Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סופר בלנו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה ראיתי היום במגרש את הרכב המהדהים הזה שממש בא לי עליו סוקוי בלנו 2002 יד 1 עם 180000 על השעון פרטית... עשיתי בדיקה ב450 שח במכון הסמוך למגרש בעיקרון לא היו שם יותר מדי ליקויים אני ארשום כמה דברים שמדאיגים אותי חייב את עצתכם כי כמובן מהמוכר אני לא אקבל עצה נורמלית... אז הנה :::

דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים , לחץ דחיסה לא זהה , שריפת שמן ממובילי שסתומים , רעש מערכת שסתומים , תושבות מנוע פגומות

תושבת תיבת הילוכים פגומה

עד כמה הדברים שרשמתי צריכים להוריד לי את החשק לקנות את הרכב יש עוד תיקונים שהוא עושה ועושה טסט לשנה עליו ורוצה בסופו של דבר 24000

בבקשה בבקשה חייב עצות בנוגע לרכב הזה!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה מה שרשום בבדיקה במכון שליד המגרש, אתה לא רוצה לדעת מה יהיה רשום בבדיקה של מכון רחוק יותר.

לך למוסך סוזוקי ותבדוק שם את הרכב. ללכת למכון שליד המגרש זה ברוב המקרים(אולי יש כמה צדיקים עדיין) חסר תועלת כי בעל המגרש מכיר את המכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם זה מה שרשום בבדיקה במכון שליד המגרש, אתה לא רוצה לדעת מה יהיה רשום בבדיקה של מכון רחוק יותר.

לך למוסך סוזוקי ותבדוק שם את הרכב. ללכת למכון שליד המגרש זה ברוב המקרים(אולי יש כמה צדיקים עדיין) חסר תועלת כי בעל המגרש מכיר את המכון.

נגיד שהוא צדיק בסדום... לפי הממצאים שלו הרכב שווה או שילך לי ראש מנוע בקרוב .. דיברתי עם חבר והוא אמר לא להתקרב לרכב שיש לו דליפות לחץ גבוהה בצילינדרים...

פורסם

לרוב מכוני הבדיקה עושים לעצם כסת"ח אבל אין לדעת, בנוגע ל 2 התקלות הראשונות לא נשמע טוב כ"כ, השאר נשמע ממש כמו כסת"ח.

יש הרבה דגים בים ועוד יותר יש רכבים למכירה ביד 2 ולא ממגרשים של חאפרים.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

תודה הבנתי שדחיפות לחץ גבוהות בצילינדרים ולחץ דחיסה לא זהה זה עלול להיגמר בצורך החלפת מנוע או שיפוץ האם שווה לקחת את הרכב ולבקש להוריד במחיר סכום מסוים... הבחור עושה גם טסט כי הוא כרגע בלי טסט...

הבנתי שתקלה של לחץ דחיסה לא זהה אומר שאחת הבוכנות כאילו יכולה להיות במצב חצי מת

או שבעצם לחץ גבוהה בצילינדרים גורר לדחיסה לא זהה והאם זה תקין שרכב מיד ראשונה יעבור 180000 בפחות מ10 שנים בכל זאת רכב של 2002...

אני בסרט מכל הסיפורים האלה כאילו כל רכב שמנסים למכור הוא גרטועה שמנסים להיפטר ממנה =(

פורסם
תודה הבנתי שדחיפות לחץ גבוהות בצילינדרים ולחץ דחיסה לא זהה זה עלול להיגמר בצורך החלפת מנוע או שיפוץ האם שווה לקחת את הרכב ולבקש להוריד במחיר סכום מסוים... הבחור עושה גם טסט כי הוא כרגע בלי טסט...

הבנתי שתקלה של לחץ דחיסה לא זהה אומר שאחת הבוכנות כאילו יכולה להיות במצב חצי מת

או שבעצם לחץ גבוהה בצילינדרים גורר לדחיסה לא זהה והאם זה תקין שרכב מיד ראשונה יעבור 180000 בפחות מ10 שנים בכל זאת רכב של 2002...

אני בסרט מכל הסיפורים האלה כאילו כל רכב שמנסים למכור הוא גרטועה שמנסים להיפטר ממנה =(

לצערנו זה קצת נכון. המציאות היא קשה, כל מי שרוצה או חושב אפילו בעתיד הלא רחוק למכור את רכבו מפסיק להשקיע ברכב או יש תקלה ברכב שמצריכה בהוצאה לא קטנה ובעל הרכב מחליט "להיפטר" ממנו.

זה לא אומר שאין רכבים לא שמורים רק צריך לדעת לחפש אותם. היה סובלני ואל תתנהג בחפוזות רק משום שאתה להוט לרכוש רכב.

אני תמיד אומר שהרכב בסוף ימצא אותך.

בהצלחה.

פורסם
לצערנו זה קצת נכון. המציאות היא קשה, כל מי שרוצה או חושב אפילו בעתיד הלא רחוק למכור את רכבו מפסיק להשקיע ברכב או יש תקלה ברכב שמצריכה בהוצאה לא קטנה ובעל הרכב מחליט "להיפטר" ממנו.

זה לא אומר שאין רכבים לא שמורים רק צריך לדעת לחפש אותם. היה סובלני ואל תתנהג בחפוזות רק משום שאתה להוט לרכוש רכב.

אני תמיד אומר שהרכב בסוף ימצא אותך.

בהצלחה.

תודה על העצה :) מזל שלא חתמתי לו מקדמה בגלל שעדיין לא היה לו את הרשיון לרכב וספר טיפולים אז קבעתי איתו ביום ראשון...

לא כל רכב שנת 2000 עד 2002 צריך להראות בבדיקה דליפת לחץ גבוהה או בינוני בצילינדרים? ובעצם תקלה כזאת היא תקלה מאוד משמעותית והאם להתקרב לרכבים עם 180000 שהם שנתון 2000-2002?

פורסם

בוודאי שלא בכול רכב יש כזה דבר ועם כזה ק"מ,תדע שרוב המכוניות שמגיעים למגרש מגיעים כי קשה למכור ולכן בעל המגרש מוריד הרבה עליה. והוא עוד רוצה עליה 24???

180 לרכב משנת 2000 זה כמעט 12 שנה סביר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוודאי שלא בכול רכב יש כזה דבר ועם כזה ק"מ,תדע שרוב המכוניות שמגיעים למגרש מגיעים כי קשה למכור ולכן בעל המגרש מוריד הרבה עליה. והוא עוד רוצה עליה 24???

180 לרכב משנת 2000 זה כמעט 12 שנה סביר.

הוא רצה עליה את זה אחרי שהוא מתקן את כל הדברים שצריך לפני טסט ועושה עליה טסט... הרכב שנת 2002... שזה מה שהכי חשוב בכל התקלות שלו שזה לא רכב חדש אבל הוא אמר שזה רכב יד 1 ראשונה זה בלנו בדרך כלל אמורה להיות אצל אנשים שלא מחפשים רכב לקרוע לו את הצורה... מוזר שהוא מראה תקלות מנוע כאלה

יכול להיות שדחיסה לא זהה ודליפות לחץ האלה זה כיסוי תחת או אין מצב שרושמים דבר כזה ככסיוי תחת והבנתי שגם תלוי בלחץ עצמו... :)

פורסם

אני מציע קודם תיראה את רישיון הרכב לראות שזה באמת יד 1,כמו כן אני הייתי דורש ממנו קבלות על התיקונים,הכסתח שם הוא רעש מערכת תיזמון כול השאר ניראה רציני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שהיד נושא פחות קריטי במקרה הספציפי הנ"ל.

למה לרכוש רכב ממגש? תנסה את מזלך בחיפוש אחר רכב מידיים פרטיות.

ואם הרכב אינו בעל אופי ספורטיבי זה לא בהכר אומר שלא "קרעו" אותו.

תחפש בלנו עם ק"מ נמוך מבעלים מבוגר. הסיכויים שהיא תהיה שמורה גדול יותר.

למה דווקא בלנו?

פורסם
אני מציע קודם תיראה את רישיון הרכב לראות שזה באמת יד 1,כמו כן אני הייתי דורש ממנו קבלות על התיקונים,הכסתח שם הוא רעש מערכת תיזמון כול השאר ניראה רציני.

זה מה שאני אעשה באמת אדרוש רשיון אדרוש ספר טיפולים במיוחד שהוא אמר שזה ממוסך מורשה ואז אתן לו תשובה כמובן אם הוא יוריד 4-5 אלף חחח אז יהיה נחמד חחח

אני חושב שהיד נושא פחות קריטי במקרה הספציפי הנ"ל.

למה לרכוש רכב ממגש? תנסה את מזלך בחיפוש אחר רכב מידיים פרטיות.

ואם הרכב אינו בעל אופי ספורטיבי זה לא בהכר אומר שלא "קרעו" אותו.

תחפש בלנו עם ק"מ נמוך מבעלים מבוגר. הסיכויים שהיא תהיה שמורה גדול יותר.

למה דווקא בלנו?

אני באמת נוטה לחשוב שקיצורי דרך שאני מנסה לעשות לא מועילים כל כך זה כבר רכב שני שאני רואה מסוכן.

עשיתי שיוערי בית לגבי רכב אמין זול ולא יקר והגעתי למסכנה שבלנו היא בחירה אופטימלית מבחינת נוחות גם.. בכסף שיש לי אני יכול לקנות גם טויוטה קורולה ישנה השאלה אם שווה :) אני רוצה שהרכב יהיה במחיר לא יותר מ25000 עם ABS ושתי כריות אוויר :)לא מצאתי משהו אחר שווה....

--

פורסם

אתה יכול לבדוק עוד אופציות לא פחות אמינות,כמו לנטיס מודל 2001 בתקציב שלך,אלמרה,פוקוס,גם קורולה אבל תרד כשנתיים.

פורסם

חשוב שתדע שבלנו רכב מסוכן מאוד מבחינה בטיחותית, במבחן הריסוק שנעשה לבלנו בזמן תאונה המנוע נכנס לתא הנוסעים ובמקרה כזה גם 20 כריות אויר לא יעזרו.

בתקציב שלך יש המון אפשרויות טובות יותר, רכבים מודרניים יותר, בטיחותיים יותר, חסכוניים יותר.

הלאנטיס והפוקוס בהחלט נכנסים לתקציב שלך וגם לדעתי הם רכבים טובים יותר.

אם אתה רווק אולי תשקול לרכוש משהו קטן יותר וחסכוני הרבה יותר כמו:

יונדאי גטס, ידני שנתונים 2003- 2005 פרטית, קשה למצוא.

פולו, ידני. 2001 - 2002 יש לא מעט שמורות.

פורסם

איזה מזל כמעט חתמתי על רכב ב24000 שח עם דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים רק בגלל שנדקלתי הוא נראה כמעט מושלם מרגיש טוב =)

הבנתי שבלנו 98 בלי כריות יצאה לא בטיחותית עם השנים הם לא שיפרו כלום חוץ מעיצוב הוספת כריות???

• תוכן חדש...