Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס 99 או קורולה 98?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורולה הזו מבחינה מכאנית, לדעתי - הדגם הכי מוצלח עד היום למנועי הVVT

אין טיימינג, חסכונית מאוד בדלק, זולה לתחזוקה.

אבל - קומפקטית, זו הקורולה הכי קטנה שאי פעם יוצרה והיא קטנה משמעותית מקודמותיה וגם מכל הדגמים שהגיעו אחריה.

תבדוק אם הרכב לא מרגיש לך כמו סופר מיני או שפשוט צפוף לך מידי.

אחרי 5 שנים עם דגם 2001 - זו היתה הסיבה היחידה בגללה הרכב שודרג - הוא היה לנו פשוט קטן וצפוף מידי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקורולה משנת 1998 אינה מגיעה עם מנועי VVTI (השיווק החל מסוף שנת 2000). אולם המנוע אמין ביותר (אפילו עמיד יותר ממנועי VVTI) ודי חסכוני. הוא דווקא כן נדרש להחלפת טיימינג כל 90K.

הקורולה לדעתי היא הרכב המומלץ מבין השתיים. קח בחשבון שהיא אכן צפופה באופן יחסי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם אני זוכר נכון בדגם הזה אותו המנוע כמו לקורולה של השנים 93-97 , זה ה 4AFE הישן .

כיוון שההבדלים בין השתיים אינם משמעותיים , אני הייתי הולך על הרכב השמור ביותר אשר תמצא .

פורסם

שלום רב.

החזקתי עד לפני חודשיים לאנטיס 99 1800 במשך 8.5 שנים.

מה אגיד הרכב היה נפלא-מנוע חזק אמינות מהסרטים:במשך 150K קמ

שאני עשיתי על האוטו החלפתי פעמיים אלטרנטור ,חוץ מזה, מצברים כל שלוש שנים, ופעם צמיגים.

אוטו אמין מאוד.גם הקורולה אמינה ומוצלחת מאוד.

נסה למצוא רכב טויוטה או לאנטיס, עם ק"מ נמוך מטופלת ושמורה.

הלאנטיס מרווחת יותר, הקורולה אולי אמינה טיפה יותר, אבל הכי חשוב

מצא אקזמפלר שמור.ביד שתיים יש מנסיון המון לאנטיסים

חפש בסבלנות ובלי לחץ והעיקר קחלבדיקה שלא תיפול על מכונית גמורה

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...