 10 בפקודה - נהיגת רכב שלא מאותו סוג שבידי הנוהג או נהיגה שלא בהתאם לתנאים שברשיון הנהיגה שבידו
  • עבירה על הוראות סעיף 43 בפקודה - נהג שהסתייע ברכבו והורשע על עוון או על פשע שביצועם נתאפשר עקב נהיגתו ברכב
  • עבירה על הוראות סעיף 44 בפקודה - הורשע בעל רשיון נהיגה על ביצוע עבירת מין ע"י נהיגתו ברכב
  • עבירה על הוראות סעיף 65 בפקודה - אי עצירת רכב לפני מפגש מסילת ברזל
  • עבירה לפי הפקודה או התקנות על פיה הורשע בתאונת דרכים שבה נפגע אדם
  • עבירה שבית המשפט גזר על מי שעבר אותה, פסילה בפועל מלהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים או יותר
  • עבירה על תקנה 22 לת"ת - על אי ציות נוהג רכב לרמזור ואי מתן זכות קדימה
  • עבירה על תקנה 26 (2) לת"ת - נהיגת רכב תחת השפעת סמים משכרים או משקאות משכרים
  • עבירה על תקנה 47 לת"ת - עקיפת רכב שלא כחוק
  • עבירה על תקנה 54 לת"ת - נהיגת רכב במהירות העולה על הקבוע בתקנות
  • עבירה על תקנה 57 לת"ת - חציית מפגש מסילת ברזל ברכב המיועד להסיע 11 נוסעים או יותר כשהדרך אל המפגש לא סלולה באספלט או בטון
  • עבירה על תקנה 144 - לגבי אי הודעה על תאונת דרכים או אי הגשת עזרה לנפגע בתאונת דרכים

עודכן לאחרונה: חמישי, 27 מאי 2010 17:11

פורסם

השוטר וויתר לי על הדו"ח, אולי בגלל ההתחשבות שאני חייל. בכל אופן, דו"ח לא ניתן לידי.

האם אני מיועד להכפלת הנהג חדש גם אם לא קיבלתי שום דו"ח?

Peugeot 206XS

פורסם

ההפחתה היא של 5 קמ"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...