Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהכנסת הילוכים כשמנוע פועל (אופל קורסה 2000 ידנית)

מיכו
שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים, ברכב שלי אופל קורסה שנת 2000 1.2 ליטר ידני, ההילוכים לא משתלבים כשהמנוע עובד וכשהמנוע כבוי אפשר לשלב.

זה קרה לי אחרי שנכנסתי לרכב בבוקר והנעתי את המנוע ולאחר לחיצה על הקלאץ שמעתי קליק ואז הוצאתי את הגיר מהילוך ראשון.

אני מחכה לטיסה שלי חזרה ארצה ברגע זה ורוצה לחזור ולדעת מה לעשות ולמי לפנות.

מה דעתכם הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לדעתי הקלאץ' לא מפריד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכנסתי להילוך ראשון והצלחתי להתקדם עם הרכב אבל עכשיו ההילוך לא רוצה לצאת לניוטרל בלי קשר למונע או לא.

אני צריך להגיד לגרר לאן לקחת את הרכב ובשביל זה אני צריך לדעת מה יכולה להיות הבעיה (בשביל לקחת למוסך זול יותר מהמורשה)

חיצונית כשלוחצים על הקלאץ רואים שהוא מושך את המוט ושההילוכים זזים ומנסים להיכנס (חיצונית הכל נראה תקין)

בנוסף עכשיו בגלל שההילוך הראשון מחובר אני חייב להניע כשאני לוחץ על הקלאץ וכשאני מעלה את הדוושה המנוע רוצה להיכבות.

מה זה יכול להיות?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. כבל קלאץ שסיים את חייו במקרה הטוב.

2. קלאץ שסיים את חייו.

במקרה הראשון פתח מכסה מנוע ובדוק אם הכל קלא'ץ לא ברח קצת או באיזור הדוושה ברכה אם הכבל מחובר נכון.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...