Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתדלקים בתחנות? תעשו לי טובה. אז אולי מופעל עליהם לחץ והם מקבלים אולי תמורה עלובה אע"פ שתידלוק נחשב למקצוע מועדף (למה? מה בדיוק הסיפור שם?) אבל הם מקבלים תשלום תמורת העבודה שלהם ואני מצפה מהם לקבל שירות נורמלי.

מדובר בעובדים!! שמועסקים ע״י חברה שיש להם מנהל תחנה שיורד להם על הראש כל יום בערך על יעדי מכירות וחובתם להציע מבצעים אלה, ביקורות סמויות על בסיס קבע שבודקים אותם עד לפרט הכי קטן שהוא אפילו חובת חיוך!! כן כן ואם נפלת בציון של מבדק כזה על אי הצעת מוצר או בדיקת שמן מים תזכה בהשעיה לשבוע במקרה הטוב ואף לפיטורים.
איפה? למה אף פעם לא ניתקלתי בעובדים האלה? ברכבי הפרטי אני מתדלק רק בשרות עצמי (עם כרטיס ההנחה שלי אין הבדל בין שרות עצמי לשרות מלא) כי השרות המלא פשוט גרוע. ברכב של העבודה (דלקן) אני חייב להשתמש בשרות מלא וכבר נגרמו לי מספר נזקים מהמתדלקים. בין אם זה שריטות, מכות, עיקום מראות ואפילו מספר מקרים מעט יותר חריגים בהם לא נסגר המיכל בסוף התידלוק, הצמיג הושקה באוקטן 95 והשיא מבחינתי היה שהמתדלק דפק לי בגג ואמר "יאללה סע אח שלי מחכים בתור" ושכח להוציא את הצינור מהמיכל...

ולפני שתגידו שזה היוצא מן הכלל אז סיפור כזה קורה לי פעם בחודשיים (כל 5 תידלוקים בערך) ואילו בשאר הפעמים אני מקבל מתדלק אדיש שלא אכפת לו מכלום או שמעניין אותו יותר לפטפט עם החבר/המוכרת/לא משנה מי. (חובת חיוך? וואלה?) על חנויות הנוחות אני אפילו לא רוצה לדבר, היחס שם גרוע אף יותר.

אז בחייאת, כשמישהו מבקש למלא מיכל תזכרו שהוא מבצע רכישה של מאות שקלים, ואם בחנות בגדים המוכרת רודפת אחריך כדי שתרכוש פריט (שעולה פחות ממיכל דלק) אז המתדלק יכול לפחות להיות מנומס.

פורסם
המתדלקים בתחנות? תעשו לי טובה. אז אולי מופעל עליהם לחץ והם מקבלים אולי תמורה עלובה אע"פ שתידלוק נחשב למקצוע מועדף (למה? מה בדיוק הסיפור שם?) אבל הם מקבלים תשלום תמורת העבודה שלהם ואני מצפה מהם לקבל שירות נורמלי.

איפה? למה אף פעם לא ניתקלתי בעובדים האלה? ברכבי הפרטי אני מתדלק רק בשרות עצמי (עם כרטיס ההנחה שלי אין הבדל בין שרות עצמי לשרות מלא) כי השרות המלא פשוט גרוע. ברכב של העבודה (דלקן) אני חייב להשתמש בשרות מלא וכבר נגרמו לי מספר נזקים מהמתדלקים. בין אם זה שריטות, מכות, עיקום מראות ואפילו מספר מקרים מעט יותר חריגים בהם לא נסגר המיכל בסוף התידלוק, הצמיג הושקה באוקטן 95 והשיא מבחינתי היה שהמתדלק דפק לי בגג ואמר "יאללה סע אח שלי מחכים בתור" ושכח להוציא את הצינור מהמיכל...

ולפני שתגידו שזה היוצא מן הכלל אז סיפור כזה קורה לי פעם בחודשיים (כל 5 תידלוקים בערך) ואילו בשאר הפעמים אני מקבל מתדלק אדיש שלא אכפת לו מכלום או שמעניין אותו יותר לפטפט עם החבר/המוכרת/לא משנה מי. (חובת חיוך? וואלה?) על חנויות הנוחות אני אפילו לא רוצה לדבר, היחס שם גרוע אף יותר.

אז בחייאת, כשמישהו מבקש למלא מיכל תזכרו שהוא מבצע רכישה של מאות שקלים, ואם בחנות בגדים המוכרת רודפת אחריך כדי שתרכוש פריט (שעולה פחות ממיכל דלק) אז המתדלק יכול לפחות להיות מנומס.

סלח לי אבל אני גם כשמגיע לתחנות שכל המסלולים שהם שירות מלא עדיין יוצא מהרכב ולא רק בשביל לדאוג שתקלות כגון קוקטייל דלקים ושאר הדברים שציינת לא יקרו אלא גם מתוך נימוס אנושי לאדם שמשרת אותי.

אין לי מושג באילו תחנות אתה מתדלק ומה היה מצב הרוח של המתדלק באותו הרגע או מה עבר עליו אבל אני מדבר מתוך נסיון בכמה חברות דלק ומעבודתי הנוכחית באחת.

תאמין לי שהיחס שמתדלקים מקבלים הרבה יותר גרוע מהחוויה שעברת בתחנת דלק, כולם תמיד לחוצים\ממהרים מרגישים שאתה עובד אצלם, מקללים ומה שלא תרצה.

ובשביל מקום עבודה שאין בו תנאים, אין לך הפסקות אפילו לא לאוכל אז כן יכול להיות שהמתדלק בדיוק היה באמצע משפט עם מתדלק אחר או במצב רוח רע אחרי 8 שעות עמידה בחום.

ולהבדיל ממוכרת בגדים שבטח עובדת על אחוזי מכירות ובגלל זה רודפת אחרייך אצלה אתה לא ממהר ולא מדבר אליה בצורה שרוב האנשים מדברים למתדלק, והיא לא עובדת לבד על כל החנות או שמורידים לה הקצאות של עובדים למשמרת יותר ויותר.

למען הסר ספק אני לא חייל משוחרר שמוציא עכשיו תסכול, אני חזרתי למקום העבודה בו עשיתי את המועדפת בעבר בעקבות תחילת לימודים אקדמאיים ואני עובד לילות בתוך החנות כאשר הכל שירות עצמי.

אני פשוט זוכר מנסיוני ורואה עדיין מה קורה לאחרים בשאר המשמרות.

אין לי מושג על איזה תמורה אתה מדבר שהם מקבלים אך אם הייתה תמורה לא היו עובדים שם רק לשם המועדפת ועוזבים.

פורסם

תרשה לי להדגיש מספר דברים.

-איזה יחס? אני אומר רק משפט קצר "95 מלא עם דלקן בבקשה" וזהו, לא נראה לי כי לאנשים אחרים יש בכלל על מה להתבטא בגסות. עם כל הכבוד מילוי דלק לא דורש הרבה אינטרקצייה בין המתדלק ללקוח, אולי תוכל מניסיונך למצוא דוגמאות בעיתיות כאלה אך אני מניח שמספר המקרים הבעייתים כגון לקוחות לחוצים, מקללים וכו' אינו שונה בהרבה מכל עבודה אחרת עם קהל.

-מקום עבודה שאין בו תנאים כמו 8 שעות עמידה בחום, בסדר. עבודה קשה, תנאים נאחסיים, אז מה? עם כל הכבוד עבודה בבניין, שיפוצים, ניקיון וכל עבודה פיזית אחרת לא נותנת תנאים הרבה יותר טובים. חשבת מה זה להיות שומר בקניון? זה 8 שעות עמידה בחום בזמן שצ'חצ'חים עוברים בגסות תמורת משכורת מגוחכת. אל תבין אותי לא נכון, זו כנראה עבודה לא קלה, (אני מעדיף לשבת מול מחשב במשרד ממוזג8)) אבל בגדול זו לא עבודה כל כך קשה.

אין לי מושג על איזה תמורה אתה מדבר שהם מקבלים אך אם הייתה תמורה לא היו עובדים שם רק לשם המועדפת ועוזבים.
משכורת, אלא מה? (ואני עדיין לא מבין מדוע תידלוק הוא עבודה מועדפת)

תדלקתי בארה"ב, המתדלקים שם עם חיוך (מלאכותי) על הפנים בזמן התידלוק ואפילו אם תבלבל להם את המוח (כמו לבקש מהם לשרטט מסלול על המפה) הם לא יעשו פרצופים. תדלקתי ביפן, המתדלקים שם קדים בזמן שהם ממלאים דלק (ובמקום אחד המתדלק חבש כפפות לבנות!) ואם תתעטש הם ירוצו להביא ממחטת נייר ללא בקשה.

מה אני כבר ביקשתי פה? שלא יגרור את הצינור על המראה? שלא יעשה פרצוף מנחוס? אולי זה יותר מדיי לבקש מהמתדלק הישראלי הממוצע אבל לי נראה שרצוי שייעשה איזשהו מאמץ לשפר רמה.

פורסם

אולי בתקופה זו של בחינה מחודשת של מוסכמות, הגיע הזמן לשים סוף להעדפה לעבודה הזאת? (לתמריץ)

הפרש השירות עלה מ12 ל-20 אג'. מצידי שיהיה גם 50 אג'.

תותקן תקנה שעל כל חברה להעמיד לפחות תחנה בעיר עם שירות לטובת נכים. היתר יתכבדו ויתדלקו את מכוניתם!

נשים "תתכבדנה" ותעבורנה תדריך מיוחד על אופן התדלוק. אני לא רואה סיבה שבן אדם שלא מסוגל למלא בעצמו דלק במכוניתו יורשה לנהוג בה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^אתה מושפע ממהיר ועצבני 4 שהיה בשישי בצהריים? :lol:

יעקב ניצן,

זכותך המלאה לשלם במזומן בלבד ולהשתמש בשרות המלא, אבל קח בחשבון שזה מכניס אותך למצב שעליו אתה מתלונן. התחנה החליטה שצריך לנצל את הלקוחות ולהציע להם שטויות שהם לא צריכים. מה תעשה? תעבור לייצר דלק לבד בבית מגללים של היפופוטם? זה לא שיש תחליף לתחנות דלק.

גם אני שונא שפונים אלי עם המשפט "האם אתה מעוניין במכונת קפה?" בתחנת דלק,

אותו דבר עם כל האלה בסופרמרקט שמציעים לי לטעום עוגיות/ מזבלים לי במח על יין לקידוש, ואני צריך להיות נחמד אליהם פתאום, כשבכלל באתי לקנות דברים אחרים לגמרי,

שעומדים בקניונים ופונים אלי עם איזה עלון והצעה מטומטמת להשקיע כסף בקו מכונות ממתקים,

או אלה שמתקשרים מחסוי ושואלים אם שמעתי על ספוגית הפלא או איזה שטות דומה,

ויש את אלה שלא טורחים לשכור עובדים ומתקשרים אלי עם הודעה מוקלטת על איזה מוצר שאני חייב להחזיק 10 ממנו בבית.

אבל התרבות הצרכנית של רוב האנשים כנראה משתלמת לבעלי העסק, אחרת מזמן היו מפסיקים לנסות.

אז אם אתה אנטיפת כמוני, אני ממליץ לך לעבור לתדלק בכרטיס אשראי בלבד. חבל על הבריאות שלך והעצבים, זו תופעה שאי אפשר להילחם בה.:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תרשה לי להדגיש מספר דברים.

-איזה יחס? אני אומר רק משפט קצר "95 מלא עם דלקן בבקשה" וזהו, לא נראה לי כי לאנשים אחרים יש בכלל על מה להתבטא בגסות. עם כל הכבוד מילוי דלק לא דורש הרבה אינטרקצייה בין המתדלק ללקוח, אולי תוכל מניסיונך למצוא דוגמאות בעיתיות כאלה אך אני מניח שמספר המקרים הבעייתים כגון לקוחות לחוצים, מקללים וכו' אינו שונה בהרבה מכל עבודה אחרת עם קהל.

-מקום עבודה שאין בו תנאים כמו 8 שעות עמידה בחום, בסדר. עבודה קשה, תנאים נאחסיים, אז מה? עם כל הכבוד עבודה בבניין, שיפוצים, ניקיון וכל עבודה פיזית אחרת לא נותנת תנאים הרבה יותר טובים. חשבת מה זה להיות שומר בקניון? זה 8 שעות עמידה בחום בזמן שצ'חצ'חים עוברים בגסות תמורת משכורת מגוחכת. אל תבין אותי לא נכון, זו כנראה עבודה לא קלה, (אני מעדיף לשבת מול מחשב במשרד ממוזג8)) אבל בגדול זו לא עבודה כל כך קשה.

משכורת, אלא מה? (ואני עדיין לא מבין מדוע תידלוק הוא עבודה מועדפת)

תדלקתי בארה"ב, המתדלקים שם עם חיוך (מלאכותי) על הפנים בזמן התידלוק ואפילו אם תבלבל להם את המוח (כמו לבקש מהם לשרטט מסלול על המפה) הם לא יעשו פרצופים. תדלקתי ביפן, המתדלקים שם קדים בזמן שהם ממלאים דלק (ובמקום אחד המתדלק חבש כפפות לבנות!) ואם תתעטש הם ירוצו להביא ממחטת נייר ללא בקשה.

מה אני כבר ביקשתי פה? שלא יגרור את הצינור על המראה? שלא יעשה פרצוף מנחוס? אולי זה יותר מדיי לבקש מהמתדלק הישראלי הממוצע אבל לי נראה שרצוי שייעשה איזשהו מאמץ לשפר רמה.

תראה אני לא בא לנהל איתך וויכוח באם העבודה קשה או לא, סתם בגלל שהשווית אז עבדתי גם פעם כפועל בניין אצל קבלן ואפילו שם היו 3 הפסקות קפה 15 דק׳ כל אחת ועוד הפסקה של חצי שעה של אוכל, גם את זה אין לך בתחת דלק.

ממה שהייתי בארה״ב לא ראיתי תחנה אחת עם שירות מלא ולדעתי הכי טוב יהיה לבטל את הדבר הזה חוץ מהאיבוד של עוד מקומות עבודה כי לא רק חיילים משוחררים עובדים שם אלא הרבה פעמים אנשים שלא צלח להם מזלם וגם הרבה מבוגרים.

בקשר אלייך אני יכול רק לנחש לה הפרצוף המעצבן שאתה מקבל מהמתדלק, כן זאת עבודתו אך אין דבר יותר מעצבן מאשר אדם עם דלקן שמחכה שיבואו לתדלק אותו, אחי דחוף את המשאבה לרכב ותלחץ על הפייה לא יקרה לך כלום ולא תזיע.

חוץ מזה שזה כבר עניין אינדיבידואלי בין אדם לאדם אז כן אולי המתדלק שאתה פוגש הוא אדם מתוסכל וממורמר זה לא אומר כלום לגבי שאר העובדים או שאר התחנות בפרט.

אני יכול להגיד לך על עצמי שאני עוזר לאנשים מעל ומעבר בין אם זה כיווני נסיעה, עזרה בתדלוק למרות שבלילה הכל שירות עצמי, עוזר לתקן פאנצ׳רים ואפילו עם הרכב הפרטי שלי להניע בכבלים או לתת כלים שלי פרטיים לאנשים שזקוקים לעזרה גם אחרי שכמה פעמים אפילו לא החזירו לי אותם.

ובעניין היחס, כן לא תאמין כמה היחס שונה בין זה לכל עבודה אחרת, אנשים פשוט חושבים שאתה בבעלותם, שב לך 20 דק בתחנת דלק אני מבטיח לך שאין מצב שלא תיתקל בישראלי היפה בפעולה.

פורסם

לפני כחצי שעה בשש בבוקר תדלקתי , במזמן כמובן ,בתחנת דלק באזור מגורי . איז כיף . הייתי לבד בתחנה חוץ מהמתדלק ושתי ילדות נחמדות בחנות ליד .המתדלק ממש חיכה לי כי היה לו משעמם וקניית כוס קפה בחנות וסיגריה ראשונה מחוץ לתחנה עברו בנעימים .כך צריך להיות . שבוע טוב

פורסם
אתה ממתין פעמיים בתור רק בגלל שיש במדינה הלא-מערבית שלנו מספיק אנשים טובים שהחליטו לתדלק במזומן ו"שכחו" לשלם ביציאה מהתחנה. אם תדלק בשירות עצמי באשראי, לא תצטרך לחכות.

יש מספיק מצלמות אבטחה שיצלמו את מספר הרכב ויגיעו לגנב, זו לא בעייה.

אגב, זו יכולה גם להיות שיטת שיווק, יצלמו את לוחית הרישוי וישלחו את החשבונית בדואר - כמו כביש 6:)

ואגב2, לא יפה להכליל את כל נהגי ישראל.

אני מאמין שבאירופה ובארה"ב לא חסרים אנשים כאלו.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

500Abarth אני בטוחה שמקרה כזה לא קרה לך, לכן הרשה לי לספר לך מעט על כך.

אכן לוחית הרישוי מצולמת, למעשה כל התחנה מצולמת כך שיש גם את פניו של הנהג,

כדי להגיע אל אותו אדם ישנה בירוקרטיה שצריך לעבור, לקחת יום חופש, להמתין בתור לחוקר בתחנת המשטרה, להגיש את התלונה, להמתין שהגנב יאותר ויזומן לתחנת המשטרה יחקר וכו' וכו' וכו.

זה לא מסתיים באותו היום.

ולכן לאחר שהמקרים הללו חזרו מספר פעמים בתחנה שניהלתי (3 תחנות), העובדים קיבלו הנחיה לתדלק רק ברגע שכסף מזומן נמצא בקופה, כי אף אחד לא משלם לי על יום עבודה שמבוזבז בתחנת המשטרה ועד לרגע שהכסף חוזר אלי אני לא מקבל תוספת פיגור והצמדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
500Abarth אני בטוחה שמקרה כזה לא קרה לך, לכן הרשה לי לספר לך מעט על כך.

אכן לוחית הרישוי מצולמת, למעשה כל התחנה מצולמת כך שיש גם את פניו של הנהג,

כדי להגיע אל אותו אדם ישנה בירוקרטיה שצריך לעבור, לקחת יום חופש, להמתין בתור לחוקר בתחנת המשטרה, להגיש את התלונה, להמתין שהגנב יאותר ויזומן לתחנת המשטרה יחקר וכו' וכו' וכו.

זה לא מסתיים באותו היום.

ולכן לאחר שהמקרים הללו חזרו מספר פעמים בתחנה שניהלתי (3 תחנות), העובדים קיבלו הנחיה לתדלק רק ברגע שכסף מזומן נמצא בקופה, כי אף אחד לא משלם לי על יום עבודה שמבוזבז בתחנת המשטרה ועד לרגע שהכסף חוזר אלי אני לא מקבל תוספת פיגור והצמדה.

ל'

אני לא יודע אם ניהלת תחנה בדרך ראשית או לא ולכן לא אוכל לדעת אם השאלה במקום.

אבל, כמה פעמים זה קרה לך?

שמישהו גנב דלק?

אם זה קורה על בסיס יומי אני אוכל את הכובע מאידך אם זה קורה פעם בשבוע אני מניח שכל רשת מכילה את מרווח הביטחון הזה.

מה יגידו בעלי הסופרים על כאלו שעל הדרך בקניות גם אוכלים , פותחים וסוגרים אריזות מבלי לשלם?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

3 תחנות דלק ו 3 חנויות נוחות במשך 7+שנים.

מרווח בטחון?

נשמע לך הגיוני שכל שבוע יגנבו ממך 350+- ?

יש ביטוח בתחנה על נזקים ועל פגיעות, לא על גנבות של נהגים שהחליטו לגנוב באופן סידרתי ולא לשלם לתחנת הדלק.

כמה פעמים זה קרה?

מספיק פעמים, כי כל פעם זה קרה לעובד אחר והיתי צריכה לעבור את כל הפרוצדורה הזו על מנת להשיב את הכסף עבור הדלק.

במתחם שלי היה גם חנויות נחות, את כל הנושא של הסחורה מתקזזים עם ספקים וזה לא מגיע לסכומים כאלו.

*אם בעתיד תנהל עסק ותהיה מוכן לספוג הפסדים של 1600 ש"ח בחודש, אני מורידה בפניך את הכובע על הנדיבות שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...