Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על היונדאי VELOSTER?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שראיתי לפחות לפי הקטלוג של יונדאי ישראל, הרכב נראה מעוצב יפה מאוד והגימור לא רע בכלל. אבל לטעמי מנוע מאכזב מבחינת כ"ס ומומנט, מאכזב מאוד לא? למרות זאת מעניין איך התנהגות הכביש שלו, סוג של קופה משדורגת?

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

ראיתי את הרכב על הכביש, האמת קצת היה קשה לי לעקל את העיצוב.

מדובר בגימיק טוב לפי דעתי, בהחלט מי שמחפש סמל סטטוס וביצועים יתאכזב.

כמו כן לפי המחיר נראה לי שנראה הרבה כאלה על הכביש בזמן הקרוב..

פורסם

מה המחיר?

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

רכב שעולה 110-120 אלף ש"ח, לא אמור להוות שום סמל סטטוס או בעל ביצועים חורכי אספלט. אז תירגעו עם הביקורות הלא מוצדקות שלכם. בסך הכל זה רכב אופנתי עם טיפה יותר אבזור מהרגיל, במחיר טוב, עם מנוע נורמלי שמביא ביצועים טיפה מעל הממוצע.

מחירים: 110 לידנית, 120 ל-DCT (ה-DSG של יונדאי). 125 למאובזרת יותר (עם גיר DCT כמובן). 150 להכי מאבוזרת עם ה-DCT.

וכדי שלא תשאל מה האבזור הינה לינק:

http://www.carsforum.co.il/sponsor/Veloster.pdf

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"צודק", כי גם ישבת בכל היונדאי החדשות נכון? :?

לא מדובר כאן באקסנט של שנת 2000 וגם לא ביונדאי של לפני 3-4 שנים!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשביל 110 אלף שקל לקבל רכב עם 140 כ"ס ידני עם אבזור טוב ומראה מושך ומיוחד לדעתי זה אחללה דיל , הרכב לדעתי מאוד אטרקטיבי לצעירים .

אני אישית אם לא הייתי מאוהב בספארק החדשה שלי הייתי הולך עלייה .

פורסם
"צודק", כי גם ישבת בכל היונדאי החדשות נכון? :?

לא מדובר כאן באקסנט של שנת 2000 וגם לא ביונדאי של לפני 3-4 שנים!

ישבתי ב ix35 והזדעזתי מאיכות החומרים והפלסטיק הזול, במזדה 3 ספיריט 2010 כבר יותר טוב מזה

פורסם
ממה שראיתי לפחות לפי הקטלוג של יונדאי ישראל, הרכב נראה מעוצב יפה מאוד והגימור לא רע בכלל. אבל לטעמי מנוע מאכזב מבחינת כ"ס ומומנט, מאכזב מאוד לא? למרות זאת מעניין איך התנהגות הכביש שלו, סוג של קופה משדורגת?

איכות החומרים ממש לא מזעזעת. נהפוך הוא, היא די טובה.

הביצועים בסדר גמור בגרסה הידנית, קצת פחות בסדר באוטומטית. אבל כמובן שזה גם תלוי מה קנה המידה שלך.

התנהגות הכביש לא מהנה במיוחד, אותי היא אפילו קצת ביאסה. מהבחינה הזאת היא באמת מרגישה סוג של יונדאי קופה משודרגת. השאלה היא כמה חשוב לך לתקוף סיבובים בנס הרים בשלוש לפנות בוקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה כבר יכול להיות טוב ביונדאי, אריזת פלסטיק עם עיטורי "ניקל" ומנועים מאכזבים

כדאי שתבקר בסוכנות יונדאי ואז תחזור לדווח נראה לי שהתחושה שלך תשתנה מהר מאד .

אני לא מבין למה משווים אותה לשירוקו כל הזמן ?

אני מעדיף להשוות פר מחיר ולא סגמנט לדוגמא את הוולסטאר ב110K ידנית הייתי משווה לגולף 1.6 ידנית 114K

תעשו רגע השוואה מי נותנת יותר ? המנוע של מי טוב יותר ? האבזור של מי טוב יותר ?

נכון לאחת 4 מקומות ולשנייה 5 אבל מתי לאחרונה ראיתם גולף עם 5 נוסעים ?

עכשיו תראו לי אחד שיקנה את הגולף...........

פורסם

עיצוב - אוטו מדהים. ישבתי מול נציג המכירות ולא יכולתי להוריד את העיניים מהאוטו.

טרם נהגתי עליו, אבל נקודה אחת חשובה: משום מה יש בו רק ארבעה מקומות ישיבה (ברישיון). לטעמי מאכזב ביותר.

פורסם

בעתיד בטח כבר ימציאו איזשהי קומבינה לכיסוי מחזיק הכוסות באמצע למושב חמישי, לא אתפלא אם זה יבוא אפילו מכיוון יונדאי עצמה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...