Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש(17) עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה בפורום, בן 17 בדיוק מקבל רשיון.

אז ככה, אני מחפש רכב אמין וחסכוני עד כמה שאפשר, לא לנסיעות ארוכות במיוחד.

חיפשתי קצת על האפשרויות שלי והנה כמה אפשרויות שעלו:

פיג'ו 206 2002-2004

גולף 2000-2002

פונטו 2002-2004

פוקוס 2000-2003

פולו 2002-2004

אשמח אם תתנו לי חוות דעת על המכוניות הנ"ל ותציעו אופציות נוספות ראויות.

תודה מראש,

אורי.

פורסם

אם אתה באמת מחפש נטו חיסכון ואמינות

אז אפשר להתחיל להוריד מהרשימה את הגולף, ה- 206, הפוקוס והפולו.

הגולף לא מה שאתה מחפש אם אתה מחפש חיסכון בדלק וכך גם הפוקוס.

הפולו תהיה מעט יקרה יותר לאחזקה ואם אתה מחפש אמינות וחיסכון אני משער

שאתה מעוניין גם באחזקה זולה.

האופציה הטובה היא הפונטו. חסכונית ואמינה, בטיחותית וזולה לאחזקה.

בתקציב שלך תוכל למצוא פונטו אפילו משנת 2005-6.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

הפונטו רכב עדין מאוד וקשה למצוא אחת שמורה מידיים טובות, כמו כן בתור רכב ראשון הפונטו דורשת המון תשומת לב.

באופן אישי הייתי הולך על הפולו למראת שהחלפים שלה יקרים יותר והיא מורכבת יותר מהפונטו היא גם אמינה יותר. בתקציב של 30K ניתן לרכוש פולו בשנתון 2003.

חשוב לציין כי שני הרכבים חייבם להיות בעלי גיר ידני משום שהגרסאות האוטומטיות בעייתיות מאוד ויקרות לשיפוץ.

אולי אתה צריך אמינות יפנית (:

בברכה איגור.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

מה הכוונה שספייס תור רכב ראשון דורשת הרבה המון תשומת לב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה הכוונה שספייס תור רכב ראשון דורשת הרבה המון תשומת לב?

אני אתן דוגמה אחת מיני רבות, הרכב דורש שימוש בנוזל קירור כחול מסוג פראפלו ומאוד רגיש לכל סוג אחר של נוזל קירר.

כאשר אחד מחברי בעלי ספייס עשה טיפול לרכב שמו לו נוזל קירור פרסטון ברדיאטור והוא נסע עם הנוזל הירוק שנה עד התחילו הבעיות, הרכב התחיל להתחמם, הוא ניגש למוסך לאחר בדיקה נאמר לו שיש ברכב הצטברות של חלודה בדרכי המערכת קירור של המים.

לא כולם יודעים שיש לשים ברכב נוזל מסוג פארפלו למראת שכתוב מתחת למכסה המנוע.

כמו כן חשוב להקפיד לשים פלאגים מקוריים של פיאט.

בקיצור הרכב דורש היכרות קרובה איתו כמו כל איטלקיה, אחרת היא מענישה אותך.

פורסם

השאלה מה היה לפי שהחליפו לו לפרסטון?

יכול להיות שבמהלך השנים שמו מים,ולכן הצטברה חלודה.

פיאט היא לא היחידה שיש לה נוזל יעוד,גם פוולסגון עםG12 למשל.

בהרבה מקרים חלק מקורי עדיף מאשר תחליפי,לכן אני לא חושב שצריך ידע לפני קניית רכב כמו ספייס.

זה תפקיד המוסכניק לדעת כאלה דברים ולא להסתמך על הקונה שידע שצריך פאפרלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השאלה מה היה לפי שהחליפו לו לפרסטון?

יכול להיות שבמהלך השנים שמו מים,ולכן הצטברה חלודה.

פיאט היא לא היחידה שיש לה נוזל יעוד,גם פוולסגון עםG12 למשל.

בהרבה מקרים חלק מקורי עדיף מאשר תחליפי,לכן אני לא חושב שצריך ידע לפני קניית רכב כמו ספייס.

זה תפקיד המוסכניק לדעת כאלה דברים ולא להסתמך על הקונה שידע שצריך פאפרלו.

אני לא יודע באיזה נוזל קירור הוא השתמש אני רק יודע שבפולו פרסטון לא היה גורם להצטברות של חלודה.

גם במידה ולפני כן היו מי ברז או מים ירוקים הפרסטון לא היה אמור לגרום לסתימה והחמרה במצב.

מהמקרה הבנתי כמה עדין המנוע של הפיאט, אני לא מדבר על תקלות רבות אחרות אשר ליוו אותו לאורך הדרך כמו מחשב ניהול מנוע שדרש החלפה, כניראה בגלל שהרכיבו לו פלאגים לא מקוריים של פיאט אלא פלאגים של דנסו זה לפחות מה שאמור במוסך המורשה.

פורסם

זה לא שפרסטון גרם לזה,זה כניראה המים שהיו כניראה,גם בפולו אם היו משתמשים במים תקופה מסויימת הייתה יכול להיות בעיה כזאת.

פורסם

גולף! אומנם תיהיה טיפה יותר יקרה לאחזקה אבל תקבל רכה יפה, איכותי!,כיפי, אמין מאוד!! שלא רואה מוסך ! חוץ מטיפולים!, והצריכת דלק לא גבוהה כמו שאומרים! (אני מדבר על מנוע 1600)

וגם זה רכב שתוכל להנות ממנו כמה שנים טובות!

הייתה לאחותי 10 שנים גולף כזאת! ועברה 120 אלף ק"מ ו10 שנים הזנחה ללא שום בעיה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...