Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע שתבקש החזר אן הזדמנות חוזרת.

אם אכן מאחורי ההפקה עומדים אנשים ישרים ואמינים שבאמת ובתמים רוצים לקדם את הספורט(אני מקווה), הם יבינו שאם לא יעשו כך הם יכרתו את הענף עליו הם יושבים.

הפורום הזה הוא ההוכחה החותכת לכלל הראשון בשיווק, לקוח מרוצה לעיתים רחוקות חולק את רשמיו עם אחרים, לקוח לא מרוצה יספר ויתלונן בפני כולללם, ובעולם האינטרנט זה נכון שבעתיים.

כמו שכבר אמרו אין מצב שאני חוזר על היום הזה פעם נוספת במתכונת הנוכחית שלו (אם אני ארצה לעבור עינוי אני פשוט אלך למועדון הBDSM הקרוב לביתי).

לגביי החזר, קשה לי להאמין שהם יצרו תקדים מסוכן ויחזירו למישהו את הכסף.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן אני מבין את התסכול, אני חייב להתחיל שוב בהסבר שהוא חשוב עבורי, עבור פורמולה ישראל ובכלל עבור הספורט המוטורי.

אתם כל הזמן חוזרים ואומרים שכאילו התבצע כאן קומבינה או מכה של כסף ועכשיו פורמולה ישראל בורחים לחו"ל.

אני חוזר ומדגיש זוהי השנה הראשונה והיום הראשון שאנו מנסים להרים פרויקט גדול ושאפתני כל כך ולכן ישנם חבלי לידה וקשיים.

נכון אתם סבלתם מכך ואנחנו מתנצלים ומנסים לשפר את ימי המיונים הבאים ואת האירוע בשנה הבאה, גם מבחינת תכנון המתקנים והתחנות נערך בצורה שונה לאור הפידבקים שלכם והפקת הלקחים שלנו.

בואו נזכור שזהו אירוע שהולך לקרות כל שנה בשנים הקרובות ובזכותכם ישתפר ויתעלה לרמה גבוהה.

שוב מתנצל על ההמתנה הארוכה ובאמת מקווה שלאחר שהכעס קצת ישקע תוכלו לראות זאת מזוית אחרת גם.

שלום שלום..

הבעיה היא לא שאנו חושבים שתברחו לאנשהו, הבעיה היא שהאנשים שמבינים אפילו טיפה בנהיגה ממש התאכזבו מההפקה..

אנחנו לא מפגרים!

אפשר לעבוד עלינו בפרסומות, בשיווק ובתוכניות טלוויזיה, אבל את דעתנו על המוצר הסופי אי אפשר לשבש..

האינטרס שלכם הוא $$$, ולא היסטוריה ואלוף נהיגה כמו שטענתם.

אבל אדבר בשם עצמי

בתור מישהו שכבר נהג מאות פעמים בקארט ארבע פעימות ושתי פעימות, ועשה קורסים של נהיגה בארץ ובעולם אני חושב שהמיונים היו לא שיוויונים/תחרותיים/רחבים/וכמובן שלא ממיינים..

אתם המקצוענים יכולים להסתכל למישהו בעיניים ולהגיד שההפקה והמיונים היו מספקים?

רציתם לבחור אלוף, או לעשות סדרת טלוויזיה?

אני ורצה לשמוע את דעתם של המומחים.. איפה רם סמואל, און יעקובסון, אלי אילדיס, או מישהו אחר שלא משוחד..

כשמסתכלים טיפה על המספרים הכל נראה שונה:

יום ראשון מתוך 7?

אני הייתי בקבוצה 26 שמנתה בערך 30 אנשים:26*30=750. ואני מאמין שהיו לפחות אלף, כי לא הייתי בקבוצה האחרונה..

1000*330= 330,000 ש"ח ביום אחד!

מתקני כח (הורדת ידיים, קרניים של שור)- 100 שקל ליום..

קורדינציה ושיווי משקל: 100 שקל ליום. {מתקן הקורדינציה בוטל (מה הקשר בין קורדינציה לנהיגה?)}

אופניים 360: (כנראה מישהו בנה את השטות הזאת בבית) 2000 שקל שבועי.

סימולטור: כל אחד הביא את הפליי מהבית(שלט ומשחק) 500 שקל ליום כולל הוצאות על המשחק..

BMI: פחחח אל תצחיקו אותי..

מבחן פסיכולוגי: פחח אל תצחיקו אותי... 50 של ליום..

ג'ימקאנה: 2 אוטו שכור + 2 מדריכים +8 קונוסים: 1000 שקל ליום מקסימום

קארטינג: 3 קארטינג מושכר + 2 מדריכים: 1000 שקל ליום מקסימום

ראיון אישי: בוטל (כנראה ממש יקר)

אז אל תגידו שזה לא נראה מסריח..

כי יש אנשים שלא סיימו 3 תחנות והלכו הביתה מחוסר עניין ומאס.

פורסם

אני רוצה לדעת למה שילמתי 333 שקלים מבלי לעשות את הג'מיקאנה? באתי בבוקר, ולא נתנו לי לעשות רק בגלל שאין לי רישיון, ולא ציינתם באתר הרשמה שהג'מיקאנה היא לאנשים שיש להם רישיון.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הייתי היום בצהריים ובניגוד להרבה אנשים פה (ככל הנראה), היה לי ממש כיף.

הקבוצה שלי עברה 6 תחנות סה"כ, כשהיחידה שאני מצטער שלא היתה בסופו של דבר היא בדיקת מהירות התגובה.

היום נמשך יותר מהמתכונן והסתיים בשעה שש וקצת, במקום בשעה ארבע, אבל ציפיתי לזה בעקבות תגובות על הימים הקודמים.

הגעתי ליום הזה כשאני מצפה להנות ולתרום את חלקי לקידום הספורט המוטורי בארץ. אם הייתי מספיק טוב ואני גם אמשיך לשלבים המתקדמים (ואולי אפילו אגיע לצרפת), זה אחלה של בונוס, אבל גם אם לא, עדיין היה לי אחלה יום :)

אני לא נכנס לכיס של המארגנים ולא מחשב כמה כסף הם הרוויחו; באמת שזה לא מעניין אותי - אם המירוץ באילת יתקיים בדצמבר ויתחיל מסורת ויחשוף את הספורט הזה לכמה שיותר אנשים, אז מגיע להם כל שקל. כל מי שחושב ש"עשו עלינו קופה", מוזמן לנסות ולהרים אירוע כזה בעצמו. שיהיה לו בהצלחה (באמת, לא בציניות).

אני אהיה באילת בתחילת דצמבר בכל מקרה - אם לא בכיסא הנהג, אז על הטריבונות.

פורסם

כשהגעתי ליום המיונים הייתי מלא ציפייה, ציפיתי להיבחן באופן מקצועי וקפדני אך להפתעתי גילית את חוסר המקצועיות וחוסר המוכנות של המארגנים לבחינת כמות כ"כ גדולה של מתמודדים באופן שווה ובשקיפות מלאה.

להל"ן מספר ליקויים שנוכחתי לחוות ביום המיונים המתיש שעברתי .

זמני המתנה בין התחנות הגיעו לטירוף, המדריכה שהוצמדה אלינו הריצה אותנו בחום ללא שתיה, לא נאמר לנו להביא איתנו שתיה, ומקור המים הקרוב היה ליד הבניין המרכזי או בקפיטריה הממוקמים הרחק מהתחנות. לא היה ניתן לעזוב את המדריכה אפילו כדי ללכת לזמן קצר ע"מ לשתות או לגשת לנוחיות. מספר אנשים בקבוצה שהחליטו כן לעזוב לרגע פיספסו את ההגעה שלהם למבחן ולא נתנו להם להיכנס, רצו לפסול אותם אך לבסוף נתנו להם להיבחן לאחר הזהרה חמורה. חשוב לציין שבסה"כ הלכו לשתות.

שיטת המיונים לא הייתה זהה לכל הנבחנים ככלל ולא זהה בכל הימים,לא היה מספור לתחנות,וכל קבוצה נבחנה בסדר שונה לגמרי מהקבוצות האחרות, מה שמשפיע על יכולת הביצוע.כי מי שהתחיל מהאופניים 360 ולאחר מכן נבחן על הליכה על חבל כשהו עוד מסוחרר יבצע את ההליכה על חבל פחות טוב ממי שהגיע כרגע ממבחן עיוני. בנוסף בוטלו חלק מהתחנות שלא היו תקינות למשל קרני השור . נאמר לנו שיתחשבו בכך שלא עבדו המתקנים אך לא ברור באיזו דרך הם בדיוק מתכוונים להתחשב בנו .

ע"מ לזרז את ההתקדמות בכל תחנה המדריכה אספה מאיתנו את התגים ועלפיהם נתנה ציונים. קרו מספר פעמים שהמדריכה נתנה לי תג לא שלי או קראה לי בשם אחר ולא זיהתה אותי ולא קישרה בין הפרצוף לשם גם אחרי כל התחנות . אני בטוח שלא כל הציונים שקיבלתי נרשמו כשלי .

בנוסף לא נאמר לנו מה היו הציונים שלנו, היו רק התלחששויות בין המדריכים והיו המון טעויות של אי זיהוי של המתמודדים בזמן נתינת הציונים .

הדבר הפך ללא פייר ונתן הרגשה של מאמץ לשווא. למשל קרה לי בקרטינג שלאחר שכבר ירדתי מהקרטינג, הורדתי את הקסדה ויצאתי מחוץ לתחום הקרטינג, נגשה אלי המדריכה לאחר מספר דקות ושאלה "מה איתך, כבר הייתה, נכון ?" ולאחר מכן פנתה לאחראי שבקרטינג ושאלה "מה איתו?", הוא ניגש אליה ואמר לה את התוצאה שאין לי מושג מהי ואיך בדיוק הוא זיהה אותי לאחר שהורדתי את הקסדה ולאחר שבינתיים הוא בחן כמה וכמה מתמודדים.

נישארתי להסתכל ביחד עם הקבוצה לאורך הבחינות. בתחנת הקרטינג הבן אדם היה מאוד לחוץ ועצבני ושמתי לב שבכלל אין לו יכולת להסתכל על כל מתמודד ומתמודד והוא נתן ציונים על פי מה שנראה לו שהוא זוכר.

לסיכום

לאחר שהתאמנתי באימונים מפרכים שדרשו ממני גם מאמץ וגם השקעה של כספים רבים, אימונים בבסימולטור שבניתי בביתי במיוחד ע"מ להתאמן לקראת האירוע, כושר, אופניים,קרטינג, שמירה על תזונה וכו'

מה בסה"כ ביקשתי? שיבחנו אותי בצורה מכובדת והוגנת!

אשמח לשמוע תגובות נוספות של משתתפי האירוע .

אני מעוניין לדעת אם אנשים נוספים מרגישים כפי שאני מרגיש , ומעוניין לשמוע חוויות ודעות נוספות בנושא .

פורסם

לסיכום

לאחר שהתאמנתי באימונים מפרכים שדרשו ממני גם מאמץ וגם השקעה של כספים רבים, אימונים בבסימולטור שבניתי בביתי במיוחד ע"מ להתאמן לקראת האירוע, כושר, אופניים,קרטינג, שמירה על תזונה וכו'

מה בסה"כ ביקשתי? שיבחנו אותי בצורה מכובדת והוגנת!

אשמח לשמוע תגובות נוספות של משתתפי האירוע .

אני מעוניין לדעת אם אנשים נוספים מרגישים כפי שאני מרגיש , ומעוניין לשמוע חוויות ודעות נוספות בנושא .

אני אגיב לך רק על החלק האחרון.

כל האימונים שעשית יעשו לך רק טוב, גם שמירה על תזונה. לפחות תמשיך בכיוון הזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני הייתי היום במיוניים בצהריים קבוצה 10 של איתי ועם כל קשיי ההמתנה זה לא היה נורא ניכר כי נעשו שעורי בית בעקבות תגובות של אנשים על היומיים הראשונים. בסך הכל לאירוע שנדרש בו מיון של מסת אנשים גדולה ובחינתם באספקטים שונים זה נעשה בצורה יפה וכמובן שנדרש מאיתנו כמתחרים סבלנות וסובלנות. יצאתי היום בתחושה חוויתי, אתגרית ומהנה.

מקווה לזכות בהזדמנות להגיע גם לשלב הבא... בכל אופן אין ספק שאמשיך לרקום את החלום המוטורי שלי.

מר חסון

נ.ב. מתחם החניה היה אירוע מוטורי בפניי עצמו אחחח ממש.....תאווה לעיניים (מבלבלות אחת אחת) :-)

פורסם

היום שלי התחיל בפיספוס מועד המיונים בשל בילוי עם אשתי במיון יולדות באיכילוב שנגמר בשחרור הביתה.

לאחר הודעה ששלחתי בפורום לפורמולה ישראל חזרו אליי בטלפון והסכימו לקבל אותי למקצה מאוחר יותר בשמחה והבנה.

הגעתי ב16:00 וסיימתי ב 21:00.

עברנו את רוב התחנות כאשר תחנת האופניים, הליכה על חבל וזמן תגובה נחסכו מהקבוצה שלי בשל לוח הזמנים הצפוף.

המדריך שהוביל את הקבוצה היה סימפטי למרות העייפות הניכרת בעיניו ודאג להוביל אותנו בין התחנות כך שזמן ההמתנה היה מינימאלי למרות גודל הקבוצה.

פגשתי המון חברים לתחום שלא ראיתי זמן רב אך בעיקר פגשתי המון אנשים חדשים נחמדים שהפגינו ספורטיביות ורצון עז להתחרות, שלא התלוננו, חיכו בסבלנות לתורם וגילו ספורטיביות ראוייה לשמה.

בעיקר ראיתי דור חדש ואנרגטי שצמא לספורט מוטורי, בעייני היום היה מוצלח מאוד גם אם כמו לכולם יש לי דעה לגבי איך אפשר היה לעשות את הדברים טוב יותר אבל את הערותיי אשמור לפורום אחר.

כמו בכל הזדמנות לתמוך בספורט המוטורי שחסר במדינתנו ניגשתי בתמימות ליום זה שידוע לי שהסיכויים לעבור שלב דומים לסיכויים לזכות בלוטו דבר שלא מנע ממני להנות מהפעילות ולקוות שהיום הזה יתממש לארוע הגדול ובכך יפתח את הדלת ליזמים נוספים להפיק ארועים שאין לי ספק שישתפרו בעתיד.

לסיכום, למרות שקיים בי רצון כמובן להתקדם לשלב המיונים הבא, לא אכעס אם לא הצלחתי ואשמח בשמחתם של אלו שעברו.

פורמולה ישראל, תודה שהרמתם את הכפפה וישר כח, אל תיתנו למלעיזים, מקטרגים וכאלה שיודעים לעשות הכל יותר טוב מאחורי המקלדת לרפות את ידכם, אני בטוח כי עוד רבות ידברו על הארוע המוטורי הראשון במילניום הנוכחי.

תודה, חגי

פורסם

אחרי ציפיות לקטסטרופה מההודעות בפורום, הגעתי היום אחר הצהריים.

אני רוצה להצטרף לדבריו של חגי לגבי התנהגות האנשים, היתה אווירה טובה של חברה טובים אוהבי מכוניות ונהיגה, כולם התנהגו יפה והיו ספורטיביים וסבלניים.

אנחנו לא עשינו מכונית מתהפכת, הליכה על חבל ומשקפי שיכורים. נהנתי מהאופניים, מתקן מגניב.

במידה והאירוע הזה יהווה תקדים לקיום פעילות מוטורית סדירה בארץ, כולנו הרווחנו, אם לא, להחזיר אותנו אחורה הוא בטוח לא יחזיר, אז נקווה לטוב ושיהיה לכל המשתתפים של היום ושל הימים הקודמים בהצלחה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

היית היום גם, חוץ מזה שהיום התארך בשעתיים וחצי מעבר למתוכנן ולא יצא לנו לעשות כמה מבחנים קטנים היה ממש נחמד, אנשים נחמדים וקהל די איכותי.

כל החברה שהתלוננו פה שמהמסלולים הקצרים של הקארט והג'ימקאנה אי אפשר ללמוד כלום על הנהג, מדבר שטויות מוחלטות.

ראו ישר מי יודע לשלוט על הכלי רכב ומי נשלט על ידו.

הפילונים היו מסודרים בצורה מאוד מאתגרת וממצה.

לסיכום, מה שבא במטרה לעשות מבדקים קיבל את את מבוקשו (למרות הזמנים הארוכים), ומי שבא "לתת בגז" ולדפוק פוזה על החברה, הגיע למקום הלא נכון ויצא מבואס.

שיהיה בהצלחה לכולם. נחכה למייל (אני לא באמת מצפה להגיע לצרפת, שונא באגטים).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
בן אני מבין את התסכול, אני חייב להתחיל שוב בהסבר שהוא חשוב עבורי, עבור פורמולה ישראל ובכלל עבור הספורט המוטורי.

אתם כל הזמן חוזרים ואומרים שכאילו התבצע כאן קומבינה או מכה של כסף ועכשיו פורמולה ישראל בורחים לחו"ל.

אני חוזר ומדגיש זוהי השנה הראשונה והיום הראשון שאנו מנסים להרים פרויקט גדול ושאפתני כל כך ולכן ישנם חבלי לידה וקשיים.

נכון אתם סבלתם מכך ואנחנו מתנצלים ומנסים לשפר את ימי המיונים הבאים ואת האירוע בשנה הבאה, גם מבחינת תכנון המתקנים והתחנות נערך בצורה שונה לאור הפידבקים שלכם והפקת הלקחים שלנו.

בואו נזכור שזהו אירוע שהולך לקרות כל שנה בשנים הקרובות ובזכותכם ישתפר ויתעלה לרמה גבוהה.

שוב מתנצל על ההמתנה הארוכה ובאמת מקווה שלאחר שהכעס קצת ישקע תוכלו לראות זאת מזוית אחרת גם.

ראשית דבר אציין שאני לא "חולה הגה" ולא השתתפתי.

את המידע על האירוע אני שואב מהפורם כאן.

הייתי מצפה לראות תגובות חיוביות אבל רוב התגובות שליליות מה שמדרג את האירוע כ"לא מוצלח" (אני משתדל להיות עדין).

ולנציגי פורמולה ישראל אם אתם באמת רוצים להוביל תחום זה במשך שנים רבות אז חשוב מאד שתבנו את המוניטין שלכם.

מוניטין = כבוד ובשביל כבוד צריך לעבוד...

יש מקום להציע פיצוי למאוכזבי המיונים.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כל החברה שהתלוננו פה שמהמסלולים הקצרים של הקארט והג'ימקאנה אי אפשר ללמוד כלום על הנהג, מדבר שטויות מוחלטות.

ראו ישר מי יודע לשלוט על הכלי רכב ומי נשלט על ידו.

הפילונים היו מסודרים בצורה מאוד מאתגרת וממצה.

המסלול של הקארט היה בנוי בצורה כ"כ לא חכמה, הרי מי שמע על קארטינג ודריפטינג ביחד.

ואם לרגע נסכים שזה היה מבחן ראוי לבדיקת יכולת נהיגה, מה שהרס את התחנה זה המרשל המבוגר שגם נתן ציונים רדף אחרי קונוסים וסידר את התור. משמע לא היה אדם אחד אחראי שרק יסתכל על המתחרים וידרג אותם בצורה אובייקטיבית ובלתי תלויה.

בנוסף אני יכול לומר לך שיש לי חבר שהיה ביום מיונים ויש לו ניסיון עתיר שנים בנהיגה על קארטינג וגם הוא הצליח להפיל קונוס אחד. אז זה אומר שהוא נשלט ע"י הכלי?!?!?!?

בקשר לג'ימקאנה, לא היה אפשר לחשוב על מסלול יותר פשוט ובנאלי מהמסלול הנ"ל. ומדריך שעושה את המסלול 200-250 פעמיים ביום כבר הופך אדיש למסלול ולמתחרים שנוהגים ברכב. וכבר לא יכול להבדיל בין נהג מיקצועי שעבר את המסלול בצורה מהירה וחלקה לבין עוד נהג ליסינג שיודע לתפעל הגה. כי המסלול לא לקח את המתחרים לקצה היכולת. אני יכול להבין את הבעיה במדידת זמנים בתחנה הזו, אבל מדידת זמנים הייתה באמת משקפת מי עשה את המסלול על הצד הטוב ביותר.

פורסם

למארגני פורמולה ישראל שלום.

היתי נוכח במקום (ביום השני של המיונים)

אני חייב להגיד שהיה שיפור משמעותי בדרך ההתנהלות,בסדר ,ובאירגון.

רוב התלונות היו על הקארטינג.

האמת הקארטינג הציב רף גבוהה לנהגים.

אדם שמבין דבר או שניים בנהיגה היה צריך להבין באיזה טכניקה להשתמש ע"מ לעבור את המסלול במינימום פסילות.

(אני בטוח שכל אדם מקצועי בתחום הנהיגה היה יכול בקלות לקבוע מי נהג ומי לא).

היו נהגים שחשבו שלחיצה על הגז וסיבוב ההגה יספיק להם לעבור את המסלול בהצלחה.(ואלה לצערי היו הרוב.)

והיו נהגים שידעו שעברת משקל קדימה אחורה( ע"י מניפולציה של הגז ושימוש נכון בהגה)

תעזור להם מאוד להצליח במשימה במינימום עבירות.(ואכן נהגים אלא הצליחו)

מנסיוני עם קהל נהגים

בד"כ מאשימים את העולם ואחותו על חוסר ההצלחה שלהם

צריך מזל, הרכב דפוק, אני כבד ,המסלול קטן,לא נתנו לנו להתאמן, וכו'

ומכאן אני פונה לההנהלה

תעברו את המשוכה של המתלוננים.

ותמשיכו בדרככם הברוכה לכוון היעד-ספורט מוטורי בישראל

בהצלחה

• תוכן חדש...