Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קארטינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליללה טוב לכולם.

אני לא ממש שקט.

הייתי היום בקארטינג חיפה , היה מעולה.

אבל לצערי הפסדתי.

עכשיו תמיד אומרים שרכב מחליק הוא רכב איטי.

אז בגלל זה לא החלקתי ושמרתי על קווים נקיים ומסודרים ככל האפשר.

אבל בכל זאת הפסדתי לחברים שלי שהתפזרו לכל מקום.

איך זה יכול להיות???

הריי החלקה זה רע!! לא???

יכול להיות שזה גם הקארט עצמו , שהרגיש איטי יחסית להם.

כי כשהחלפתי , קארט הוא כן הרגיש מהיר יותר , אבל אז מסיבה מסויימת , הוא פשוט כבה.

יכול להיות שנגמר הדלק , אבל מה שבטוח חזרתי לקודם שבו התחלתי והפסדתי.

אז מה בעצם הטריק עם קארטינג?

להיות חלק או להחליק?

אני ממש מבקש את עזרתכם...

מחר יש לי תחרות מול כמה שהם עוד יותר טובים מאלה.

(אגב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , אז פתחתי כאן.)

פורסם

נכון, החלקה מאיטה את הקארט, אבל העובדה שאתה לא מחליק לא מעידה על כך שאתה נוסע מספיק מהר או מהר יותר מאחרים.

יכול להיות שאתה חושב שאתה על גבול ההחלקה אבל בפועל אתה רחוק ממנו, אתה מרגיש כאילו הקארט ואתה לא יכולים יותר, אבל בעצם הקארט יכול.

הייתי ממליץ לך לנסוע כמה פעמים כשאתה לבד במסלול קצת "להתפזר" עם הקארט, אני בטוח שתגלה שבמקומות בהם בלמת מספיקה הרפייה מהגז ובמקומות בהם הרפייה מהגז מספיקה, אולי אפשר לקחת אותם ללא הרפייה. מקסימום תחליק במקומות מסויימים, לא יקרה כלום, ככה לומדים לנסוע מהר יותר.

סיבות נוספות:

- יכול להיות שחברים שלך לקחו קווים טובים יותר, אתה לא יודע בדיוק מה הקווים שלהם.

- אולי הם עדינים יותר, גם את זה אתה לא יודע.

- משקל, אם חברים שלך רזים ממך (תלוי כמובן בכמה), יהיה לך קשה לעקוף, קארט 4 פעימות מושפע המון ממשקל.

- יש הבדלים בין קארט לקארט, אין מה לעשות, מנוע עייף, צמיגים, הגה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לא מעט דברים ללמוד אם רוצים יכולת נהיגה תחרותית או מהירה, תלוי איך מסתכלים על זה, ויש שתי דרכים:

1. לנהוג עוד ועוד ולשאול שאלות בפורום עד שתגיע לרמת נהיגה טובה. עלות? תלוי במספר המקצים אבל סביר להניח שכמה מאות שקלים עד שתגיע לרמה סבירה.

2. לעשות קורס ולקבל באופן מרוכז את כל הכלים כולל נהיגה על המסלול עם מדריך צמוד. עלות? 400 שקל פלוס-מינוס אבל לטווח הארוך יעיל וזול יותר וגם יאפשר לך להשתתף באליפות ישראל.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...