Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לאנסר 96' הבנתי שהרמקולים האחוריים הם 6.5 אז אני רוצה לשים רמקולים טובים ולא יקרים וגם פאנל טוב ולא יקר שיהיו באיכות טובה ובאס טוב מה מומלץ?

פורסם

מה התקציב שלך ? האם כולל התקנה ? מה הדרושות מהמערכת ? איזה סוג מוזיקה אתה שומע לרוב ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה התקציב שלך ? האם כולל התקנה ? מה הדרושות מהמערכת ? איזה סוג מוזיקה אתה שומע לרוב ?

התקציב 800 שקל אפשר לחרוג טיפה התקנה לא בעיה הדרישות זה באס וצליל נקי ואיכותי לרוב מזרחית

פורסם

התקציב שלך דיי נמוך, אבל עם חריגה של כ- 100 ש"ח אפשר להכניס מוצרים שיתנו תמורה טובה למחיר:

רדיו דיסק פיוניר 2250, שכולל USB ו- AUX, עולה כ- 400 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750606

מרמקולים 6.5 לא תקבל "באס נקי", חשבת אולי לעשות בנייה קטנה או לחתוך קצת את המגש, בשביל להכניס שם רמקול 6X9 ?

אם לא, אז בכל מקרה אני ממליץ לך על קומפוננט מורל טמפו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

וכן, ידועה לי הבעיה מקדימה: הרמקולים המקוריים בדשבורד בגודל 4 אינצ', ובשביל לשמוע בצורה טובה צריך לחתוך את הדיפון של הדלת ולעשות התאמה לרמקול 6.5 אינצ'.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מרמקולים 6.5 לא תקבל "באס נקי", חשבת אולי לעשות בנייה קטנה או לחתוך קצת את המגש, בשביל להכניס שם רמקול 6X9 ?

אם לא, אז בכל מקרה אני ממליץ לך על קומפוננט מורל טמפו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

וכן, ידועה לי הבעיה מקדימה: הרמקולים המקוריים בדשבורד בגודל 4 אינצ', ובשביל לשמוע בצורה טובה צריך לחתוך את הדיפון של הדלת ולעשות התאמה לרמקול 6.5 אינצ'.

רמקולים 6.5 בכללי אין להם באס נקי?או שיש כאלה שכן יכולים להפיק באס נורמלי? ואני מעדיף שלא להתחיל לחתוך ולשנות יותר מדי וקומפוננט אפשרי לשים מאחורה?

וברגע שחותכים בדלת שם אז יש מקום ל6.5?

פורסם

זה מאוד תלוי למה אתה משווה אותם.

ל 4" אין בכלל באס, ל 6.5" יש יכולת לרדת נמוך יותר, והוא מפיק תדרי באס, אבל במוגבלות מסוימת, לסאב בגודל סטנדרטי (10"-12") יש יכולת לשחזר תדרי באס היטב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוא נגיד ככה: גם 4" עצבני בתיבה נכונה יתן לך באסים. 6.5" בתיבות שמתאימות לאותו אלמנט עם הגברה בריאה יינגן נמוכים מעולה.

בכל מקרה, קומפוננטים לא ייתנו לך באס בלי התקנה מקצועית. בתקציב הזה בכלל.

הם יזיזו הרבה אוויר, כן, אבל באס ממש לא יצא מהם. במיוחד לא במדף האחורי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...