Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעניין:i20 1.4 ידני 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בסוכנות יונדאי אמרתי שאני רוצה לקנות יונדאי I20 1.4 ידנית 3 דלתות, הסוכן בדק ואמר יש רק אדום,ירוק,ושחור,אז שאלתי מתי היו עוד צבעים ואם אפשר להזמין לי צבע כסף,או תכלת,אמר לי תשובה שאין צפי,זה קצת מבאס.פעם ראשונה שאני שומע שחברה לא רוצה לעשות הזמנה בדגם הידני, יש כאן מישהו יודע למה לא עושים הזמנות ואין צפי על הדגם הזה הוא בגלל שהוא לא הולך בארץ אני כבר לא יודע מה לחשוב

פורסם

בפעם הראשונה שהגעתי לסוכנות יונדאי, שמעתי את אותה התגובה בנושא הזה כשרציתי לרכוש את אותו הדגם.

זה לא שהם לא רוצים לבצע הזמנה, הם פשוט לא יכולים לבצע הזמנה מבלי לדעת מתי המשלוח הבא יגיע ואיזה

רכבים יהיו בו ובאיזה צבעים, אגב בזמנו התעניינתי בסקודה פאביה וגם שם קיבלתי את אותה תשובה שאין להם

צפי למשלוח הבא.

פורסם

ואיך הדגם הזה?חזק, הילוכים,קצת פחות מבוקש?בגלל זה קצת רכבים?,כמה עושה בממוצע הרכב?שווה לחכות אולי יגיע עוד רכבים,הוא עדיף ללכת על סקודה פאביה 1.2 86כ"ס tsi ,

פורסם

ואיך הדגם הזה? - הוא אצלי חודשיים ואני נהנה מכל רגע.

חזק, הילוכים,קצת פחות מבוקש? - אם סוחטים קצת את הדוושה אז מרגישים כח, למרות הכל הרכב עם 100 כ"ס,

בעיניי אין על הילוכים כי אני לא אוהב אוטומטיות, אין מה לעשות החברה הישראלית רוצה אוטומטיות ולכן רוב הרכבים

אוטומטיים.

בגלל זה קצת רכבים? - כנראה רצו לראות מה תהיה ההיענות של האנשים לגבי הדגם הנ"ל וככל הנראה לא הביאו

הרבה רכבים כאלה, וטוב שכך, אני מרגיש כאילו הרכב שלי מיוחד ואין הרבה כאלה על הכביש.

כמה עושה בממוצע הרכב? - אצלי בממוצע בנסיעה רגועה בעיר 1:13 ובבין עירוני 1:16-1:17.

שווה לחכות אולי יגיע עוד רכבים,הוא עדיף ללכת על סקודה פאביה 1.2 86כ"ס tsi ? - אני אישית ירדתי מהסקודה כי הרכב

נראה זקן מדי וכמו שהתרשמתי מהרבה חברי הפורום שהשירות של "צ'מפיון" לא מי יודע מה וגם מאוד מאוד יקר

ולכן ירדתי לגמרי מהרכב הזה, אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה ומי מהן עונה לך יותר על הדרישות.

פורסם
מתוך סקרנות בלבד - האם עדיין ניתן לרכוש 1.6 בגרסת 3 דלתות?

לפני שקניתי את שלי כמובן ששאלתי, אבל לצערי הרב הם לא מוכרים אותו יותר.

• תוכן חדש...