Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי, פורד טורינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 330
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מברוק, מברוק, מברוק! אין כמו לסגור מעגל! הרכב באמת מדהים ולפי מה שראיתי הוא מלא בנזילות! של פוטנציאל מטורף כמובן !!! החלום שלי הוא למצוא רכב שהיה של אבי ז"ל כשהייתי ילד קטן. הרכב הוא גם מחברת פורד והדגם הוא רנצ'רו (הגירסה הפורדית לשברולט אל-קמינו) והוא נמכר לאיזה בחור בבת-ים בראשית שנות השמונים. את האופנוע של אבי מצאתי בזכות חבר לפניי כשבוע בערך .אבל לגביי הראנצ'רו הזאת אני חייב לפתוח שרשור ולא לחפור פה. בכול מקרה מאחל לך המון בהצלחה ואם תצטרך עזרה אני אשמח לעזור!

פורסם
תודה.

כמה שאלות.

ברישיון רכב כתוב צמיג קדמי 780-14, בצמיג אחורי לא רשום כלום.

על הרכב יש צמיגים במידה P225/75R14.

במידה ואשאיר את הג'אנט הנוכחי איזו מידת צמיג כדאי להרכיב בלי בעיות בטסט?

ניתן להשיג חלקים בארץ? אני צריך תושבות מנוע וגיר וסט אטמים למנוע 351 ולקרבורטור.

אילו חנויות מומלצות בחול (עדיפות לכאלה עם משלוח זול)?

מישהו מזהה את הקרבורטור הזה?

עמוס! משום מה הודעה זו נדחפה באמצע ואמורה להיות מס' 39.

חלקים בארץ כמעט ואין

אבל יש אם תלך להסתובב ותחפש שעות עם דוגמאות , אישית אני מזמין הכל

הזמן של הבזבוז לא שווה את זה ולרוב המחיר יקר יותר והאיכות פחות טובה מהאפטרמרקט של היום

חברה טובה למכני שיש שם את רוב מה שאתה צריך זה

SUMMITRACING.com

הקרב נראה לי של מוטוקרפט של סוף שנות השישים אולי תחילת שביעים אבל לא בטוח

שלחתי לך מייל עם אופציה נוספת אין לי שום אינטרס שתיקח אותו אבל אני ממליץ לך שתבדוק את הנושא

אני רק בעל ניסיון ויכול להמליץ לך שזה יצא לך הכי משתלם

המנוע שלך ציך לעבור אוברול מלא לדעתי (אני לא מסתמך על דברים שאנשים אומרים )

mustang 67 GT, 302 engine t5

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התקדמות קלה.

התחלתי לנקות את תא המנוע במטרה לצבוע אותו לפני הרכבת המנוע.

כך נראה התא לפני.

attachment.php?attachmentid=261903&stc=1&d=1319472433

פרקתי את כל האביזרים והחשמל, הצטיידתי בסולר, מברשות בגדלים שונים, שפכטלים, מברגים וכו' ויאללה לשפשף.

לאחר מכן קרצוף עם מים וסבון.

לאחר ניקוי

attachment.php?attachmentid=261905&stc=1&d=1319473345

attachment.php?attachmentid=261906&stc=1&d=1319473345

attachment.php?attachmentid=261907&stc=1&d=1319473345

באזור בו ישב המצבר היה ריקבון רציני מחומצה ועוד כמה מקומות עם עיקומים בפח

כמה תמונות מעבודת הפחחות

attachment.php?attachmentid=261909&stc=1&d=1319474439

attachment.php?attachmentid=261910&stc=1&d=1319474439

attachment.php?attachmentid=261911&stc=1&d=1319474439

attachment.php?attachmentid=261912&stc=1&d=1319474439

הריתוכים יצאו כמו קקי של ציפורים (מתבייש לשים תמונה מקרוב) אך לא נורא גם ככה תכסה את התיקון תושבת מצבר חדשה.

IMGP1555.jpg

IMGP1601.jpg

IMGP1603.jpg

IMGP1612.jpg

IMGP1583.jpg

IMGP1623.jpg

IMGP1626.jpg

IMGP1654.jpg

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

המשך

attachment.php?attachmentid=261918&stc=1&d=1319475541

attachment.php?attachmentid=261919&stc=1&d=1319475541

attachment.php?attachmentid=261920&stc=1&d=1319475541

בהמשך מתוכנן לקרצף את התא עם סקוצ' וסבון, שפשוף עם נייר מים במקומות הישרים וצביעה בשחור 30% מבריק.

את המנוע אני מתכנן לצבוע בכחול כהה, להרכיב ולקוות שהוא תקין.

attachment.php?attachmentid=261921&stc=1&d=1319476213

IMGP1634.jpg

IMGP1649.jpg

IMGP1657.jpg

IMGP1616.jpg

אסי

פורסם

נראה אחלה

ל הייתי בונה על המנוע הזה שיעבוד טוב כאשר הוא פתוח ככך כמה שנים , הייתי עובר עליו או מביא מנוע אחר .

תחשוב על שדרוג למסרק הגה

זה אמנם קצת יקר אבל זה שווה כל שקל

ההיגוי שיש לך לא מציאה גדולה , במידה ואתה נשאר איתו ממליץ לך להחליף את כל התפוחים ובזרוע עזר שליד הנוסע לוודא שיש 0 חופש

ואחרי שהכל יהיה שם חדש זה יהיה סביר -

תמשיך לעדכן אחלה רכב

פורסם

אם המנוע עמד ככה בחוץ חשוף למזג האויר אפשר והוא תפוס אז או שתשפץ אותו או שתביא מנוע 302 או יותר גדול לפורד טורינו

היתי מחזיר את הרכב לצבע כחול כשהיה,מייבא חופות לפנסים צריך לשקם את המנגנון שמפעיל אותם.כל הכבוד על החזרתו אלייך זה

סגירת מעגל ללא ספק ,בהצלחה.

עופר בן צבי

פורסם

הצבע המקורי היה בורדו או סגול, רואים את זה בתמונות האחרונות, כנראה הרכב נצבע בכחול מתי שהוא בשנים הראשונות לפני שהגיע אלינו.

זו התמונה שהכי עושה לי את זה אולי בתוספת גג סקאי שחור וכמובן כיסוי הפנסים, בינתיים שיפוץ חיצוני ושדרוגים למיניהם לא נראים באופק.

attachment.php?attachmentid=256437&stc=1&d=1316266207

לגבי המנוע:

לדברי הבעל הקודם שהוא מכונאי שמתמחה באמריקאיות ואני מכיר אותו וסומך על מה שהוא אומר, המנוע פורק והכל נמצא תקין, הוחלפו רינגים לאגרים ואטמים (חצי אוברול) ומאז הוא שכב כך 20 שנה סגור במחסן ליד הרכב.

אני מעדיף לא לפתוח אותו שוב, היום אני אכניס לו שמן ואנסה לסובב אותו על השולחן ולבדוק בדיוק אילו חלקים חסרים.

תודה לכל המגיבים, אמשיך לעדכן.

אסי

פורסם
הצבע המקורי היה בורדו או סגול, רואים את זה בתמונות האחרונות, כנראה הרכב נצבע בכחול מתי שהוא בשנים הראשונות לפני שהגיע אלינו.

זו התמונה שהכי עושה לי את זה אולי בתוספת גג סקאי שחור וכמובן כיסוי הפנסים, בינתיים שיפוץ חיצוני ושדרוגים למיניהם לא נראים באופק.

attachment.php?attachmentid=256437&stc=1&d=1316266207

לגבי המנוע:

לדברי הבעל הקודם שהוא מכונאי שמתמחה באמריקאיות ואני מכיר אותו וסומך על מה שהוא אומר, המנוע פורק והכל נמצא תקין, הוחלפו רינגים לאגרים ואטמים (חצי אוברול) ומאז הוא שכב כך 20 שנה סגור במחסן ליד הרכב.

אני מעדיף לא לפתוח אותו שוב, היום אני אכניס לו שמן ואנסה לסובב אותו על השולחן ולבדוק בדיוק אילו חלקים חסרים.

תודה לכל המגיבים, אמשיך לעדכן.

גם אם עשו הכל חדש לפני 20 שנה אז תבין שיש מצב של עייפות חומרים

הקפיצים של הראש חלקם נמצאים במצב סגירה וחלקם במצב פתיחה, בנוסף ל 20 שנה עייפות חומר , מה שאומר שהם עייפים .

חלודה בתוך המנוע כמעט בטוח שיש כי חצי ממנו פתוח ונכנסה לחות .

הקאמשפט והטאפטים לוחצים בנקודות שונות על הקאמשפט דבר שפוגע בנקודות .

גומיות שסתומים , זה גומי תבין לבד שהוא כבר עייף .

ריניגים זה סוג של קפיץ . וכל זה עוד לפני שבדקת אם המונע תפוס בכלל

.

אם המנוע מסתובב אני כמעט בטוח שתסגור אותו ככה ותניע והוא יעבוד ותוכל לתפור איתו גם 50 אלף כי זה מנועים שלא נגמרים

זה לא אומר שהוא יהיה במצב אופטימלי יעשן בהנעה שריפת שמן , ביצועים יותר נמוכים וכו .

עכשיו שיש לך קצת יותר נתונים תחליט כמה רחוק אתה הולך עם הפרוייקט הזה וכמה בא לך לעבוד לחינם

בלהרכיב לצבוע להניע , ולקחת צאנס של 60 אחוז אחר כך לפרק להזמין חלקים לבנות להרכיב ולהתחיל שוב .

אני לצערי עשיתי את הדרך השניה , היום אני בגישה של הכל חדש וזה יוצא הכי זול , תחליט אתה עכשיו את הדרך שלך .

בהצלחה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

WTF זה נדל שם בתמונה הראשונה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא משפר ביצועים אז למה לא:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...