Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עמית,

א. המירוץ לא יתקיים ב-270 קמ"ש. זה מסלול של 1.3 ק"מ.

ב. כמובן שצריך כושר מינימלי, אבל פחות ממה שנדמה לך, ובטח לא צריך לבחון את זה לעומק במיונים ראשוניים, שצריכים להיות מהנים (כי שילמת עליהם כסף טוב) ולא מסע כומתה. כושר זה גם דבר שאפשר לפתח. הכושר שלי, למשל, אפסי. אבל אם אתקבל לשלב השני של המיונים בוודאי אשקול לשפר אותו כדי לעמוד בדרישות המינימום.

ג. ברור שיבוצעו אימונים אינטנסיביים, אבל גם כך אי אפשר ליצור נהגי מירוץ מקצועיים בשבועות ספורים. זו גם לא המטרה.

רוני

אוקיי.

בשורה תחתונה, השופטים פסלו מלא אנשים (ואני ראיתי את התוצאות) על סמך הנהיגה שלהם במשך כ-15 שניות על רכב שהם נוהגים בו בפעם הראשונה. זה הדבר העיקרי שמפריע לי מאוד.

חוץ מזה, שילמתי כסף טוב - מצפה לתמורה ראויה. נהגתי סה"כ במשך פחות מדקה כל היום ושילמתי על זה מחיר של טנק דלק מלא.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער שאני מגיב רק עכשיו, לאחרונה עוברת עלי תקופה מעט עמוסה ואין לי זמן לעקוב אחר המתרחש כאן באופן יומיומי.

ובאופן כללי תנו לי להגיד לכולכם, אין לכם מושג במה כרוכה הקמה של ימים כאלו ואירוע כזה בכלל שעוד רק התחיל להזכירכם.

אתם לא יודעים כמו עמלו עבורכם מאחורי הקלעים - מהרעיון שהתגלגל בראש של בועז ועד יום המיונים, כמה השקיעו וכמה לא ישנו על מנת כל הזמן לשפר עבורכם את חווית הימים האלו ולגרום לכם להנות מהם ככל האפשר.

יש לי את הפרבילגיה לעמוד בקו התפר ולהיות חלק מההפקה אך גם סוג של נציג עבור הקהילה כאן (למרות שחלקכם חושב שאני הופך להיות מולטי מליונר אחרי האירוע הזה ושאני בכלל סוג של קונספרציה - פוגע האמת, אבל גם מזה למדתי), לא ישנתי כמעט 4 ימים וגם עכשיו אני כותב לכם עם עיניים טרוטות ועיפות, אבל זה בסדר שווה מבחינתי כל רגע, הצלחתי לעזור ללא מעט אנשים בדרך, להכניס מועמדים לימי המיונים שנבצר מהם עקב תקלה כזו או אחרת או בעיות בראותית, קיבלתי המון פידבקים חיובים מאנשים כאן, בפייסבוק ובכלל בימי המיונים ואני חלק מההפקה הראשונה של ספורט מוטורי חוקי בארצנו ועבורי זה הכל.

אני לא יודע מה אתה מרויח מבחינה כספית מהעסק הזה אם בכלל, והאמת היא שמעבר לכך שזה לא ענייני, זה גם ממש לא אכפת לי.

מה שאני כן יודע זה שאם חשבת שבגלל כל הדברים שכתבת ההפקה הזאת צריכה לקבל מחיאות כפיים, או שאתה סובל מתפישה מעוותת של המציאות או שאתה חושב שאנחנו אידיוטים.

ההפקה הזאת לא נעשתה בהתנדבות או מתוך פילנטרופיה. בסופו של יום, אנחנו מדברים פה על עסק כלכלי, ואין בכך כל פסול.

אינני משפטן, אבל אם פורמולה ישראל ו/או BBM הפקות ו/או מישהו מטעמם פרסם שיום המיונים יכלול XYZ מתקנים ואנשים שילמו כסף תמורת זה, יוצא שאותם אנשים באמת מתכוונים לקבל את אותם XYZ. היה וגם לא סיפקתם את כל אותם ה-XYZ מחד ולא פיציתם את האנשים באופן שמוסכם עליהם מאידך, הרי שהפרתם כאן התחייבות חוזית. אין לי אשליות, ואומנם לא קראתי את התקנון לעומקו אבל אני בטוח שיש שם איזה סעיף שמתייחס לאפשרות הזאת ומכסה אתכם מפני תביעות מהסוג הזה.

לא סיפקתם ולא פיציתם? לפחות (וסלח לי על הנימה התוקפנית) תסתמו את הפה ובטח שאל תצפו מאנשים שיזילו דמעה נוכח העובדה שנציג ההפקה כותב כאן בעודו טרוט עיניים ושהמפיק בכבודו ובעצמו קרע את התחת מאחורי הקלעים. בשביל זה שילמו לכם.

אותם אנשים, להזכירך, ממש כמוכם, גם עבדו די קשה כדי לקושש את אותם 333 ש"ח - זה לא שהם קטפו אותם מהשיח שגדל להם באדנית בבית. עדיין, לא ראיתי מישהו מכם שמזיל דמעה נוכח 333 ש"ח שהושקע עמל רב בהשגתם ושבוזבזו מבלי שהתקבלה תמורה נאותה מנגד.

אם פורמולה ישראל היתה מפרסמת הפנינג מוטורי, כל אחד היה עושה לעצמו את החשבון האם זה שווה לו הוצאה של 333 ש"ח. ניחוש אישי שלי: במקרה כזה לא היה צורך בשלושה ימים מלאים. אולי שניים, ואני נדיב. אבל לא, אתם פרסמתם ימי מיונים למירוץ פורמולה, וכפי שכתב אותו מקצוען שביקש להישאר עלום שם: ההפקה התרשלה, נקודה סוף פסוק.

* ג'ימי לא קשור לעיניין, זה מזעזע לראות את כל השלטים האלו בכזה מקום. זה ג'ימקאנה ולא ג'ימי-קאנה.

Amen, my brother!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מצטער שאני מגיב רק עכשיו, לאחרונה עוברת עלי תקופה מעט עמוסה ואין לי זמן לעקוב אחר המתרחש כאן באופן יומיומי.

אני לא יודע מה אתה מרויח מבחינה כספית מהעסק הזה אם בכלל, והאמת היא שמעבר לכך שזה לא ענייני, זה גם ממש לא אכפת לי.

מה שאני כן יודע זה שאם חשבת שבגלל כל הדברים שכתבת ההפקה הזאת צריכה לקבל מחיאות כפיים, או שאתה סובל מתפישה מעוותת של המציאות או שאתה חושב שאנחנו אידיוטים.

ההפקה הזאת לא נעשתה בהתנדבות או מתוך פילנטרופיה. בסופו של יום, אנחנו מדברים פה על עסק כלכלי, ואין בכך כל פסול.

אינני משפטן, אבל אם פורמולה ישראל ו/או BBM הפקות ו/או מישהו מטעמם פרסם שיום המיונים יכלול XYZ מתקנים ואנשים שילמו כסף תמורת זה, יוצא שאותם אנשים באמת מתכוונים לקבל את אותם XYZ. היה וגם לא סיפקתם את כל אותם ה-XYZ מחד ולא פיציתם את האנשים באופן שמוסכם עליהם מאידך, הרי שהפרתם כאן התחייבות חוזית. אין לי אשליות, ואומנם לא קראתי את התקנון לעומקו אבל אני בטוח שיש שם איזה סעיף שמתייחס לאפשרות הזאת ומכסה אתכם מפני תביעות מהסוג הזה.

לא סיפקתם ולא פיציתם? לפחות (וסלח לי על הנימה התוקפנית) תסתמו את הפה ובטח שאל תצפו מאנשים שיזילו דמעה נוכח העובדה שנציג ההפקה כותב כאן בעודו טרוט עיניים ושהמפיק בכבודו ובעצמו קרע את התחת מאחורי הקלעים. בשביל זה שילמו לכם.

אותם אנשים, להזכירך, ממש כמוכם, גם עבדו די קשה כדי לקושש את אותם 333 ש"ח - זה לא שהם קטפו אותם מהשיח שגדל להם באדנית בבית. עדיין, לא ראיתי מישהו מכם שמזיל דמעה נוכח 333 ש"ח שהושקע עמל רב בהשגתם ושבוזבזו מבלי שהתקבלה תמורה נאותה מנגד.

אם פורמולה ישראל היתה מפרסמת הפנינג מוטורי, כל אחד היה עושה לעצמו את החשבון האם זה שווה לו הוצאה של 333 ש"ח. ניחוש אישי שלי: במקרה כזה לא היה צורך בשלושה ימים מלאים. אולי שניים, ואני נדיב. אבל לא, אתם פרסמתם ימי מיונים למירוץ פורמולה, וכפי שכתב אותו מקצוען שביקש להישאר עלום שם: ההפקה התרשלה, נקודה סוף פסוק.

Amen, my brother!

אלעד- בתמונה שלך היית בדרך להוריד את הקונוס האחרון שנישאר עומד? :wink:

מסכים עם כל מילה. הכוונות טובות, התוצאות לא.

יש לציין, המטרה של כל הפידבקים השלילים שאתם מקבלים הם על מנת לשפר ולייעל את הפעמים הבאות. לא על מנת להביא אתכם לקריסת מערכות והתקפלות הביתה. בוא נאמר ככה, את ימי המיונים הבאים שלמיטב הבנתי יהיו בשנה הבאה, אל תפתחו עד שהם לא מפורקים לגורמים ונבדקים בפרטי פרטים. ניראה שהיה לכם רעיון ופשוט יאללה תפשתם קבוצה של אנשים הרצתם את השמועה בכל מדיה אפשרית ויהיה מה שיהיה. לא מתוכנן,לא מוקפד ולא מקצועי בכלל שלא נגיד חובבני.

ובעקבות זה הרבה (גם אנוכי) לקחו צעד אחורה. בעקבות התגובות השליליות. מקווה שתתאמצו קצת יותר בפעם הבאה. ושוב המחיר.. הוא לא משחק תפקיד. אם הייתם נותנים מענה בסטדנדרט גבוה כמו שציפינו לו גם אם הייתם דורש 600 ש"ח הייתי משלם. קחו לתשומת לבכם את הרעיונות שהשארתי לכם בשירשור אחר. יכול לצאת מזה רק טוב.

פורסם

Amen, my brother!

אלעד, מצטרף לדבריך.

זאת השורה התחתונה. מדובר בעסק, אף אחד לא עשה פה טובה לאף אחד ולא מדובר בארגון למען זכויות אדם. היה פה פרסום מוצלח שהקפיץ לאנשים פיוזים וגרם להם לחשוב שזאת הזדמנות חייהם.

מה שקרה הוא שאף אחד לא נתן את הדעת לכמות האנשים שנרשמו. לא יודע אם מראש לא היה להם אכפת, אם היה מדובר בתוכנית עוקץ, בחוסר ידע טוטאלי או בטעות תמימה, אבל זה כבר לא משנה.

ואם כבר דוגמה להפקות, נראה לי שמיונים לכוכב נולד יחסית מזכירים את ההפקה הנ"ל, אנשים פסיכים שחושבים שהם יכולים להיות לאונרד כהן הבא, באים, מחכים שעות בתור ושרים שיר וחצי במשך חצי דקה. לפחות הם לא משלמים על זה כסף... :wink:

השורה התחתונה היא שאנחנו הלקוחות המשלמים, ואם לא היה לנו כיף, אנחנו בטח לא חייבים התנצלות לאף אחד.

מה שאנחנו יכולים לעשות הוא להצביע ברגליים (באמת שהגיע הזמן) לאירוע באילת ולחסוך מאיתנו מירוץ סלבריטאים מפוקפק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני באתי ביום שלישי ליום המיונים ואחרי עזרה רבה מאביחי (שוב תודה רבה על העזרה אביחי,

אפשר להגיד שבילעדיך לא יכולתי להגיע באותו היום :) )

הגעתי ליום המיונים וההפקה היתה מאורגנת ועזרו לי בכל הבעיות (אני לא ארחיב בנושא)

יש האומרים שהמבחנים אינם מדויקים ואינם מתאימים למה שיעשה בעתיד, אני חושב ההפך.

ואם למישהו יש בעיה, אז בוא ניראה אותו מרים הפקה יותר טובה מזו שפורמולה ישראל הרימה.

עד היום לא היה ניסיון והאנשים האלה מנסים בעצם להגשים חלום למדינה הקטנה שלנו (כך אני חושב לפחות)

הם עשו את הלמידה שלהם כדי לדעת את איך למיין ואיך לבחון את המתחרים ואני בטוח שהם יודעים היטב איך לעשות זאת.

בסוף יום המיונים קניתי לעצמי חולצה שחורה של פורמולה ישראל (כמו של ההפקה) ואני באמת גאה ומעריך את זה שהאנשים האלה

מביאים את הספורט המוטורי בהתחלה כזאת יפה ואני מאוד מקווה שנצליח אף יותר בעתיד!

פורסם

Amen, my brother!

מקובל לחלוטין אלעד, צודק ולא ציפיתי שתזילו דמעה, פשוט בשלב מסוים הרגשתי שאין שום רצון לכלום מלבד "עריפה ראשים" וזה לא מוביל אף פעם לשום מקום.

אבל נוכחתי לדעת שטעיתי יש כאן המון אמוציות אבל גם בין השורות אני קורא את הדברים הנוספים שאתם אומרים וכיצד לשפר ומה לעשות בשנים הבאות וגם בהמשך המיונים השנה.

פורסם

אני באתי ביום שלישי ליום המיונים ואחרי עזרה רבה מאביחי (שוב תודה רבה על העזרה אביחי,

אפשר להגיד שבילעדיך לא יכולתי להגיע באותו היום :) )

הגעתי ליום המיונים וההפקה היתה מאורגנת ועזרו לי בכל הבעיות (אני לא ארחיב בנושא)

יש האומרים שהמבחנים אינם מדויקים ואינם מתאימים למה שיעשה בעתיד, אני חושב ההפך.

ואם למישהו יש בעיה, אז בוא ניראה אותו מרים הפקה יותר טובה מזו שפורמולה ישראל הרימה.

עד היום לא היה ניסיון והאנשים האלה מנסים בעצם להגשים חלום למדינה הקטנה שלנו (כך אני חושב לפחות)

הם עשו את הלמידה שלהם כדי לדעת את איך למיין ואיך לבחון את המתחרים ואני בטוח שהם יודעים היטב איך לעשות זאת.

בסוף יום המיונים קניתי לעצמי חולצה שחורה של פורמולה ישראל (כמו של ההפקה) ואני באמת גאה ומעריך את זה שהאנשים האלה

מביאים את הספורט המוטורי בהתחלה כזאת יפה ואני מאוד מקווה שנצליח אף יותר בעתיד!

תודה אשר שמח שהצלחת להגיע ולהשתתף בימי המיונים, אם גם תעלה לנבחרת אז בכלל אוכל לקחת קרדיט על כך שעזרתי למתמודד להגיע לנבחרת פורמולה ישראל :lol:

בהצלחה.

פורסם
מה שאנחנו יכולים לעשות הוא להצביע ברגליים (באמת שהגיע הזמן) לאירוע באילת ולחסוך מאיתנו מירוץ סלבריטאים מפוקפק.

כפי שכתבתי כבר בשרשור אחר:

אולי זו דווקא ההצעה הטובה ביותר לפיצוי? כרטיס מוזל (או אפילו חינם) לכל מי שהשתתף. גם אם כולם יגיעו זה יתפוס רק שליש מהמקומות אבל יכניס אווירה אמיתית של ספורט מוטורי.

פורסם

ray ביום שזה יקרה אני שם בקיני ורץ ברמאללה , נו באמת נראה לך באמת שיתנו לכל מי ששילם 333 שקל על קרקס , כרטיס מתנה למירוץ באילת ? הרי זה הפקה שנועדה לקדם את הספורט המוטורי בארץ וחס וחלילה לא להרוויח כסף, הרי כל הקטע פה זה הגברת המודעות למוטוריקה ספורטיבית , כן בטח ...

פורסם

!

המשפט הראשון לא מדויק. (תבדוק עובדות)

והשני, גם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מיזם עם פרסומים בכל המדיה והתקשורת עם חזון לעתיד מזהיר לספורט המוטורי בארץ ישראל, ככה לא עושים את זה!!!

הדרך לאתר נהג פוטנציאלי ממש לא הורגשה שם, הדרך לעשות כסף, לעשות צחוק, ולהשלות אנשים הייתה ובגדול...

כל מי שהשתתף במיזם הזה הרגיש ככה, זאת ממש לא הדרך לאתר מועמדים לנהיגה ספורטיבית, הדרך בה פעלו מארגני האירוע הייתה חובבנית, ההמתנה בין תחנה לתחנה הייתה בלתי נסבלת, התחנות היו ממש זילזול, הרגשתי כאילו חזרתי לגיל 12 ואני בתור למתקן בפארק שעשועים, ראיתי את האנשים סביבי לא מוצאים את עצמם בדיוק כמוני, ושואלים את עצמם לזה התכוונו המארגנים שפירסמו בכזאת התלהבות את "האירוע המוטורי הראשון מסוגו בארץ" ממש בושה, פשוט רציתי ללכת אבל היה לי חבל על ה - 333 ש"ח שתרמתי למיזם המטופש הזה שאגב לו היה ניתן לקבל החזר הייתי דורש אותו עוד לפני שהגעתי לשם, לאחר שראיתי את הכתבה שסיקרה את האירוע יומיים לפני יום המיונים שלי.

בקיצור אם ככה נראה "האירוע המוטורי הראשון מסוגו בארץ" אני אומר ל - FIL חבל על המאמץ אבל כל הכבוד על הדרך לעשות כסף יש מה ללמוד...

ניתן להוסיף הערות ותגובות בעמוד הפייסבוק של הקבוצה "פורמולה ישראל - אכזבה" http://www.facebook.com/#!/groups/143159869116775/

user_online.gifreport.gif progress.gifedit.gifquote.gifmultiquote_off.gifquickreply.gif

פורסם

אולי עדיף באמת שתאשר לנהוג בטנדר דודג'

ביקורת תמיד יכולה להיות. אבל תכבד אחרים, גם אם דעתם אינה כדעתך.

כל בחינה, תמיד, יהיו מי שיסכימו עם אופן עשייתה, ומי שלא.

בטוח יש נהגים טובים שלא עלו לשלב השני

בטוח יש נהגים טובים שלא יבחרו בשלב השני.

ככה זה החיים.

כל הכבוד לאלון וחבורתו על הרמת המיזם. על שאר הרוח, החזון. אני בטוח שבינתיים המיזם בהשקעה גדולה, שעלולה להפוך להפסד עוד יותר גדול. אני מאחל להם מכל ליבי שזה לא יהיה כך.

אם חשוב לך ספורט מוטורי (ולכל מי שחשוב) - פרגנו, תימכו, תנו ביקורת בונה, ועשו מה שאתם יכולים כדי שהמיזם הזה, ואחרים בעתיד, יצליחו. רק כך נשנה את המציאות המוטורית המחורבנת בארץ המוגבלות הבלתי אפשריות שלנו.

פורסם
בטוח יש נהגים טובים שלא עלו לשלב השני

בטוח יש נהגים טובים שלא יבחרו בשלב השני.

ככה זה החיים.

האף שלך כנראה סתום.

רק דבר אחד אנחנו מבקשים, דבר ממש בסיסי, לקבל את התוצאות של הבחינה. מעניין למה זה לא קרה?

• תוכן חדש...