Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 1.4TSI 122 DSG ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם זאת הבחירה הכי טובה ?

מחיר:141K

ויתרתי על השירוקו בכאב לב מכמה סיבות.

1.לא מבטחים אותה בביטוח ישיר שאני שם כבר 16 שנה וחבל לבזבז את כל הוותק הזה.

2.כנירה שיהיה לי קשה להיפרד מ173K ולהיתפשר על 2 דלתות רק בשביל היופי

חשוב לי באוטו שיהיו את המנועים החדשים כלומר טורבו.

האם פיספתי משהו ועדיף אוטו אחר ?

תקציב גמיש

תודה

פורסם

אם היית אומר שהסוכן שלך לא מבטח שירוקו ואתה אצלו כבר 16 שנה הייתי אומר לך מילא, אבל אתה בביטוח ישיר ואתה מתבאס לעזוב? זה ממילא ללא כל "ההטבות" והיחס של סוכן צמוד שאתה אצלו 16 שנה, קטע שטותי ביותר, ו2 דלתות זה עניי של הרגל בלבד! מנסיון, אם אהבת את הרכב מה אתה מתפשר על השטות הזו, אלא אם כן תגיד שיש לך 2 ילדים שאתה לוקח לגן כל יום ואז כבר זה נראה אחרת.

פורסם

דיברת על שירוקו או ג'ולייטה ואתה הולך על גולף עם 122 כ"ס???

וזאת בגלל שאתה לא רוצה "לבזבז" וותק של 16 שנה בביטוח ישיר?

שמע זה אחד הטובים.

קנה וולוסטר, יהיו לך 3 דלתות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום,

אני אישית בדילמה דומה: הלב שלי אומר שירוקו או ג'ולייטה, הראש שלי אומר גולף. בשירוקו, אני חושש משני דלתות. לא נראה לי פרקטי. בג'ולייטה אין את הבעיה הזו, אבל מה יקרה כאשר יהיה צריך למכור אותה? נקבל עליה חצי מחירון או פחות... בכלל, אני לא יודע מה הסחירות של רכבים האלה - יש פלח שוק מאוד קטן שהוא מעוניין ברכבים מהסוג הזה, וגם בעל מיכולת לשלם על רכב (נניח בן שלוש) סכום של 120K במזומן. גולף מצד שני, בגירסא של Highline לדעתי יהיה הרבה יותר קל למכור, וביצועים שלו יהיו דומים מאוד לשירוקו\ג'ולייטה (המנוע ובסיס זהים לשירוקו) והוא בעל 5 דלתות. מצד שני, הוא נראה דיי משעמם (לדברי אישתי - מכוער). בחירה לא פשוטה... הייתי הולך על פאביה RS, אבל אין אותה בארץ :-(. יש למישהו אופציות נוספות? אני מחפש משהו שהראש והלב יגיעו להסכמה.

פורסם
האם לדעתכם זאת הבחירה הכי טובה ?

מחיר:141K

ויתרתי על השירוקו בכאב לב מכמה סיבות.

1.לא מבטחים אותה בביטוח ישיר שאני שם כבר 16 שנה וחבל לבזבז את כל הוותק הזה.

2.כנירה שיהיה לי קשה להיפרד מ173K ולהיתפשר על 2 דלתות רק בשביל היופי

חשוב לי באוטו שיהיו את המנועים החדשים כלומר טורבו.

האם פיספתי משהו ועדיף אוטו אחר ?

תקציב גמיש

תודה

חוות דעת על הגולף 122 כ"ס לאחר כחודשיים:

ראשית אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי, כמו כל חובב vag.

מבחינת איכות חומרים והרכבה, גימור ועיצוב פנימי: ניכר כי יש פה ושם שימוש בחומרים טיפל'ה פחות איכותיים או לחילופין ירידה קטנה באיכויות ההרכבה. אני מדבר כבעלים בנוסף של גולף 5. בדור הקודם הכל הרגיש לי מעט יותר מוצק ועשוי מחומרים מעט יותר עדינים. פה התגלו חומרים טיפה יותר גסים אבל כל זה לא יורגש אני חושב לכל אחד, רק לפסיכי כמוני. אני אוהב את הסדר, בחירת הצבעים המעט קודרת והחיסכון במתגים (ביחס לאסטרה למשל בה הקונסולה הקדמית מלאה במתגים וזה מעצבן). כמו"כ חביב עליי במיוחד מסך המדע. מה שאני פחות אוהב, אבל זה לא חדש בצ'מפיון, זה חוסר האיבזור: לממשל מציק לי שאין כיסי איחסון בגב המושבים, שאין מראות מוארות בסוככי השמש ועוד שלל פיצ'רים קטנים שעושים את האוטו קצת יותר עשיר כי בתכל'ס אם נשווה אותו לשאר הדגמים בסביבת מחירו, נקבל רכבים יותר מאובזרים מבחינה פנימית(וחיצונית)

נוחות נסיעה, היגוי, מנוע ותיבת הילוכים: בגדול נוחות הנסיעה סבירה+. אין שינוי מהגולף 5, מדובר על "גרמניות נוקשה" שכזאת :-) . האוטו לא מתרסק על מהמורות, אך לא חובב כאלה עירוניות "חדות". בכביש מהיא הרכב שקט מאוד, הודות לתכנון חדש של המראות, בידוד טוב יותר של השמש הקדמית ועוד. מבחינת היגוי אין הרבה מעניין - הגה חשמלי לא הכי מתקשר אבל זה נורמאלי לאוטו משפחתי. המנוע הוא פנינה אמיתית, ועובד מצויין יחד עם התיבה כפולת המצמד. אני חיפאי, ואין יותר כיף מאשר לטפס בעליות על 70-80 קמ"ש באיזה 1500 סל"ד ולהרגיש שהאוטו דוחף קדימה! התיבה לא כולה שבחים - היציאה מהמקום מעט מעצבנת, הסיבה כמובן היא תחושת "חצי קלאצ'" שיש ביציאה מהמקום. התחושה היא מעין רעידות קלות ממש כמו התחלת נסיעה בהילוך ראשון ברכב ידני, אבל מתרגלים ואם לא יהיו חלילה בעיות מיוחדות, יתרונות התיבה עולים על החסרונות.

שונות: מערכת השמע מעולה (מבחינת רמקולים). אם אני משווה אותה לגולף 5, ניכר שיפור רב באיכות השמע והפטנט של מחליף 6 דיסקים מובנה בדשבורד חביב, רק לא ברור לי למה חסכו בשקע usb שיש בכל רכב (למרות שיש "סלוט" לכרטיס זיכרון). בגאז' ממוצע לגודל הרכב ומרווח יפה מאוד לכל הנוסעים - לראיה הסעתי שני חברים שהתפעלו מגודלו של הרכב מבפנים, אחד בעד מאזדה 3.

זהו הסיכום של הסיכום מהתרשמותי מהרכב עד כה.

בגדול ובהתייחס לדברייך, רציתי לשאול מס' שאלות:

ניכר, ואל תיעלב, שאתה לא סגור על מה אתה רוצה. הצעתי היא כזו - בצע נסיעת מבחן, במידה וזה לא קרה עוד, על כל רכב בו אתה מעוניין. אין מה להתבייש, אתה משלם הרבה כסף, ואין טעם לבצע קניה כזאת ולהתחרט יום אחרי. כמו"כ, תנסה לברר נניח ביד 2, או במחירון לוי-יצחק, מה ירידת הערך של הרכבים הללו ובכמה הם נסחרים.

האם אתה יכול להרשות לעצמך את הגולף gti בגרסתה הידנית? לפי דעתי זה השילוב המושלם בשבילך והיא יותר יפה מהשירוקו, יותר ספורטיבית ממנה ויותר פרקטית. בהשוואה לג'ולייטה היא יותר חזקה ויותר מאובזרת, סחירה יותר ויהיה לך קל לקבל עליה מחיר קרוב למחירון.

עוד דבר קטן, הבנתי שהג'ולייטה מאכזבת מבחינת אבזור ואיכות הרכבה משום שהיא מורכבת בהתאם לדור הרכבים הקודם נקרא לזה ככה. גם דבר שצריך לתת עליו את הדעת.

בהצלחה וחזור לדווח

שיט שכחתי!!! רציתי כמובן להמליץ לך לבקר בדלק מוטורס ולבחון את הפוקוס החדשה. כבעל ניסיון עם הפוקוס דור 1, להבדיל אלף אלפי הבדלות - הרכב היה נהדר והשאיר טעם כ"כ טוב. אם אתה בקטע של גרסאות קצה, הפוקוס 1.6 טורבו אמורה להיות מעניינת מאוד, וגם זו בגרסאת השני ליטר. אני ממליץ בחום לבקר בסוכנות כי באותו מחיר של הגולף מקבלים את הפוקוס שבאה אמנם ללא מגדש, אך עם 170 כ"ס וים איבזור פנימי וחיצוני, הדברים בהחלט שווים בדיקה.

פורסם
שקלתה קנית Polo GTI במחיר של 150 אלף?

גם אם הוא שקל השתיים האחרונות שנותרו למכירה נרכשו על ידי ועל ידי חבר נוסף בפורום והמשלוח הבא יהיה במרץ 2012

הגולף יופי של אוטו, לי יש את ה160 כ"ס שאותה אני מוכר עכשיו, אם תרצה רכב יד שניה תיצור איתי קשר בפרטי

פורסם

האם המפתח הרזרבי שמקבלים מצ'מפיון הוא אותו מפתח כמו בראשי כלומר עם נעילה מהשלט ופתיחת הבגאז' וכו' ?

אם לא כמה צריך לעלות כדי שיחליפו למפתח כזה ?

• תוכן חדש...