Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 86כ"ס tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקנות סקודה פאביה ידני 86כ"ס tsi ,איך הרכב נחשב אמין?דלק,?וגם יכולים להגיד כמה עולה ביטוח?כי אומרים ביטוח יקר

פורסם

כדאי שתבדוק מה מצב המלאי שלו כי לפי דעתי יש היסטריה על המכוניות האלה ולוקח כמה חודשים לקבל אותם. הרכב נחשב ללהיט, כי הוא מאוד זול, חסכוני. מרווח ומאובזר ביחס למתחרים שלו.

חג שמייח

פורסם

ל1.2TSI יש גרסת 86 ו 105 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן המחיר מאוד אטרקטיבי ולפי מה ששמעתי המנוע מפתיע לטובה הן בצריכת הדלק והן בביצועים. המחיר אטרקטיבי מאוד אך לא בטוח ששווה את התוספת מהגירסה הנחותה בגירסת הMPI ועם מנוע ה1.4 האטמוספרי, שים לב שהתוספת היא אך ורק עבור המנוע משום שרמת האבזור הינה זהה.

פורסם

לא אני מדבר על כ"סFABIA AMB 1.2 86=מחיר88k

איך הביטוח של הפאביה יקר?חובה לעשות איתוראן?

הוא אין תטעם ועדיף יותר את המנוע הישן1.4 במבצע

פורסם
לא אני מדבר על כ"סFABIA AMB 1.2 86=מחיר88k

איך הביטוח של הפאביה יקר?חובה לעשות איתוראן?

הוא אין תטעם ועדיף יותר את המנוע הישן1.4 במבצע

לגירסה ידנית של 105 (גימור ספורט) אני משלם כ 4700 (חובה + מקיף), אני מניח של 86 כ"ס המאובזרת פחות, הביטוח יצא זול יותר (כמובן בתנאים הרגילים (נהג מעל 24 ולא חדש, ללא עבר ביטוחי וכו'...))

אני לא יודע אם האיתוראן חובה או לא , אבל לא כל חברה רוצה לבטח ללא איתוראן, מה גם שאני קיבלתי 300 ש"ח הנחה כי יש לי איתוראן (ושי מאיתוראן לראש השנה :))

בקשר לעדיף את ה 1.4, לדעתי רק נסיעת מבחן תענה לך פה, אני העדפתי את TSI למרות ש ה1.4 הייתה מאובזרת קצת יותר וזולה ב כ 8K

פורסם

גם לי יש את הרכב שאתה מדבר עליו (פאביה TSI 1.2 86BHP)

ביטוח יוצא לי 3500סה"כ חובה ומקיף (נהג יחיד,מעל 24)

אם שווה לקחת את ה 1.4 או להוסיף ולקחת את ה TSI? רק אתה תדע (מנסיעת מבחן כמובן) כי אתה הקונה :),אנחנו רק יכולים לתת חוות דעת לכאן ולכאן על יתרונות וחסרונות,אבל אתה תצטרך להחליט בסוף.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חובה גם איתוראן?אתה יכול לתת לי מספר של חברת ביטוח?שעשה לך 3500סה"כ?

כי הרבה אנשים אומרים שהביטוח של הפאביה מאווד יקר,

פורסם
התקשרתי לחברות ביטוח והמחיר הזול שקיבלתי כרגע זה 6,000k (נהג יחיד,מעל 24)מה זה המחירים של הפאביה

כפי שכבר אמרתי - גונבים אתכם. זה המחיר שאני משלם (נהג בן פחות מ-24).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לגירסה ידנית של 105 (גימור ספורט) אני משלם כ 4700 (חובה + מקיף)

זה גם המחיר שאני משלם (לשני נהגים, שניהם לא צעירים, שניהם לא חדשים)

ביטוח יוצא לי 3500סה"כ חובה ומקיף (נהג יחיד,מעל 24)

חובה גם איתוראן?אתה יכול לתת לי מספר של חברת ביטוח?שעשה לך 3500סה"כ?

כי הרבה אנשים אומרים שהביטוח של הפאביה מאווד יקר,

גם אני אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת, ביטוח של 3500 ש"ח לחובה + מקיף?

את הסכום הזה אני משלם למקיף בלבד (וגם אני חציתי את גיל 24 וגם את גיל 42 :wink: לפני מספר שנים)

• תוכן חדש...