Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית חדשה עד 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי כ-200 אלף ש"ח, לקניית מכונית ספורטיבית חדשה, או יד שנייה עד גיל שנתיים (2009-2010 מקסימום).

אני נוסע לעבודה על קטנוע 125, והאוטו יהיה למטרות פנאי (לא רכב פרקטי בהכרח) - נסיעה לעבודה פעם ב... כשיש גשם, יציאות (כשאין כוח לקחת קסדה), סופי שבוע, נסיעות ארוכות יותר וכו'.

הניסיון שלי במכוניות מסתכם בנהיגה במשפחתיות בלבד.

הדברים הכי חשובים לי:

1. עיצוב חיצוני - אני רוצה מכונית עם עיצוב צעיר, ולא משפחתית / ג'יפ. יהיה לי מספיק זמן לכאלו כשתהיה לי משפחה.

2. ביצועים - להרגיש תאוצה כשאני לוחץ על הגז. כל דבר מעבר לזה יהיה בונוס (את המירוצים שלי אני עושה על אופנועי שטח, ולא קונה מכונית במיוחד בשביל זה).

3. FUN FACTOR - שהאוטו יהיה כיפי! לאחי הקטן יש מאזדה MX5, וזאת אחת המכוניות הכי כיפיות על הכביש.

כל שאר הדברים - ידני/אוטומט, 2 מושבים או 4 וכו', נפח מנוע, טורבו או לא, פחות משנים לי.

מה יהיה האוטו המושלם בשבילי ?

תודה מראש!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קליאו ספורט חדשה עולה 178 אלף ש"ח:

http://www.renault.co.il/cars/csport/home.html

אפשרות נוספת, גולף GTI בת שנה (חדשה עולה ממש קצת מעל התקציב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

GTI חדשה דווקא בהחלט תיכנס בתקציב וגם תשאיר עודף, היא גם עדיפה בהרבה על הקליאו.

לאון קופרה חדשה גם כן תיכנס בתקציב (אולי עם טיפה פחות עודף - תלוי ביכולת המיקוח שלך) ולדעתי גם עדיפה על הגולף.

גם האלפא ג'ולייטה 1.4TB תיכנס בתקציב אבל אם יש אפשרות למתוח את התקציב קצת אזי התלתן ירוק כבר בליגה אחרת מה-1.4.

בכל זאת חשוב שתדגיש מה אתה מחפש,

כמה כוחות? הנאה אחורית? (כמו במאזדה לא תקבל בהרבה מקבילות).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא כזאת כיפית, נראית ספורטיבית יותר מכל המכוניות באותו תקציב, אך פחות כיפית מרובן.

פורסם

אם העיקר זה FUN ושיק אזי האברט' 500 בקגרסת הקבריולט תתן לך בדיוק את מה שאתה מחפש.

רכב קטן ומעוצב מאוד, מאובזר בכל טוב, גג פתוח וכמובן כיפי מאוד לנהיגה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם תוכל (או כמובן תרצה) לעמוד בהוצאות אסטרונומיות של טיפולים יקרים וחלפים עוד יותר, ירידת ערך דו ספרתית, מחירי ביטוח שלא לבעלי לב חלש, צריכת דלק של SUV וברו"ח שינדנד לך כל שבוע שכבר תמכור אותה- הייתי ממליץ לך על EVO 10 יד שניה.

אף רכב (לפחות לא בטווח מחיר הזה) לא יתקרב לרמת האדרנלין והFUN שרכב הזה מציע.

אמנם הוא לא יעמוד בקריטריון הראשון שלך, אבל על כל השאר הוא יענה מעל ומעבר. מדובר זאב בעור כבש האולטימטיבי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מה שאנשים שכחו לשאול - לנהוג על ספורטיבית אתה יודע? שלא תיקח רכב שהוא מעבר ליכולת שלך.

ממה שאני מבין, אתה רוצה בעיקר מראה ספורטיבי וגם כח שלא יהיה חסר. העניין הוא, לאיזו כמות כח אתה רגיל?

אני הייתי גם ממליץ ללכת על רכב כגון השירוקו 2.0 או אפילו ה1.4 שגם נראית טוב, גם איכותית וגם חזקה.

אבל כמו שאמרתי - קודם תבדוק את המיומנויות שלך בנהיגה. האמת אני מופתע, בעבר חברי הפורום היו מהססים לפני שהם מציעים רכבים כגון קליאו ספורט, גולף GTI וכן הלאה.

בקיצור - אל תיקח רכב שהוא מעבר למה שאתה מסוגל לשלוט עליו. ולהגיד דברים כגון 'את המירוצים אני משאיר לאופנוע השטח' זה משהו שאתה לא ממש יכול לגבות לפני שתהיה במצב שאתה ברמזור ברכב הספורטיבי שלך, המנוע מחרמן ללחוץ וללחוץ או כאשר הכביש פתוח ובא לך להינות ממה שרכשת. במצב כזה, אתה יכול למצוא את עצמך במצבים 'לא נעימים'.

בהצלחה.

פורסם

שירוקו מנוע 2.0, אחת המכוניות הכי יפות שיש על הכביש היום.

מנוע מצויין עם פוטנציאל אדיר!

יש סיכוי שחדשה תכנס לך בתקציב.

Got To love It

פורסם
מה שאנשים שכחו לשאול - לנהוג על ספורטיבית אתה יודע? שלא תיקח רכב שהוא מעבר ליכולת שלך.

ממה שאני מבין, אתה רוצה בעיקר מראה ספורטיבי וגם כח שלא יהיה חסר. העניין הוא, לאיזו כמות כח אתה רגיל?

אני הייתי גם ממליץ ללכת על רכב כגון השירוקו 2.0 או אפילו ה1.4 שגם נראית טוב, גם איכותית וגם חזקה.

אבל כמו שאמרתי - קודם תבדוק את המיומנויות שלך בנהיגה. האמת אני מופתע, בעבר חברי הפורום היו מהססים לפני שהם מציעים רכבים כגון קליאו ספורט, גולף GTI וכן הלאה.

בקיצור - אל תיקח רכב שהוא מעבר למה שאתה מסוגל לשלוט עליו. ולהגיד דברים כגון 'את המירוצים אני משאיר לאופנוע השטח' זה משהו שאתה לא ממש יכול לגבות לפני שתהיה במצב שאתה ברמזור ברכב הספורטיבי שלך, המנוע מחרמן ללחוץ וללחוץ או כאשר הכביש פתוח ובא לך להינות ממה שרכשת. במצב כזה, אתה יכול למצוא את עצמך במצבים 'לא נעימים'.

בהצלחה.

זה לא שהציעו לו כאן S2000 או 911 או משהו בסגנון

כל הרכבים שהציעו לו, הם רכבים בעלי הנעה קידמית, שמכויילים לתת היגוי במגבלות ועוד ESP שלא מתנתק ככה שהוא לא צריך מיומנויות רציניות כדי להשאר בחיים, אולי קצת בגרות ואיפוק עצמי.

בלי קשר ,כמובן מומלץ לקחת קורס או שניים, על מנת לדעת לנצל את כל מה שהרכב יכול לתת.

פורסם

אם הכוונה לקבל מקסימום רכב ספורטיבי הארדקור, אז MX5 תתאים בול. לדעתי הקליאו ספורט תעלה בפועל הרבה פחות מהמחירון הרשמי שלה ובתור רכב ספורטיבי נטו עדיפה על GTI בהרבה (גם נופלת בהרבה דברים אבל כיף מנהיגה זה לא אחד מהם). זה גם אחלה רכב ללמוד איתו נהיגה ספורטיבית לטעמי. אלה לדעתי שתי המועמדות הכי חזקות אם מה שאתה מחפש זה רכב ספורטיבי נטו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...