Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo gti 2011 בעיית עשן מהאגזוז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי פולו ג'יטיאי שלשום נסעתי בערך 30 ק"מ ושמתי לב שיוצא המון עשן מהאגזוז לא כמו בכל אוטו אחר רציתי לדעת אם זאת בעיה או שזה בגלל שהאוטו חדש? מה יכולות להיות הסיבות?

תודה מראש.

פורסם

איזה סוג של עשן? (לבן/שחור).

מתי בעיקר יוצא העשן, בתחילת נסיעה אחרי הנעה?

יש לך אחריות על האוטו, תלך למוסך שיבדקו, בעיקרון לא אמור להיות לך שום עשן.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

עשן מהאגזוז הוא נושא בעייתי במקצת ובמיוחד בתמיכה מרחוק. אתה חייב לתת פרטים על אופי העשן, צבעו, מצבים בהם הוא מופיע ומפלס נוזלים/שמנים.

בעניין הצבעים זה בד"כ כך:

לבן - מים.

לבן כחלחל (מבלבל מאוד) - שמן.

אפור שחור - דלק.

על כל פנים, מכיון שהרכב חדש לחלוטין לא הייתי מעמיק בזה יותר מדי, פשוט מזהה מתי ובאיזה מצבים העשן מופיע ופונה מיד לאחד ממרכזי השירות.

פורסם

הגיוני שהרכב ישרוף קצת שמן בק"מ הראשונים שלו.

החיכוך הוא גבוה ביחס לק"מ הבאים שהוא יצבור בעתיד.

שנסעתי מאחורי חבר שלי שהוציא איביזה חדשה מהסוכנות הרכב עישן כשהוא האיץ בחוזקה.

פורסם
הגיוני שהרכב ישרוף קצת שמן בק"מ הראשונים שלו.

החיכוך הוא גבוה ביחס לק"מ הבאים שהוא יצבור בעתיד.

שנסעתי מאחורי חבר שלי שהוציא איביזה חדשה מהסוכנות הרכב עישן כשהוא האיץ בחוזקה.

הבחור לא שמע על הרצה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...