Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח-הרכבה טרם 18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הוא הג'ק המתקפל כשחנית ליד החברה עם האופנוע החדש.

אתה!!!!!!

יש לנו חשבון.

:lol:

חכה חכה...

אתה יודע כמה עוד יש?

אני היא נזילת השמן אחרי האובר-אול

אני הבורג ללא ההברגה שהורס את הסוף שבוע

אני הוא הבור באמצע הנחל שמעלים לך את האופנוע

אני ידית הקלאץ' שנשברה אחרי נפילה מהג'ק

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

ואוהב את זה כל יום מחדש!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אתה!!!!!!

יש לנו חשבון.

חכה חכה...

אתה יודע כמה עוד יש?

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

ואוהב את זה כל יום מחדש!

אז ככה, קודם כול ציטטתי את זה כדי לא להאריך את הדיון, אבל הציטוט לגבי התגובה הארוכה שלך...

אז שמע, חס וחלילה אתה לא האדם הרע, ואף אחד לא רע בנוגע לזה... לא האב ולא אנחנו, אבל הבן הוא כן, מעשה ילדותי וטיפשי ביותר שרק ילד מתבגר יכול לעשות, ובזה כנראה תסכים איתי.

כול מה שטענת נכון מאוד, ואמת לאמיתה, אני מצדיק אותך וחושב בדיוק כמוך... אבל אתה חייב להסכים איתי בשנית שהאב לא אשם במה שקרה, הכוונה היא למה שקרה כבר, לא מה שיקרה... הוא אשם בחינוך שנתן לבנו, זה אולי, אבל בטיפשות של בנו, זאת כבר לא אשמתו אלה טעותו, ונכון הוא לא צריך לתת או להרשות לבנו לעשות את זה בשנית בכול הנוגע לזה.

אם זאת, אני לא מצדד את האב, אבל אני מבין אותו שהוא בסך הכול מודאג לאחר המקרה, ואני בטוח שהוא לא ירשה זאת בעתיד... זאת כול הדעה שלי שניסיתי להעביר כאן.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

אם תכתוב את כל זה בכתב יד צפוף בהרבה מחברות דקות ותדחוף את כולן יחד בפינה חשוכה בבית יעשו עליך סרט

"מועדון-טייגר" או "7 טייגרים"

:lol::lol::lol:

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

אם תכתוב את כל זה בכתב יד צפוף בהרבה מחברות דקות ותדחוף את כולן יחד בפינה חשוכה בבית יעשו עליך סרט

"מועדון-טייגר" או "7 טייגרים"

:lol::lol::lol:

אכן יצירתי... כול המחמאות שלי אליך, טייגר. :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

סליחה על הברות אני רק בן 15

מישהו יכול להסביר לי מה הפרוש-

"אני הוא הג'ק המתקפל כשחנית ליד החברה עם האופנוע החדש"

את כל שאר המשפטים הבנתי רק את זה לא.

חן

פורסם

אחי זה המשפט הכי קל להבנה...

האופנוע נופל! :evil:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אתה!!!!!!

יש לנו חשבון.

חכה חכה...

אתה יודע כמה עוד יש?

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

ואוהב את זה כל יום מחדש!

אז ככה, קודם כול ציטטתי את זה כדי לא להאריך את הדיון, אבל הציטוט לגבי התגובה הארוכה שלך...

אז שמע, חס וחלילה אתה לא האדם הרע, ואף אחד לא רע בנוגע לזה... לא האב ולא אנחנו, אבל הבן הוא כן, מעשה ילדותי וטיפשי ביותר שרק ילד מתבגר יכול לעשות, ובזה כנראה תסכים איתי.

כול מה שטענת נכון מאוד, ואמת לאמיתה, אני מצדיק אותך וחושב בדיוק כמוך... אבל אתה חייב להסכים איתי בשנית שהאב לא אשם במה שקרה, הכוונה היא למה שקרה כבר, לא מה שיקרה... הוא אשם בחינוך שנתן לבנו, זה אולי, אבל בטיפשות של בנו, זאת כבר לא אשמתו אלה טעותו, ונכון הוא לא צריך לתת או להרשות לבנו לעשות את זה בשנית בכול הנוגע לזה.

אם זאת, אני לא מצדד את האב, אבל אני מבין אותו שהוא בסך הכול מודאג לאחר המקרה, ואני בטוח שהוא לא ירשה זאת בעתיד... זאת כול הדעה שלי שניסיתי להעביר כאן.

תראה, פה אנחנו נכנסים כבר להיבטים פסיכולוגיים של התבגרות הילד, וגישות כאלה ואחרות בחינוך.

אפשר לבוא עם מליון דעות, ולצאת בהצהרות ש"פרויד טען" וכל מיני כאלה.

מבחינתי גם אפשר להביא את דוקטור רות אם זה עושה למישהו טוב.

אבל הבעיה הבסיסית בנושא פה והעובדה לא ניתנת לשינוי היא שהוא עשה את זה.

אולי זה לעשות מזבוב פיל, אבל אני לא מאמין שיש זוטות בנושא של העברות האלה.

הילד בפירוש ובמודע עשה מעשה שעובר על החוק.

הרבה עושים את זה בגילו.

הבעיה היא שמה שהוא עשה יכול לפגוע באחרים ועלול אף לשמש לו דוגמא רעה מאוד לגבי עתידו המגיע.

צריך לשנות את ההתנהגות בצורה כזאת או אחרת.

אין פה שום דרך להסביר את זה.

נכון, הוא לא רצח מישהו, אבל השאלה היא, שאם מתקיים זלזול כלפי החוק כבר מעכשיו, אז מה יקרה אחר כך?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אתה!!!!!!

יש לנו חשבון.

חכה חכה...

אתה יודע כמה עוד יש?

אני המים בדלק

אנוכי, הטיגר.

רע, רשע, אכזר וקר.

ואוהב את זה כל יום מחדש!

תראה, פה אנחנו נכנסים כבר להיבטים פסיכולוגיים של התבגרות הילד, וגישות כאלה ואחרות בחינוך.

אפשר לבוא עם מליון דעות, ולצאת בהצהרות ש"פרויד טען" וכל מיני כאלה.

מבחינתי גם אפשר להביא את דוקטור רות אם זה עושה למישהו טוב.

אבל הבעיה הבסיסית בנושא פה והעובדה לא ניתנת לשינוי היא שהוא עשה את זה.

אולי זה לעשות מזבוב פיל, אבל אני לא מאמין שיש זוטות בנושא של העברות האלה.

הילד בפירוש ובמודע עשה מעשה שעובר על החוק.

הרבה עושים את זה בגילו.

הבעיה היא שמה שהוא עשה יכול לפגוע באחרים ועלול אף לשמש לו דוגמא רעה מאוד לגבי עתידו המגיע.

צריך לשנות את ההתנהגות בצורה כזאת או אחרת.

אין פה שום דרך להסביר את זה.

נכון, הוא לא רצח מישהו, אבל השאלה היא, שאם מתקיים זלזול כלפי החוק כבר מעכשיו, אז מה יקרה אחר כך?

זה קצת יותר מזה, טיגר. בוא נהיה כנים - אנחנו לא שומרי חוק מס' אחת, אבל:

יש הבדל גדול בין זה לבין לעשות מעשים טיפשיים. הרבה חוקים הם לא כל כך חכמים ולא כל כך עוזרים אבל להרבה מהם יש חשיבות עליונה בלשמור על חיינו ועל בריאותנו (הפיזית לפחות).אני לא אומר לסנן בין החוקים, אבל לפחות לא לעשות דברים מטומטמים שיביאו לפגיעה בעצמנו או באחרים - לזה לא דרוש חוק, זה דורש קצת אינטיליגנציה בסיסית וחינוך.

כל מה שהטפת מעל דפי הפורום מוצדק לחלוטין, ואפילו שזה נראה כמו לעשות פיל מיתוש, חייבים להפוך את המצב בארץ לכזה. כיוןן שאנחנו בצד השלילי של ציות לחוק ולהתנהגות חכמה, יש צורך למשוך לכיוון השני, בקיצנויות , בכדי לנסות להביא לשינוי.

ובאותה נימה, יש לקחת את כל התרבות ה'יהיה בסדר' במדינה הזאת ולהעיף אותה קיבינימט, כי .."רקפה, שלושה ראשי ממשלה, נחקרים ולא משתפים פעולה.."

:twisted:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

כולנו צודקים, כך לפחות אני רואה את זה...

אבל נסכם את זה ככה, מה שעשה הילד זה דבר אסור מבחינת החוק, אין ויכוח... האם זה יגרום לו לעשות את זה בעתיד או אף גרוע מי זה? זאת שאלה שקשה לענות עליה, וגם בשלב זה לא ניתנת התשובה עליה, למרות שאני לא חושב שהוא יעשה משהו חמור מזה אם אביו אכן דיבר איתי ווידא שהוא הפנים הכול ולא יעשה זאת יותר (זה נמע כמו לדבר עם ילד ב5, אבל במקרים רציניים אלו, זה לא...)

למשל, תראו מקרה...

הגעתי לקיוסק שמוכן דברים רבים (ממתקים, אוכל וכו'...), אני וחבר שלי רצינו לקנות לחמניה עם נקנקיה עקב רעב כבד :wink: , לפני שלושה ימים ככה הנקנקיה בקיוסק עלתה 5 שקלים, אך כאשר הגענו לקנות אתמול הוא אמר לנו 7 שקלים. עכשיו חבר שלי הוא לא מהילדים הטובים, הוא תיכנן שנגנוב את הנקנקיות בלי לשלם (המוכר בן 60 ככה, זה לא יהיה קשה), עכשיו... אני אמרתי לו, אני לא אגנוב נקנקיה משתי סיבות - האחת זה לא "חוקי" לגנוב, והשניה היא הכבוד למוכר שמתפרנס מזה (כמה שזה ישמע לכם טיפשי, אבל כשאני משלם על משהו כזה אני שמח לשלם למוכר...).

בקיצור, כמו הילד שעלה על האופנוע של חברו ואמר לעצמו "ז** על החוק, אני רוצה לרכב ולא מעניין אותי חוקים טיפשיים" , כך כמעט שכנע אותי חבר שלי בזה שהוא אמר "ז** על המוכר, המחיר בכול הארץ הוא 5 שקלים ופה פתאום הוא לוקח 7, למה מה קרה?! אני (החבר) לא אשלם לו 7 בשביל "הפרנציפ" (אותו דבר שעשה הילד לדעתי) ולא מגיע למוכר שאני אקנה ממנו, לכן אני אגנוב ממנו"

מסקנה, אולי הסיפור שהבאתי לא דומה כלל את המקרה, אבל תנסו להבין את הדעות של האנשים כשר הם נתקלים בחוק!

נ.ב.

אתם לא חייבים לקרוא, הבאתי סיפור שקרה לי אתמול ומזכיר לי את המקרה הזה, ואני חוזר ואומר, מזכיר ולא אותו הדבר או דומה!

סוף שבוע נעים לכולם! :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

• תוכן חדש...