Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקניה בארה"ב דרך EBAY איך אני יודע ממי אני קונה שזה לא משומש שזה מאתר ולא מוגן ולא סתם מישהו שמוכר משומש

וגם האם אני יכול שישלחו לי את זה לבית מלון שבו אני יהיה דרך הUPS או משהוא ואני עומד להיות שם במלון זמן קצר מאוד של יומים שלוש

לאיל אני לא פותך בכוונה תנושא עוד פעם בכונה באותו יום אחרי שנסגר פשוט מה שהיה בנושא שנפתח היום בקשר לקניות מארה"ב לא עונה אל השאלה שלי זו שאלה אחרת לגמרי אז בבקשה אל תנעל טוב תודה

פורסם
בקניה בארה"ב דרך EBAY איך אני יודע ממי אני קונה שזה לא משומש שזה מאתר ולא מוגן ולא סתם מישהו שמוכר משומש

וגם האם אני יכול שישלחו לי את זה לבית מלון שבו אני יהיה דרך הUPS או משהוא ואני עומד להיות שם במלון זמן קצר מאוד של יומים שלוש

לאיל אני לא פותך בכוונה תנושא עוד פעם בכונה באותו יום אחרי שנסגר פשוט מה שהיה בנושא שנפתח היום בקשר לקניות מארה"ב לא עונה אל השאלה שלי זו שאלה אחרת לגמרי אז בבקשה אל תנעל טוב תודה

ישן כתוב יוזד, ריפבלשטיד או כל מיני דברים בסיגנון, על חדש כמעט תמיד כתוב ניו

או פקטורי בוקס או דברים בסיגנון

כתוב לך למעלה ממי זה...

אתה צריך להסתכל בצד ימין למעלה על אחוזי אמינות של האדם, אחוז אמינות גבוהה=קנייה בטוחה

אתה יכול שישלחו לך את זה לבית מלון רק אתה צריך לשים לב כמה זמן נשאר לבידינג

וכמה זמן השליחה תהיה ולחשב לפי זה

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

גם אני מעוניין לדעת איך זה עובד מכס משלוח תשלום והכול

אני יודע שדובר על זה כבר

אבל המנוע חיפוש של האתר ....בוא נגיד לא הכי טוב שיש(בלשון המעטה)

פורסם

אני יודע שדובר על זה כבר

מכס? עד 200 דולר, תקווה שתצליח להבריח בדרך כלל אפשר

אבל כשהם נופלים עלייך אתה במצב בעייתי, אם אתה קונה משם ושולח לישראל

אני בכלל לא בטוח שזה יצא לך יותר זול בגלל העלות של השליחה(כמובן תלוי מה אתה שולח)

והמכס שיקחו לך פה

הכי טוב זה כמו שהכותב של השירשור רצה להזמין ולקחת את זה משם

פורסם

אני יודע שדובר על זה כבר

הבעיה היא לא במכס אלא בך מכיוון שאם היית קורא את העמוד הראשון של הפורום היית מוצא את כל התשובות לשאלות שלך. מעבר לכך תוך שניה מצאתי ת'רדים רבים בנושא.

פורסם

אני מעוניין לקנות כמה ספרי רכב של היינס

מצאתי שלושה ספרים שכל אחד עולה בסביבות ה-2 פאונד וספר בודד שעולה 3 פאונד.

כמה יעלה לי בערך להביא את הספרים (עלויות משלוח)?

הספרים הם מסוחרים שונים שהפידבקים עליהם טובים 99%+.

פורסם
אתה צריך להסתכל בצד ימין למעלה על אחוזי אמינות של האדם, אחוז אמינות גבוהה=קנייה בטוחה

אתה יכול שישלחו לך את זה לבית מלון רק אתה צריך לשים לב כמה זמן נשאר לבידינג

וכמה זמן השליחה תהיה ולחשב לפי זה

בסדר אבל לא הבנתי בדיוק איך אני מתכנן את השלוח ואיך אני יכול לדעת בודאות מוחלטות שמוצר אמין יגיע (אם בכלל) ובזמן ושלא יגנבו לי כסף מהאשראי

פורסם

אתה צריך לפנות באימייל למוכר, לשאול אותו אם הוא מוכן בכלל לשלוח לישראל ואם כן לשאול אותו מה מחיר המשלוח. אם אתה רוצה אתה יכול לבדוק לפני באתר http://www.usps.com שזה האתר של רשות הדואר האמריקאית שלה המחירים הזולים ביותר. התשלום בדרך כלל יהיה דרך אתר http://www.paypal.com שאליו אתה צריך להירשם עם כרטיס האשראי שלך. האתר בטוח לחלוטין.

אם ביצעת קניה דרך איבאי ושילמת דרכם הם גם נותנים לך ערובה לכך שתקבל מוצר תקין שצריך להיות תואם לתיאור המוצר בדף המכירה שלו. אם המוצר אינו תקין אתה פונה אליהם והם מטפלים בכך.

פורסם

אז לאיזה אתר אני משלם ebay או papel וככה זה הולך מה הם משלמים לאתר שממנו אני באמת קונה מה אני לא צריך לשלם לאתר שממנו אני קונה את המוצר

אה ויש מצב שאני ישלםם בזמן שמגיע המשלוח או משהוא כזה כדי להיות בטוח שהמישלוח הגיע

פורסם

פעם הבאה שאתה כותב, תשתדל לעשות זאת בעברית שגם אבין משהו.

בכל מקרה כבר אמרתי לך מה לעשות - לפנות למוכר. אתה משלם למוכר, אמצעי תשלום הוא PAYPAL ויש אמצעים אחרים. הוא כבר ידריך אותך. כל אמצעי אחר מלבד PAYPAL או כרטיס האשראי (שזה בעצם די דומה) הוא לא מאובטח. אמצעים אחרים הם העברה בנקאית וWESTREN UNION למשל. תשאל את המוכר ותפסיק לטחון מים.

פורסם

בסדר אבל לא הבנתי בדיוק איך אני מתכנן את השלוח ואיך אני יכול לדעת בודאות מוחלטות שמוצר אמין יגיע (אם בכלל) ובזמן ושלא יגנבו לי כסף מהאשראי

כמו שאייל אמר לך האמריקאים לא ממש מאמינים בכרטיסי אשראי אז לרוב משלמים בפיי פאל

שזה דרך מאוד בטוחה

איך לא יגנבו לך? כי אם מתואר לך מוצר חדש ושולחים לך משהו ישן אתה פונה לEBAY

והם יעשו לאדם הזה את המוות, האמריקאים כל דבר הכי קטן תובעים אחד את השני

הם לא מתעסקים בשטויות כאלה רוצה דוגמה לזה?

תיכנס למכירה של מכוניות(בEBAY) ותראה איך הם מצלמים לך כל שריטה הכי קטנה שיש על האוטו

• תוכן חדש...