Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב יד שני (לצערי) מסוג GTO1204D JBL

הסאב יושב על מונובלוק של Magnat ואתמול שמתי לב לסדק באמצע הסאב שרק הולך וגדל,

הסאב יושב בתיבה קטנה ואטומה ומאוד נהניתי מהצליל שלו, כנראה שארכוש חדש מזאפ,

אך הבנתי שהקודם בסדרה - 1202D יותר איכותי , האם משתלם יותר לקחת אותו? הוא יתאים לתיבה?

אני אשמח לשמוע הצעות נוספות לסאב שמתאים לתיבה קטנה ואטומה שכבר ברשותי, תקציב עד 450.

פורסם

ה-GTO1204D סאב לא רע ,אם אהבתה אותו למה לא להמשיך עם אחד חדש GTO1202D זה לא הדגם הישן אלא

אותו דגם עם שני סלילים של 2 אום שלא הייתי הולך עליו מהסיבה הפשוטה שהדגם GTO1204D שמגיע עם שני סלילים

של 4 אום מאפשר לך לעבוד בחיבור מקבילי במעגל סופי של 2 אום ,וזה יותר מתאים לעבודה עם מונובלוק

הייתי ממליץ לך לרכוש את אותו הדגם חדש.

פורסם

בתקציב הזה, ה JBL GTO הוא באמת אחד הפייבוריטים.

אתה יכול לנסות את הקיקר C12, קח בחשבון שהוא חלש משמעותית

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה אתה ממליץ על הC12 אם הוא חלש משמעותית?

והאם לסאב של הJBL מתאים תיבה אטומה וקטנה? מישהו יכול להביא לי מידות תיבה של היצרן לסאב הנ"ל?

פורסם

אתה מדבר על מידות של תיבה אטומה מינימאלית המלצת היצרן היא לתיבה אטומה של 28.32 ליטר =1CF

כדי למדוד את נפח התיבה שלך העזר במחשבון הנ"ל :

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

מדוד את גודל התיבה {בניכוי נפח העץ}

והכנס את הנתונים למחשבון ,אם הנתון המתקבל הוא משמעותית יותר נמוך מ -28 ליטר

זה לא טוב ,אם הוא גדול יותר זה לא נורא.

• תוכן חדש...